Zaznamki

Roger & Out

Alternativna imena: Roger & Out

Game Roger & Out je znanstvena fantastika med brskalnika iger, je omogoča igralcem rastejo plačanci in jih spremenili superhero opravljajo quests dvoboj z drugimi akterji zbiranje in črpanje izkušnja kaže, da dopuščajo tvoji junaki kupi ali povečati atributi.
Igrajte igro Roger & Out bo zelo zanimivo, , ker igralci ustreza znane junake in bo boj proti njim v galaksiji polnjeni pošasti. Ko ste Roger & Out play, vam odpirajo možnost odprite več področij ustvariti ali začnite ceh pridobiti več borbe. Biti kombinacija Strategija in RPG tekma, Roger & [ _1_] Out na spletu ima intuitivno upravljanje neverjetno in animacija nastavite strip [_1_ stili] grafiko. V obveščevalne igralci lahko uživajo tudi zabavno plot in veliko nepričakovanih srečanj.
Pred igranjem Roger & Out , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: CPU frekvenco - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128MB. Registracija Roger & Out ne bo vam vzelo veliko časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « Igraj zdaj za brez [_2_ ] ',

.

2 Izberite spol značaja, raso, videz, nato « prihranite »;

3. Poimenujete svoj značaj;

3. Vnesite varno geslo, ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Izberite « Registracija ".

Roger & Out spletu - dogodivščine mladega plačanec, ki se bori proti silam teme v galaksiji daleč, daleč stran, ali s silami svetlobe, samostojno ali z drugimi najemniki - v svojem cehovsko ladjo!
Upor je nesmiseln, saj brezplačne igre Roger & Out rezervni nihče! V bistvu, vsak MMORPG in njegovi liki z zelenimi ušesi, modro kožo, črne čelade - to je kliše v žanr znanstvene fantastike. V Roger & Out play - sodeluje v tej vznemirljivi saga, v kateri obstajajo znane osebnosti, kot so zlato ali druidi močvirski geniji.
Smešno in pogosto sarkastičen obliko igre Roger & Out spletu skriva kompleksen pojem. Igralec ustvarja in razvija superjunaka na svetu galaktičnega. Igralci Roger & Out spletu sprejemajo različne quests, dvoboj z drugimi igralci, zbirajo dragocene plen in izkušnje točk, ki omogočajo njihovi junaki raven navzgor in povečati učinkovitost delovanja, kot logika, npr.
Roger & Out igre povabi igralce, da bi odkrili ceh in raziskati galaksiji skupaj. Uporabniki lahko ustvarijo posadko svojo ladjo ceh - višja raven ceha, več prostora za posadko na ladji Roger & Out spletu . Trik je v tem, da imate za dopolnitev vsak položaj z odlično značaja. Na primer, glavni inženir imajo visoko logiko. Vsakič, ko cehovske stopnjo poviša lahko plovilo lahko podaljša, kar odpira tudi dodatne naloge, ki jih lahko izvajate skupaj s svojo posadko - s še več nagrad za vse člane cehovske.

Zmogljiv kos opreme v Roger & Out spletu je sestavljen iz več komponent, ki vplivajo na lastnosti opreme. Imena postavka navesti vrsto opreme igralca - iz "zanikrni vest anarhist" in "pomanjkanje energije" za močne "UberGun". Intuitivno upravljanje in barvita grafika strip-style omogočajo preprost igre Roger & Out . Eleganten grafični slog Roger & Out spletu popolnoma ujame vzdušje vsake regije, v kombinaciji s sodobno glasbo in animacijo.
Igraj Roger & Out spletu in odkrivanje opreme za izboljšanje lastnosti vašega lika, pazi taktike sovražnika ali šefa za zmago!

 

Roger & Out spletu registracijo