Zaznamki

Planetside 2

Alternativna imena: Planetside 2

Planetside 2 spletu - originalni MMOFPS od Sony Online Entertainment kjer igralci čakajo na velikih bitk obsegu. Če ste naveličani z brskalnikom razvlekalovki kjer si štorast na enem mestu in hrepenenje ena na ena z nasprotnikom, če hočeš nekaj grand in impresivno, če je tvoje srce hrepeni in hrepeni za rutinsko slavnih - Game Planetside 2 odlična da izpolnjujejo vse vaše želje drzne. Tu v eni bitki, ki vključuje tisoče igralcev, vendar to ni tako kot nerazumljiv nered. Začeli igrati Planetside 2, boste postali član svetovne vojne, kjer je vse podrobno in natančna pozornost do podrobnosti, vsaka opravlja svojo vlogo, da je strategija, kraj in timsko delo. Dogodki razvoj prostorne lokacij, sestavljen iz več deset kvadratnih kilometrov. Boste obiskali vse tri kontinente, ki se posveča igranju. Іndar, Esamir in Amerish - ni le teritorialni prostor, in mesta, kjer se nenehno razgretimi drugačno sceno. Poleg tega lahko pohajkovanje ne samo zemlje, ampak tudi v zraku, z uporabo vseh vrst tehnik.

Vse, kar potrebujete, da prodrejo v prostranost vesolja - Planetside 2 registracija. Če želite ustvariti račun, izpolnite podatke v zahtevana polja: ime postaje, potrditev gesla, e-poštni naslov, država, datum rojstva. Naročite se na novice zgodi samodejno, vendar je skladnost s pravili o registraciji igre Planetside 2 zahteva, da potrdite tako, da odkljukate ustrezno polje.

Pregledati seznam sistemskih zahtev, potrebnih za zagotavljanje udobno igranje: Microsoft Windows XP, Intel Core 2 Duo E6850 (ali novejši) ali X2 AMD Phenom II (ali več), grafična kartica NVIDIA GeForce 8600 (ali novejši) / AMD ali ATI 4850 series (ali več) združljiva z DirectX zvočna kartica, 256 MB VRAM; prostora na trdem disku 15 GB, 4 GB RAM-a. Če je to urejeno, varno odpreti vrata v fantastični svet!

Kot začetnik, morate določiti frakcijo na strani, kjer želite boriti. Potem lahko izbrali najprimernejšo razred začeti, kaj vaša duša hrepeni. Dajmo se seznanijo z razpoložljivimi frakcij v. New konglomeratu (vodja SeaNanners) - Rebels je pripravljen za svoje ideje dati življenje. Te organizirane skupine disidentov počnete vse, kar je možno, da bo pripravljena izpolniti ideal prihodnjih misij. Terran Republic (vodja TotalBiscuit) je namenjen za nadzor kolonijah državljanom. Bojevniki naroda uveljavljati zakon in vzdrževanje reda. Predstavniki suverenosti Wan (vodja Tobuscus) menijo, da je prihodnost človeštva samo slediti tehnološkemu napredku. Sami že dolgo uporabljajo tujca tehnologijo in so sposobni razvozlati skrivnosti starodavne artefakte. Ampak kdo bi vam pripada, to kruta vojna prizadene vsakogar, ki si je drznil priti sem. Ne bomo odnehali, niti v prenatrpanih mestih, ali na tem področju široko. Po vseh bitke potekajo povsod. Torej drži!

Planetside 2 online igra ima številne elemente, ki ga ločijo od svojega predhodnika in drugih spletnih projektov. Na primer, je na voljo za vožnjo na dolge razdalje, če je uporaba znamenitosti in regeneracijo zaprta, na poti izstrelka vpliva gravitacije, razvoj drevo omogoča presegla svoje konkurente (približno 15-20%) in boje, ki vključujejo okoli 3000 borcev dvig adrenalina Najvišji. Njen okus naredi spreminja čas dneva in vremenske razmere. Po boj imajo veliko dejavnikov vpliva kot svetlobe in teme, megle in oblakov ogromno, zlahka skrije.

Igraj igre Planetside 2 vas bo z uporabo zemeljskih in zračnih vozil, kot tudi mnoge dele super arzenal. Ne pozabite, da je uspeh v bitki je odvisna predvsem od dostojnih orožja in veščine značaja. Torej, bodite pozorni na prestavnih in izravnalne značilnosti. Dlje ko Planetside 2 play, bolj zanimivo postane. Po postopoma razkrila celoten potencial te izjemne igre.

3D motor počne svoje stvari in se boste počutili, da je vse, kar se dogaja na zaslonu res resnična. Potopite se v vojaškem okolju, da bodo imeli celoten razpon čustev stranka epske bitke! Srečno in navdih!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more