Zaznamki

War2 Glory

Alternativna imena: War2 Glory

Game War2 Glory - prost brskalnik, ki temelji strategija boj v realnem času. Postane stranka v virtualnem drugi svetovni vojni se boste nenehno boriti s svojimi sovražniki, učenje združiti moči in razviti taktike, da bi poskušali razširiti svoje vojake. Svetovni War 2 Glory spletu - je kraj, kjer se bitk povsod na kopnem in na morju in v zraku. Tako, da se ni mogoče izogniti trku. Več, da bodo konkurenti biti pravi akterji, in njihov projekt veliko, saj je igra že postala zelo priljubljena. Pomerili s pravimi ljudmi veliko bolj prijetno, kot da bi poskušali prelisičiti umetno inteligenco. Takšni pretepi vam omogočajo, da poosebljajo najbolj izpopolnjenih, drzno strategijo. Bilo pametno, poveljnik - in vam bo uspelo!

Igraj igre War 2 Glory mogoče še z minimalno konfiguracijo računalnika. Sistemske zahteve spletu ta izdelek je zelo skromna. Če je računalnik povezan z internetom War 2 Glory registracija bo vas popeljejo v čudovit svet, kjer najbolj razburljiv dogodki sledijo drug drugemu. Ustvarite račun preprosto. Morate vnesti uporabniško ime, geslo, e-poštni naslov in varnostno kodo (s slikami). Še ena prijava v igri War2 Glory želi, da dal kljukico v potrditev sprejema Sporazuma o uporabniku. Hitro polnjenje zahtevana polja, ki jih lahko prevzame vlogo poveljnika in se počasi začeli zavedati svoje daljnosežne načrte.

Imejte v mislih, da je uspeh v tej vojni je odvisna od številnih dejavnikov: državnih vojakov, število vojakov v vojski, stopnja razvoja mesta zaupana vas, lastništvo teh ali drugih tehničnih sredstev, zanesljivost, pridobljene med obveščevalnih informacij, kot tudi zavezništvo , ki je bila sestavljena. Boste upravljati svojo kmetijo in poskusite, da sprejme vse do najmanjše podrobnosti. Gradbeništvo in razvoj mesta - ena od glavnih sestavin igranja. Torej, kaj boljši čas, da dobimo dovolj gradnjo stavb in drugih vprašanj, ki zahtevajo pozornost. Moral bi vedeti, da v tem krutem svetu, ki je vse povezano med seboj, in pri tem za izvajanje misij, boste zaslužili denar in izkušnje, ki se lahko sčasoma uporablja odpreti nove vrste stavb, za vaše mesto. Obstaja možnost, in izboljšanje že obstoječih stavb. Glavna stvar - da bi natančno vedeli, kaj želite, in si prizadeva za popolnost.

V War 2 Glory play, morate izbirati med dvema obstoječimi strankami. Nemčija in protihitlerjevske koalicije, so nepreklicno sovraštva. Vse bojev, ki so se pojavili, ki potekajo med predstavniki dveh nasprotujočih frakcij. Ali je to pravi igralec ali računalniških vojaki borili on lahko samo sprijetega frakcije, ki sam izključuje. Posebne prednosti ali fašistične uporniki proti njim ljudje ne. Le nekatere razlike v tehniki in dovoljenih stavb. Torej igra BaF2 Glory obljublja, da bo zanimivo, in se boriti tako blizu pravih. Občutek, da je vse, kar se dogaja v sedanjosti, spodbuja dobre grafike. Ona je gay ogromno predmetov.

Lepo, da se začne predvajati War 2 Glory , boste dobili, da uživajo velike količine opreme, ki je zasnovan v skladu z načrti iz takratnih časov. Verodostojna vozili in načini vojskovanja druge svetovne vojne pripada več kot 40 enot. Vsako orožje ima svoje prednosti in slabosti, njihova uporaba pa je ključni element vaše strategije. Torej Pick up orožje previdno, saj v glavnih bitk - pametna taktika. Morda ne boste mogli zmagati tudi tiste sovražnike, ki so lahko tudi močnejši od tebe. Če vam je uspelo izbrati pravilno vedenje, boste z lahkoto zmagali v prvi vrstici za razvrstitev igralcev.

Na koncu je vredno reči, da se lahko odločite sami slog igre. Lahko boriti sami ali se pridružite kateri koli klan. V okviru zavezništva se boste počutili bolj varne, vendar pa je, kot pravijo, je osebna stvar. Igra je bila ustvarjena za vas, da počitek po njej, to storite kot vam je všeč! Srečno!

 

War2 Glory spletu registracijo