Zaznamki

Konzorcija Arkonom

Alternativna imena: Konzorcija Arkonom

Dobrodošli na konzorcija Arkonom na spletu - edinstvena igra svetu, kjer na tisoče igralcev se borijo, sklepanje zavezništev, trgovino ali pa samo lepo govoriti. To je edinstvena igra vlog, cela fantazija vesolje. Arkonom velikan velemesto v daljni prihodnosti, je sestavljen iz značilnih območij, v katerih cyber-punk stil v kombinaciji z kulise XX stoletja.

Spletne igre konzorcija Arkonom vržeš vročo bitko igro znakov in resničnih igralcev, bitke, v kateri igralci bodo mogli ujeti klanov in nadzor nad celotno urbanih območij velikih, ki ustvarja vplivne in močne sindikate.

Spletne igre konzorcija Arkonom ima takšne sistemske zahteve:

• Operacijski sistem Windows XP / Vista / 7

• Grafična kartica: NVIDIA 5700GT / ATI X800

• Procesor: Intel Pentium 4 mar. 0 GHz / AMD Athlon x64 4000

• Memory: 1 Gb

• Trdi disk: 3Gb

, Da igrajo igro konzorcija Arkonom na spletu, morate namestiti program - odjemalec povezavo za prenos, ki ga boste prejeli po prijavi. Samo ne pozabite, da posodobite gonilnik za grafično kartico.

Pridružite se v igri konzorcija Arkonom kot sledi. Spletna stran igre pritisnite gumb "Ustvari račun". Potem lahko vnesete:

• Vaš e-mail (da bo prijavi)

• geslo

• kodo iz slike.

Če ste povabljeni, da igrajo prijatelja, vpišite svoje ime na mestu ali napotitev kodo. Pritisnite na gumb "Ustvari račun" in ti na mail pismo s potrdilom o registraciji. Prenesti in namestiti odjemalca - konzorcija Arkonom in registracija je končana.

Konzorcija Arkon spletni igri se začne z izbiro znakov. V igri dva tabora. Neovitaly, zagovorniki rasne čistosti, oblečena v najmočnejših bojnih eksoskeletoni in ukazi vojsko robotov.

Implanter sami preuredite po svoji volji in muhavosti, z uporabo najbolj fantastične vsadke. To lahko videti smešno, in morda zastrašujoče: neovitaly tekmovati z močno oklepnih rahlo oblečena, okretna in hitro implantatorje.

Game Online konzorcija Arkonom nudi naslednje razrede znakov:

• Neovitaly - psionic, skavt, inženir.

• implanter - bionika, morilec igralec.

Igraj spletne konzorcija Arkonom je še posebej zanimivo, saj je "čarovnik" - Psionic ali bionika. Seveda niso čarovniki, in oboroženi z najnovejšimi dosežki na področju znanosti in tehnologije. Branilec inženir - močne Gužva enote. Killer in scout - Spreten in nevarne Rangers.

Vse igre znaki imajo dve pomembni lastnosti:

• karizmo (opredeljuje sposobnosti)

• vzdržljivost (število življenja in stopnjo izterjave).

Prav vsak razred ima svoj poseben, edinstven na svoje parametre.

Charisma in vzdržljivosti je treba povečati za črpanje junak, ali nakup vsadke in skelet.

Da bi bili srečni in res igrajo konzorcija Arkonom, boste morali raziskati drevo bojnih veščin, značilnih za vsak razred. Pridružil čine koli frakcije, boste dobili več uporabnih znanj.

Igra ima štiri variante bojne

• blizu,

• napad na daljavo

• duševno strel

• pasivna zaščita.

Če želite izbrati eno stvar, tako da racionalno razporediti izkušnje. Primer borci: hitra in okretna ranger z mečem in dva noža, ali inženir v skelet, s Psy-puške Plamen.

Na začetku igre, da vam pomaga pri učenju igranja konzorcija Arkonom nalog. Njihovo izvajanje, da jama v igri zelo zanimivo in razburljivo. Izbirate lahko strog red z elementi diktature v kamp neovitalov ali tolpe implantatorje kjer so vsi preprosti, iskreni fantje prav tako enostaven vodilnih prijateljski pogovor in prizadejala usodne udarce sovražniku.

Bo konzorcija registracijo Arkon Online odprla vrata pred vami fantastično, skoraj neverjetno, metropola Arkonom vplivni sindikati doživeli borci boste srečali kot enaka, boste našli nove prijatelje in boste osvojiti vse sovražnike.

Phantasmagoric svet cyber-punk junaka čaka!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more