Zaznamki

Remanum

Alternativna imena: Remanum

Je multiplayer igre Remanum proste trgovine igra, kjer ste sami preizkusite v vlogi trgovca, poskuša Zgrtati bogastva in ugleda v 20 mestih rimskega cesarstva okoli Sredozemlja. Igrajte igro Remanum moči za nedoločen čas, ker je krog Igra traja 6 mesecev, in če ste lastnik največje moči v cesarstvu, boste prejeli naziv cesarja. Vendar pa bo za naslov boriti! Če želite to narediti pametno upravljati svoje kmetije, tovarne in delavnice, prodajajo izdelke, da bi dobiček, in, seveda, uporabiti bogastvo v korist državljanov in mestnega Remanum na spletu.

Pred predvajanjem Remanum, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB.

Registracija Remanum ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite možnost "Registriraj se tukaj";

.

2 Določite ime računa;

3. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

4. Vnesite varno geslo in ga ponovi

5. Izberite "registracija".

Remanum igrajo zelo zanimivo, saj imate veliko ciljev! Najprej je postal spoštovana državljan v vašem mestu. Morate razširiti svoje ozemlje, za proizvodnjo blaga in jih prodajajo komercialno donosna v Remanum spletu. Remanum Igra vam bo omogočilo, da trgovanje z več tisoč igralcev iz vseh mest imperija. Ne pozabite barantati, ker ste tako dobili dober ugled.

Igra se zgleduje po edinstveni Remanum gospodarskem sistemu: vsak nakup ali prodajo, in ne pomanjkanja zalog se prikaže na svetovni trgovinski sistem, kar vodi do spremembe v povpraševanju na trgu.

Eden od ciljev je povečanje spletne Remanum vaše nepremičnine. Lahko graditi različne rastline, ki proizvajajo osnovne materiale ali jih reciklirajo v več dragocenih izdelkov. Remanum Igra vam omogoča, da prodajajo svoje izdelke prek trga z domačini.

V Remanum igro vključuje izgradnjo zelo močan sistem proizvodnje: vsaka stavba samodejno proizvaja blago, če je dovolj prostora za surovine in zalog. Vaša naloga v Remanum spletu bodo ustvarili takšne učinkovite proizvodne verige, da je vsaka veja precej učinkovito delovali. Najbolj dragocenih izdelkov, ki jih proizvaja več co-delovnih panogah.

Igrate lahko Remanum in razširiti svojo proizvodnjo. Z lastnim razvojem, se bo proizvodnja zagotovila več izdelkov. Da lahko vaše bogastvo in ugled raste v Remanum na spletu, morate redno vlagati v neproizvodnih objektov, kot, skladišče in pristanišče.

Remanum igra ne daje primat bogastva. Da bi vam pomagali priti do najvišje ravni v rang moči, boste morali darovati denar in blago, in se posvečajo k blaginji mesta. Redno sodeluje pri glasovanju ali predlagati kandidata za izvolitev senatorja Remanum spletu. Politiki dobili več moči in se odloči, kako razviti mesto. Senator z največjim ugledom bi postal cesar Remanum igre pozno v krogu.

Poskrbite za svoje invalidnosti in kohezije v mestnem igri Remanum! Obstaja veliko različnih javnih stavbah v Remanum, ki veljajo za vse državljane in akterje v mestu.

Vsak krog igre v igri prehaja Remanum 6 mesecev. Igralec z najboljšo ugled v koncu kroga zmaga igro in postane vladar Remanum. Mesto z najboljšo ugled in igralec z največ sredstev (po številu prebivalcev) se podeljujejo ločeno. Začnete graditi svoj proizvodni sistem Remanum spletu zdaj!