Zaznamki

WarSide

Alternativna imena: Varsayd

WarSide igra - super fantastični akcijski MMORPG z najboljšo kombinacijo igranja vlog sistema in taktične strelec. V veliki vesolju zavre vojno med tremi družbami. To je stranka igra, v kateri igralci izziv med seboj in poskuša dokazati svojo nedolžnost v najbolj domiselnih ekipe bitk. Morate izbrati stran boriti za tisto, kar želite, in lahko takoj skoči v boj. Ne dolgočasno wait! Vse je zelo dinamičen in raznolik. V WarSide bo na spletu morali res aktivni življenjski slog! Ponuja različne načine igre, sposobnost, da ustvarite znak, da bo ustrezala vašemu slogu, prilagodljiv razvoj, izvirne bojne zemljevide, lepo arzenal orožja in veliko drugih lepih trenutkov. Sodelujte v navdušen opoziciji, zadeti vse svoje sposobnosti za zmago!

Če želite igrati igro WarSide stranka mora biti nameščen. Namestitev uspe, in igranja ne bo uspela, če računalnik izpolnjuje naslednje sistemske zahteve:

- OS Windows XP/Vista/7;

- Pentium 4 / Athlon ali višji

- Video Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB RAM-a in 1 GB prostora na trdem disku.

Izvajati namestitev zahteva registracijo WarSide. Z ustvarjanjem uporabniškega računa, morate vnesti naslednje podatke: e-pošta, ime, geslo forum (s potrdilom). Po tem, preverite v igri zahteva WarSide reportaža zgoraj besed. Potem lahko s pritiskom na "Registracija", s čimer je potrdil soglasje za prejemanje novic in sprejetje pravil.

Igraj Boste WarSide znak, katerega videz boste ustvarili sami. Ne samo, da izberete obraz, lase, vendar lahko okrasite junak brazgotine ali tetovaže. Prav tako morate izbrati eno od treh vojskujočih se držav. Poglejmo, kaj so izgledali. Zetta Corporation je uspelo ne samo ustvariti monopol na enem od planetov, toda sčasoma razširil obseg njenega vpliva na mnogih drugih planetih. Capital tu je mesto, ampak na zasedenih ozemljih voditelja moč Tyler ODSs ne manj močna. Pridiga o spoštovanju dohodkov pravnih oseb totalitarni kapitalizem. Obstaja dobro razvit svetlobna energija kemična in težka industrija. Predstavniki države, ki se nagibajo k razširila po vsej galaksiji njen vpliv na trge in vire surovin. Galactic občinski delavci in inženirji prostega prostora - nastala na satelitov plinski velikan Colossus družbo. Enakost kraljuje tukaj. Proletariat in intelektualci poskusite najti kompromise, da živijo v miru in sožitju. Capital tu - Tween in vodja komune je Radin. Najnaprednejša tehnologija - lahka in težka fizična kemične. Prebivalci državnega sanje uravnoteženega življenja brez problemov in priložnosti za zadovoljevanje nujnih potreb vsakega državljana. New Empire - aristokratska država s kapitalsko raja. Predstavniki imperija pripravljena podpreti v vseh pogledih njihov vodja Ilnura, ki je nekoč sila zasegli prestol njegovega očeta. Stanje je otežilo dejstvo, da bi vedeli, Galaxy ni vzel kot vladar. Prizadet zaradi tega dejstva aristokratov, ki so pripravljeni storiti vse, da dokaže nasprotno. Prepričani so, da je njihov vodja sposoben ustvariti absolutno monarhijo, ki bo temeljila na fevdalno-tržnih odnosov. Razvijanje lahkih in težkih energetsko tehnologijo fizično, prebivalci države težiti k drugi Golden Age. Spoštovani igralci, izbira je vaša! Pravico imate, da se pridružijo tistim, ki se vam zdi primerno.

Znaki, ki postanejo WarSide play, bo pripadal enemu od štirih razredov. Ste lahko Stražar, plačanec, ali brezosebna lovec. Ti med seboj razlikujejo le po videzu, temveč tudi edinstveno sposobnosti. Vsak lik je obdarjen z začetnih lastnosti in vaša naloga - da jih črpalko. Na voljo tudi izbrati specializacijo po vašem okusu. Izpolnjevanje PVE misije in sodelujejo v PvP bitkah, si nabirajo izkušnje. Mimogrede, eden boj traja približno 10 - 15 minut. Več truda boste izvajali, bolj oprijemljivi rezultati.

Game Varsayd priporoča boriti ne le z drugimi igralci, temveč tudi izvedeti, kako graditi odnose. Morate se pridruži ekipi, predvsem zato, ker razvoj parcele je posledica ekipa bitk. Prav tako je mogoče vzpostaviti trgovinske odnose. Lahko naredite transakcije prek dražbe ali pošte.

V prostem-2-play igra, širjenje modela, da je zabavno vam na voljo popolnoma brezplačno. Vključite se v zanimivo vadbo na vaš prosti čas - in boste pozabili, kaj nosil! Lahko vam samo želim prijetno izkušnjo in veliko sreče!

 

WarSide spletno registracijo