Zaznamki

Elder Scrolls 5: Skyrim

Alternativna imena: Elder Scrolls 5: Skyrim

Elder Scrolls V: Skyrim - računalniška igra vlog z odprtim svetom. Igra Elder Scrolls V: Skyrim nadaljevanje že izdanih izdaj serije igre The Elder Scrolls. To je peta različica sprosti v letu 2011. Če bi radi bitko življenja in želijo, da postane junak države, potem je to igra za vas.

Za razburljiv kratkega igro Elder Scrolls V: Skyrim je priporočljivo, da sledite prejšnje štiri igre. Kot je zgodba povezana, je nadaljevanje dogodkov. In bodo navijači veliko lažje igrati. Poleg tega, kaj bi bilo bolje, da veš, igranja, vam priporočamo, da začnete, končati branju tega pregleda, nato pa videli, Elder Scrolls V: Skyrim video. Potem pa pojdite na spletno stran in imajo lahko Elder Scrolls V: Skyrim prenosa.

Ukrepi igra odvija v provinci Skyrim fantastično, ki se nahaja na celini Tamriel. V tej zgodbi svetu predstavili kot predstavniki favne in vodni svet, še vedno realna. In tu se zdi na prvi, saj neimenovani protagonist. Toda v prihodnosti, se zdi, da si ubil zmaja v zadnjih igrah in se preselili moč in ste Dragonborn. In ime, ki ga Dragonborn.

Ves igranja, lahko prosto potovali v precej velikem igralnem svetu, da se vse razišče okoli. Spotaknil na delovnem mestu in Elder Scrolls V: Skyrim gostje, ki se opravljajo na poti do glavnega cilja.

Primarni cilj igre Elder Scrolls V: Skyrim - poraz zmajev Alduin, svet Eaters in ustaviti okrevanje drugih zmajev.

V igri Elder Scrolls V: Skyrim oklep in razpoložljivost orožja, je zelo pomembno. Konec koncev, so zle sile so na preži.

Raven dvigne samo na izboljšanje spretnosti, z določenim številom njih. V tej igri je posebna sposobnost - talent, ki se je izboljšanje spretnosti.

V igro Elder Scrolls V: Skyrim igrati previdno, saj lahko zbolijo. In zmanjša svoje sposobnosti. Obstajajo posebne bolezni: lycanthropy, vampirizem, kanibalizem. Ugotovite, da ste bolni, lahko uporabite druge. Bodo vas sugestivna vprašanja. Mogoče pozdraviti s pomočjo templje in kipe ali napoj.

Updated tukaj in sistem bojevanja. Vaš lik se bori z obema rokama. Tako si zagotovijo učinkovito obrambo.

Game 5 Skyrim Elder Skrols Vaš lik se lahko začnejo eno od ceha

• tovarišice;

• Dark Brotherhood;

• College of Winterhold;

• Tatovi;

• Imperial Legion;

• Bard College;

• Blades.

Tovarišice - plačanci, nekateri od njih so volkodlak.

Dark Brotherhood - vse, kar je ostalo od Assassins.

College of Winterhold - zbirka čarovniki, ki imajo najmočnejši magične moči.

Thieves - predstavniki tatovi.

Imperial Legion - ali Stormcloaks. Med obema stranema za vas.

Bard College - pustolovski.

Blades - ali Greybeards. Izbira pade, ko zmago v glavnem nalogo.

Igra je narejena v visoko kakovost grafike, ki podpira mistično razpoloženje, pomaga tudi pri tej glasbi. Tukaj se čaka na vašo pomoč. Dobra igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more