Zaznamki

Wargame 1942

Alternativna imena: Wargame 1942

Wargame 1942 online igre - free strategija storitve za stranke, ki se izvaja v brskalniku. Wargame 1942 play - to pomeni, da se počutijo v svoji koži, kot so naši predniki preživeli v času druge svetovne vojne. Postal poveljnik na zemljiščih, dodeljeni vam, vodja vojske in pojdite brez strahu do pokola s sovražnikom. Ne izgubite upanja, da ostane zmagovalec, tudi v najtemnejših trenutkih. Konec koncev, lahko pravi junak je edini, ki je pripravljen boriti do smrti. Udobne in dobro zasnovan vmesnik igranja zagotovo 1.942 prednosti Wargame . Družba Looki skrbi ustvarja prijetno igro za uporabnike vseh starosti. Ti pomočniki bodo pomagali sistem in dobro bazo znanja. Všeč in dostopnost do igre svetu.

Sistemske zahteve so minimalne:

 • Internetna povezava
 • Operacijski sistem Windows
 • 1 GB RAM-a
 • Procesor Pentium

Če ste ustvarili račun v preteklih projektih družbe Looki , ponovno registrirati Wargame 1942 ni potrebna. Vendar pa naj bi začetniki zagotoviti potrebne informacije, izpolnite ustrezni obrazec na spletni strani igre:

  1. Moje ime zaslon
  2. E-pošta
  3. Geslo
  4. Strinjam se s sporazumom uporabniškim

Po registraciji v igri Wargame sprejeta leta 1942, si je izročil izhodiščni znesek denarja, in zemljišča, na katerem je gostovanje. Poskusite pametno vlagajo svoj denar v razvoj prvega vojske. Sčasoma se bo razvila Zemljišča. To bi omogočilo naseljenosti dizelsko gorivo in druge vrste goriva. V primeru potrebe je "črno zlato" preoblikovala v denar. Kovanci so uporabni za nakup opreme, potrebne arsenal in druge uporabne stvari. Streliva igre Wargame 1942 kaže, izbiro različnih pištol in brzostrelk, ročne granate, jopiči, bakel in celo kompletov. Ni vojne brez uporabe železa, temveč tudi diplomatske sposobnosti, kot tudi misel-play taktike na poti do zmage vlogo.

Kot vodja zrakoplova mora najti moč, da nadzira številne vidike. Prefinjena gospodarstvo, s sedežem proizvodnje bojnih enot, vojaške tehnologije, raziskovalne organizacije, uravnotežena gradnjo potrebnih objektov - uspeh prihodnjih zmag. Enemy in poskuša zagrabiti si lasti ozemlje. Ne dajte mu priložnost! Močna vojska, zračne sile, mornarica in obrambe, ne bo sovražnik za dosego svojih ciljev. Polno čutiš, kako vroče vojaški dogodek izgine, ko imuniteta, ki Wargame 1942 brskalniška igra je oklimatizatsii prvim gaming svetu.

Host vojaško bazo naj skrbi predvsem za gradnjo Generalštaba Slovenske vojske. Potem bi morali razmišljati o drugih predmetov, ki so običajno razdeljeni v teh vrstah ptic se ne

 • Resource (stanovanjske, večdružinske hiše, Univerza, naftne ploščadi, mine)
 • Vojaške (Barracks, strelišča, odlagališčih, orožje tovarne, Generalni direktorat za Secret Service)
 • Ekonomska (tovarne, banke, nakupovalni center)

Gradbeno dovoljenje Resource

 • Povojnih
 • Zagotoviti potrebno izobrazbo
 • Izvleček dragocene vire

Trgovina

 • Če želite prilagoditi pretok denarja
 • Privarčujte
 • , Da najboljša kupčija

Zahvaljujoč vojaških stavbah postane mogoče

 • Proizvodnja orožja
 • Organizacija za varstvo ozemlja
 • Usposabljanje spretnih agentov

Samo v primeru ustreznega prednostnega vrtoglavo uspehi postane tvoj ponos. Mora biti ravnovesje med razvojem vojaškega kompleksa, proizvodnjo potrebnih virov in finančnih zadev.

Igra svetu bo dala zadovoljstvo, da vse, kar ste storili. Pozdravlja dejstvo, da je sedež prototip tega, da ostanejo v njej ustvari občutek za realnost. Na stenah visijo z zemljevidi, poročila, diagrami z informacijami o zadnjih bojih. Takšno vzdušje plus sorodstveni zaslon, ki vam omogoča, da hitro spoznali prednosti pred sovražnikom, morali narediti prave odločitve in hitro. Ne bojte se izvede hitre manevre. Sistem nagrad in spodbud up vaše razpoloženje, kar bo vam navdih za osvojitev nove višave.

Če ste utrujeni solo poskušali zmagati, se pridružijo zavezništvu. Tako bodo našli podobno mislečimi in zanesljiv tovariše.

Naj omenim še en značilnosti igre. Tam meteoroloških centrov, prek katerega lahko nadzirajo vreme. Potem vpliv vremenskih razmer na izid bitke, je znano vsem. Res je, da take čudne stvari se lahko po vlaganju diamanti (realno) ali igralni denar.

Igraj igre Wargame 1942 - to pomeni, da opravijo test vojne, mirnost duha in radostno lastnega vpliva na zgodovino. Ali menite, da v zobe, če jo potrebujete? Ni vredno ugibamo, preverite vse na svoje lastne izkušnje. Naj nasmehne sreča vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more