Zaznamki

Vesoljske Rangers Revolution

Alternativna imena: Vesoljske Rangers Revolution

Kljub temu, da igra Vesoljske Rangers 2: Revolution - ni popoln in neodvisen projekt, ki ga je mogoče upravičeno šteti kot take. Ta dodatek je res velja za eno najuspešnejših. S svojimi milijoni videz najljubša igra prejel nov dih in postala še bolj pritegniti ne le doživel, ampak tudi mladi igralci. Game Vesolje Rangers Revolution najboljše tradicije žanra. Projekt je že tradicionalno zelo prijetno priti na vseh najboljših elementov vaših priljubljenih žanrov. In ljubitelj arkado in strategije, besedilo avanturo in RPG, kot tudi mnoge druge: v tej igri, vsakdo se najde. Da vsestranskost je glavni vrhunec projekta, ki prekašajo, mimogrede, na ta dan, ne more nihče.

Igre Vesoljske Rangers 2: Revolution vas igrati morali v postopku v daljno leto 3300. V tem obdobju je bila velika vojna človeštva pred tujimi silami končana, vendar ni časa za počitek narod. Zdaj čez človeštva grozila nova nevarnost - osvajalci. To nenavadno bitje - izvirne oblike življenja, glavna razlika je, da je njihova edinstvena inteligenca. Game Vesolje Rangers Revolution vam bo predstavila s povsem novo sovražnika, da se bo nastavljen zelo agresivno. Vendar, če ne morete spopadati s takšnimi znaki?

Preden začnete igro, boste morali prenesti Vesoljske Rangers 2. Celoten proces od moči vam traja približno 20 minut, da bi našli in zagonske datoteke brez težav lahko na vsakem torrent tracker. Vi se bo srečal z več dirk, vključno z:

1. Maloqs.

.

2 Ljudje.

3. Gaalians.

4. Ležaji.

5. Faeyans.

V igri Vesolje Rangers 2: junaki Revolution (vsi zgoraj) za zveličanje vsakega lastnega naroda se odločili, da poiščejo pomoč pameten in drznih vesoljske nadzornike.

Pripravite se, da ta dodatek boste dobili znanje s popolnoma novo orožje. Vse akcije se bodo razvili v podaljšano zemljevid, ki ga boste morali raziskati znotraj in zunaj!

Vaš lik - Ranger, ni nič nenavadnega! Pohiti, da prenesete vesoljski Rangers Revolution vaditi, da preveri vse posodobitve in izboljšave. Boste morali izbrati rase in svojo vesoljsko ladjo. Vse je pripravljeno - zdaj lahko gredo v in gremo! Pred ogromnim številom misij in nalog. Preden odprete novo galaksijo. Vaš lik se lahko vključijo v trgovino. In, seveda, boste vi in ​​vaš junak mogli usposobiti spet logično razmišljanje spretnosti v besedilnih nalog.

Game Vesoljske Rangers 2: Revolucija bo zadovoljen z vami in vašo lastno nepredvidljivostjo. To nima nobene posebne scenarij, vse bo v celoti odvisna od vaših dejanj. To daje projektu začimbo.

Da vidiš resničnost vseh zgoraj, boste morda želeli, da ponovno preuči Space Rangers 2: video prikolica Revolution, ki podrobno opisuje v vseh glavnih odlik projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more