Zaznamki

SHADOWLAND

Alternativna imena: SHADOWLAND

SHADOWLAND igra je prost brskalnik, ki temelji na spletu igra, ki združuje domišljijske in v realnem življenju zgodbe in socialno strategijo. Igralci SHADOWLAND spletu lahko zgradite imperij, kolonizirajo in osvojiti ozemlje, zgraditi kmetije, žetev in opravljanje nalog.

Game Shadow zemljišča na nline pripoveduje zgodbo temne sile, ki oblegati vse človeštvo . Kako preživeti v človeškem frakcije? To je vaša odgovornost, da se vrnete poškodovano temne sile celino in obnoviti svoj imperij s svojo vojsko zavezniki in sodelavci. Moraš iti do drugih obdobij in poglej legendarne junake, da vam pomaga pri osvajanju SHADOWLAND O nline .

Pred igranjem SHADOWLAND , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128 MB. SHADOWLAND registracija ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « Registracija »;

. 2 Poimenujete svoj značaj;

3. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4. Vnesite varno geslo in ga ponovi

5. Izberite « Registracija ".

Fantasy SHADOWLAND ustreza realni zgodovini igre: akcijska igra, postavljena v post-apokaliptični svet imenuje Božjo celini, kjer se ljudje borijo za preživetje proti temnim silam in njihovim vojskam drug svet. Dekor je v fantastični svet, poln temnih senc, kjer zlo čarovnike in sveto ni v nasprotju s seboj, postaja vedno bolj nevarna.

Boste SHADOWLAND igrajo in vstopiti v kraljestvo Mojstra, ki je ustvaril stoletja Gate - portal sposoben izvesti prostorsko-časovno potovanje v različnih starosti. Boste imeli priložnost za zmago na vzhodni in zahodni zgodovino v SHADOWLAND tekma, sprejela pomoč legendarnih junakih in najti izgubljeni zaklad za nadaljnjo širitev zmogljivosti svoje vojske, imperija, in skozi vrata nazaj stoletja nazaj domov.

Legendary Heroes - domišljijskih junakov kralja Leonidasa 300 Špartanci pri Termopilah, Džingiskana, kralju Arturju in drugih znanih osebnosti.

Vsak alliance SHADOWLAND Igra ima meri emblemi, kolektivne imetja sredstev, posodabljanjem tehnologije, upravljanja s kadri in celo plača / plačni sistem.

Ko boste dosegli raven 10 v SHADOWLAND spletu kontinent Boga, je pokazala, da vas, so povezave oblikovana in začnete sodelovati pri ustvarjanju lastne vojske z velikim skupinam, ki ste jih pripeljali.

Odkrijte svet skozi migracije SHADOWLAND na spletu. Če premaknete iz majhnega območja v velikem območju v vašem osvajanju, boste sami našli nov ekosistem, poln gradov, sovražniki, zavezništev.

Tudi SHADOWLAND Online vam omogočajo, da ustvarite plemena. V boju, menijo, da kot največji zmagi v čast svojega življenja. Njihova želja po moči in težkega orožja jim omogoči, da bodite pogumni in vihrav v igro bitko Shadow zemljišča na nline . Lahko celo vključiti črne magije v svoji praksi, vendar pa bo zmernosti, moralnost in odgovornost.

Game Shadow zemljišča na nline tudi vam pokažem plačance. Njihovo življenje je bilo vedno nomadsko, tako da so neodvisni in mobilni ogledov.

Diamonds v igri SHADOWLAND Online - vir, ki se lahko uporablja za odstranjevanje čas hlajenja za nakup dodatne ukaze za gradnjo, in tudi dobili redko opremo, skozi ekspedicijo. So edini vir nagrade SHADOWLAND Online . Diamonds SHADOWLAND tekma drugačna od denarnih daril, saj lahko dobijo samo diamante, pri čemer se za njih s pravim denarjem, zmagovalni tekmovanj ali gostje za zmago v tempelj v Areni ali prodajajo blago na dražbi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more