Zaznamki

Star Conflict

Alternativna imena: Star Conflict

Star Navzkrižje igra legende vesolja.

The igre Star Konflikt je multiplayer online projekt, ki je v zgodovini svojega obstoja pritegnila pozornost številnih igralcev. Star konfliktov pripoveduje zgodbo, ki se je zgodila zunaj Zemlje. Ljudje, ki so osvojili tehnologijo vesoljskih plovil in intergalaktične leti, so bili prisiljeni zapustiti svoje planet, in bo dobil nazaj, da bi obvladali nove svetove. V daljni prostor so odkrili fragmente mogočnim civilizacije, ki je bila uničena z neznano silo. Zdaj različna društva in organizacije, ki se borijo za oblast v veliki medzvezdnih prostorov, ki vstopajo v srditih bojih med seboj.

The galaxy živi, ​​ne samo ljudje, ampak tudi z zunajzemeljskih bitij. Njihova vesoljska plovila imajo veliko sprememb in preseči tehniko zemljanov.

Star Konflikt je prostor simulator, avtorji projekta pravijo ukaz igra, kot sam igralec na neki točki preprosto ne more obvladati. Izbira je vedno tisti, ki ne privlači realnih režimov, lahko preživijo čas, opravljanje različnih misijah, in so v pretek igre.

In igre je način imenovano"Open World", lahko pridete tako, da hiper skok. Ima veliko število različnih lokacijah, igralec je dal popolno svobodo delovanja, da lahko stori ropanje in izvleček dragocenih virov, zmagovalni računalnik ali pravega tekmeca. Kljub dejstvu, da je v odprtem prostoru anarhija, je policija v njem še vedno obstaja, da izberete stran dobro ali zlo, igralec določi svojo karmo.

Virtual Svetovna Star Conflict

Despite dejstvo, da je igra že na milijone uporabnikov, bo nikoli prepozno, da se pridružijo vesoljske vojne in avanture. Če želite to narediti, morate prenesti Star spor, saj je to online stranka igre, ki jih potrebuje program nameščen na osebnem računalniku. Po tem postopku je igralec preseli v virtualnem svetu zvezda bitke, v katerih se lahko igrajo brezplačno. Naložite Star konfliktov ne more biti na najbolj močan in sodoben računalnik, mora imeti en gigabajt RAM-a in le dve nastopov prostora na trdem disku.

Spacecraft v igri tri razrede in vsak razred ima svoj poseben namen in značilnosti:

  • Interceptors so najbolj manevriranje in majhne ladje, ki so namenjeni za strele napadov na objektih brez armature. Z njihovo pomočjo lahko priti blizu sovražnika, povzročijo veliko škodo, in hitro pobegniti. Spremembe te ladje se lahko uporabijo za izvidovanje in sabotažo. Imajo najšibkejši oklep.
  • Ground-napad letala so srednji razred, imajo boljše zaščitne lastnosti kot prestreznikov, velikost je večja, zato je orožje močnejši, vendar so manj hitro. Razdeljeni so v skupini, tolkala in jeza. Prvi so potrebna za okrepitev zaveznike, slednji za preboj in tretji za prestrezanje.
  • The fregat so največji, dobro oborožena bojna letala. Imajo tudi različne vloge: Potrebna je inženiring za različne stavbe, fregat na pokrovu - služi kot ščit, tisti, dolgega dosega - so super za bitke na velike razdalje.

All se ta vrsta tehnologije lahko opremljen z različnimi opremo, namestitev dodatnih modulov in orožja.