Zaznamki

Rising Mesta

Alternativna imena: Rising Mesta

Game Rising Mesta - prost brskalnik, ki temelji strategija, namenjena za izgradnjo mesta. Simulacije ukrep zagotavlja igralcem priložnost, da Rising Mesta na spletu in njihovo Ideja lastne zamisli o izboljšanju mestne infrastrukture. O svoji dejavnosti in zagotoviti dostojen življenjski standard za prebivalce vašem mestu, boste zagotovo zmagali spoštovanje in slavni modri lastnik. Virtualni ukrepi začeli svoje naloge, ne da bi prvi naporni predvolilni kampanji, mu ni treba biti živčen dovolj glasov za polnjenje ljudi in nesmiselne obljube. Ne, ni prostora za prazne besede! Morate se izkažejo v praksi in izpolniti vse, kar obljubljajo politikov v realnem življenju. Strinjate se, da ne samo, da razmišljajo o tem, kako bi vi storili, kako bi izračune, kot poskuša izpolniti zahteve množice. Skrb svojega ljudstva, ne boste jezen. Zvit in pameten strateg lahko postane resnična tajkun kdo ne boli.

Če želite pokazati, kaj lahko storite, pojdite na spletno stran igre, kjer čaka Rising Mesta registracijo. Igraj Rising Mesta iz katerega koli računalnika, ki izpolnjuje te parametre

  • OS Windows
  • Procesor 800 MHz Intel Pentium III
  • Združljiv z DirectX 9. 0 avdio in video kartico
  • Minimalna RAM 1 Gb
  • 2 GB prostega prostora na trdem disku
  • Visoke hitrosti internetne povezave

Pridružite se v igri Rising Mesta prenese pod vašim nadzorom ozemlje, po tem, ko vnesete uporabniško ime, geslo, e naslov, datum rojstvo in se strinjam s pravili projekta. Poleg tega se je predlagana naročniško zanimive novice, sledijo različne posodobitve.

Start majhna in verjamem, da lahko v daljšem časovnem obdobju, biti ponosni na svoje dosežke. Začetek bo bolj uspešna, če Rising Mesta igranja se začnejo s starter kit, ki se prodaja v glavnem meniju "City Hall." Treba je omeniti, da je cena dostopna, zato ne zanikajo sami. Ne bojte se navideznih težav. Vi zagotovo spopadati ne samo z gradnjo stanovanjskega kompleksa, vendar bo gradil vse potrebne prostore za proizvodne namene, zabaviščnimi napravami in drugimi vrstami stavbo. Nadaljuje z razvojem infrastrukture na majhnem mestu obrnil v ogromno metropolo! Višjo stopnjo razvoja, več boste imeli prebivalci. In število ljudi, ki polnijo blagajno preko davkov in drugih prispevkov faktorja je odvisna od vašega napredka. Ta odnos je logično in koristno za obe strani. Bogatejši od sebe, več možnosti in priložnosti za opravljanje svojih nalog kakovostno upravitelja.

Več o tem, kako vlagati denar. V industrijskem sektorju je treba dati v obratovanje žage, kmetijo, opeke tovarne, pekarne, pivovarne. Energija zapleten in transportni sistem zahteva tudi naložbe. Pozitivno vplivajo na državne finance trgovinskih odnosov z leži blizu mest. Sodelovati z drugimi ukrepi za zadolževanje gospodarstva, in sicer prodajo svojih proizvodov in pridobitev potrebnih stvari, ki jih ponuja sosede.

Igraj igre Rising Mesta brez virov nemogoče. Na primer, ljudje potrebujejo takšna živila so krompir, paradižnik, zrn. Ploščica je za gradnjo, les špirovci, deske, ploščice, opeke potrebno. Bodite pozorni zalog virov, da bi se vaši načrti realiziranih brez težav!

Glede na podobo mesta, je vredno omeniti, da se sčasoma bistveno spremeni. Konec koncev, če je bila najprej na voljo le enostavna gradnja, s časom lahko nadaljuje z gradnjo luksuznih objektov. Mimogrede, bo vse to morali najprej dobiti stroylitsenziyu, nato pa se na delo.

Rising Mesta na spletu vam omogoča opravljanje različnih dejavnosti. Za ta namen bi moral biti spredaj območje, ki je, tako kot vse ostalo, potrebno je v dobrem stanju. V primeru, boste lahko dobili dobre nagrade, in to, bolj pa sem vesel.

Pribor fascinantno zabavo zdaj. Pridobijo izkušnje, da postane briljantno vodja in samo odlična gostiteljica. You sreča in dobra volja!