Zaznamki

Rise of Evropi

Alternativna imena: Rise of Evropi

Rise z dne Evropa

Med spletnimi strateških iger imajo posebno mesto. New Igra Rise z dne Evropa vzbudil zanimanje velikih igralcev ", zaradi dejstva, da so proizvajalci v igri znana med oboževalci na spletu igre studio Travian Games in [_15_ ] ompaniya Perfect World Entertainment, je izdal nekaj najljubših strategije igre.

ROE Igra , ki je klasična strategija in ima vse prednosti teh iger. Najprej so razvili sposobnost, da razmišljajo. Drugič, ki jih potrebujejo, vključno z kompetentno nadzor vaš lik, ki razvija svoje borilne veščine. Torej, te igre niso le strelec, ki pomaga razbremeniti agresijo in izražanje čustev, in, med drugim, razvijajo sposobnosti za kompetentno razpravljajo in sprejemajo odločitve, ki bodo potrebovali ne le za igro, toda v resničnem življenju. Zato Rise z dne Evropa igrajo boste zanimivo, a tudi koristno.

Če imaš rad bere "Trije mušketirji" in čas vam je všeč maskara in dvobojev, imate čudovito priložnost, da se potopite v svet resnih strasti. Vaš lik se bo služila sodišče in sodelujejo v vseh bitk in spletk. Od igrajo Rise z dne Evropa , [ _4_] boste morali izbrati eno od treh vplivnih klanov, ki ji želijo pridružiti. Od akcijska igra razvila v času renesanse, vzdušje v igri, je v celoti skladen s časom. Prihaja na trdem boju za prevlado na dvorišču, bo zmagovalec upravičeni tudi za kraljevi prestol. V soočenju sprejmejo take močne družine kot The Tudors, Fuggerji in Medici. Čutili boste dedno plemiča ki ima borilne veščine in jih uporabiti v korist sorodnikov. Premoč v igri daje neomejeno moč na sodišču, zato RiseofEurope igrajo vam bo dolgčas - na kocki je zelo visoka.

V RiseofEuropeрегистрация je standardni postopek. Določanje uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov, lahko takoj začnete igrati. Opozoriti je treba, pa je, da je postopek registracije prost, kot sama igra.

Za tiste, ki si vedno želeli, da vodi svoj klan ali družinskega rodu doseči blaginjo v bitkah in akcijah, ta igra je le priložnost. Vaš lik postane vodja, ne greš za samo ljudi, in svoje, igrajmo in družina. To je samo odvisno od vas, ali je v RiseofEuropeonlineваш plemenito plemenita klan dobil dlani in rok kraljestvo.

Pa ne samo v bojih boste sodelovali v strateškem igranje v brskalniku. Bitka, seveda, tudi in najbolj znanih mest v Evropi v srednjem veku. Poleg tega pa boste graditi svojo mesto in nato upravljati gospodarstvo države, in hkrati in
grata v igri Rise [_4_ ] z dne Evropa . Načrtovanje vojaške akcije, boste razvili taktike bitke, sklepanje sporazumov s potencialnimi zavezniki, in na splošno obnaša kot pravi vodja. Torej, v tej igri je veliko različnih možnosti, ki so na voljo, da vas v resnici ni vedno tako.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more