Zaznamki

Duša Ultimate Nation

Alternativna imena: SUN

Soul z dne Ultimate Nation - fantastično multiplayer igra vlog z dinamično zgodbo. Južnokorejski razvijalci projekta za virtualno zabavo Webzen. Lastnosti že osvojil milijone uporabnikov. Edinstven sistem igre, neverjetno grafiko, neverjetne bitke zaslužil nagrade, priložnost za izboljšanje stvari, čudovita glasba Howard Shore - vas ne bo pustil ravnodušne. Ta mesmerizing ukrep, ki se odvijajo dogodki v srednjem veku, vam bo omogočilo, da po svojih najboljših sposobnosti za izvedbo načrtovane taktike za zmago na druge igralce in uničiti zlo pošasti, raziskovanje in osvajanje novih ozemelj. Ne ustavljajte se na pol poti, vsi rešljivi, glavna stvar - da verjamem svojo srečo!

Za namestitev odjemalca in začnite igrati igro S un Online boste potrebovali računalnik z naslednjimi parametri:

- OS Windows 2000, XP , VISTA ,

- CPU Pentium 4 1. 8. GHz ali višji

- Graphics Geforce TI oziroma 4200 Radeon 9200,

- Driver DirectX 9. 0C;

- Prostora na trdem disku 3Gb;

- RAM 512 MB .

S prenosom lahko preide po bo minilo S un Spletna prijava. Takoj po tem, ko obvestijo e-poštni naslov vam bomo poslali e-pošto, da aktivirate svoj račun. Pridružite se v igri S un živo - hiter in preprost postopek, ki omogoča postanejo zakonito prebiva v svetu, v katerem razburljivo bes incidenta.

Za začetek S un Online play bi morala ustvariti svoj lik. Če želite to narediti, morate določiti pripadnost rasi, določiti želeno ime in izberite videz, tj lase, obrazne poteze, rasti. Na voljo razredi, ki jih ponujajo S un Online, označen z določenimi skupnimi lastnostmi in sposobnostmi. Obstaja pet takšnih razredov:

1. Barseki (kot vaba in pripravljeno vso svojo neizmerno moč, da bi porabili denar za proizvodnjo, težka, trda, navajeni gledati le na Future)

. 2 Valkyrie (dobra kot v oddaljenih in skoraj bori, hitro, pronicljivo, imajo dobre borilne veščine, kot tudi lahko, če je treba, vabljenja čarobnih pomočnikov)

3. Knights Dragons (zahvaljujoč neverjetno močjo lahko nenadoma uniči cele skupine sovražnikov, težkih in zvestih uveljavljenih zakonov časti);

4. Čarovnica (Magic Lab diplomant s poglobljenim poznavanjem uroki, ki se lahko uporabljajo za dobro kot tudi v škoda. Na primer, sposobnost, da se pozdravi tovariši in povzroči pomembno škodo na sovražnike)

5. Shadows (velja za najbolj grozne morilci, strokovno upravljajo z bodalom in bič, zelo ponosen in pogumen vem, prekletstva in uroke ).

Izberite svojo najljubšo razred, ki jih imate, da bi obvladali v s Organizacija OZN Živi in ​​razumeti osnovne elemente igranja. Naj jih bo v redu.

Teleport - premik iz ene lokacije na drugo z uporabo teleportacija miren. Tako lahko raziskujejo nove dežele, vendar je na voljo le pri doseganju določene ravni. Tudi, da bi porabili malo. Za vsak premik boste morali plačati določeno vsoto eymov. Kot je za razvoj prostora, vsaka kartica ima odstotek porabi sredstev. Povečajo ta odstotek lahko na različne načine. Na primer, zbiranje posebne postavke, iskanje dragocene skrinje, ubijanje pošasti in kapitani.

Gain predmete ravni - izboljšanje osnovne parametre, kot so moč, obrambo, itd § Imate možnost, da izboljšajo svoje orožje in oklep, in to bo povečalo možnosti za zmago v bitki. Če želite shraniti vse prave stvari, lahko poiščejo pomoč poveljnika ladje, ki je sposoben ustvariti tisto, kar si vprašal. S un Online igre predvideva uporabo različnih predmetov. Ta krila in napitkov, ter draguljev, ter posebnih in luksuznih predmetov. Treba je omeniti, da so se nekateri predmeti primerni za kristalizacijo. Sklicujoč se na posebnem NPC Lahko dobite kristalno garnet varstvo Crystal ali Crystal uničenje.

Cube - je nekaj posebnega med drugimi predmeti. Poskusite dobiti s tem potrebnih nalog. Njegovo uporabo, lahko razčleniti in ustvarite različne uporabne stvari.

Zaseg ozemelj - Bitka na tempelj krvi, ki so potekala ob nedeljah. Na prvi kanal vsakega strežnika so vrata templja. Če želite sodelovati, morate biti v ceh, ki se uporablja, da je čas.

Sistemske zahteve - pet elementov, ki sestavljajo eter, ki je vir energije Brokilona. Igraj S un Online so glede na dejstvo, da je ogenj, voda, veter, zemlja in Darkness povezan med nerazumljivo način.

Combat Zone - bojišča, da lahko igralci ustvarijo svoje. Na teh področjih, boste opravljati naloge, in izboljšali značaj. Lepo je, da pri ustvarjanju pas za PvP ali PVE bitke vi osebno vprašati nastavitve in možnosti. Izbirati, ali si urediti lov za pošasti in zaslužiti nekaj denarja, bodisi Boj z drugimi igralci, ali pa poskusite opravljanje nalog usposabljanja.

Dragi thrillseekers, S un Online igre vam zagotavlja povečali svoj adrenalin! Saj ne bo razočaran, pohiti, da se to na podlagi lastnih izkušenj! Srečno!

 

Duša Ultimate Nation spletno registracijo