Zaznamki

OhMyDollz

Alternativna imena: OhMyDollz

Game OhMyDollz - odlična kombinacija za spletne igre in spletni skupnosti. Ustvarite svojo punčko - izberi barvo kože, oči, las, stil, in še veliko več ...

Boste igrali igro OhMyDollz in pazi na svoj lutka v igri napreduje, boste morali pozorno na njegovo eleganten videz, da gredo po nakupih, da dokaže je popolnost sama! Doll House igra vam bo prinesla veliko dogodivščin, da se končajo svoj lutka je postal najbolj priljubljen!

Pred igranjem OhMyDollz , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128MB . Pridružite se v igri OhMyDollz ne bo trajalo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « dostop stran ";

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Napiši leto njegovega rojstva;

6. Izberite "Registracija" in OhMyDollz registracija je končana.

Ste si vedno želeli biti supermodel? Ali živeti življenje slavnega pevca ali igralko? Potem OhMyDollz spletu je posebej za vas! OhMyDollz igro vam bo pokazal moda, nakit, popoln slog, sodobno opremljenih apartmajev in sposobnosti zapeljevanja! Boste OhMyDollz igrati in živeti popolnoma nov in glamurozno življenje! OhMyDollz online igra zasnovana za potrebe mladih zapeljivih deklet. Če ste zainteresirani za tak način življenja, in ste sanjali o tem, igra ponuja vsaj uresničiti svojo željo na virtualni ravni.

V OhMyDollz spletu postati privlačna in lepa, zapeljiva ženska, iz katerega vsakdo izgubi glavo! Izberite svoj videz, lase, ličila in barvo kože. Vaša domišljija ne pozna meja v igri OhMyDollz. In to je šele začetek, saj sedaj živiš v fantastični vili, ki je samo čakajo, da bodo urejene z vami. V trgovini OhMyDollz igri si lahko kupite karkoli hočeš, in tolikokrat, kot želite. Vam ni všeč vaš rdeči obleki več? Želite kupiti novo jedilno mizo v OhMyDollz spletu ? Ali mislite, ljubek mali pes ustreza vašemu stilu? V trgovini OhMyDollz igri boste našli vse, kar vam srce poželi.

V OhMyDollz spletu se lahko odločite, kje želite delati. Ne pozabite, da bi dobili izkušnje za izboljšanje svoje talente in nadaljevati svojo kariero.

Med igro OhMyDollz spletu imate priložnost, da sodeluje v modnih revijah in osvojite bogate nagrade. V Dollhouse igri se vrti okoli bizarno doma, prijateljev, prijateljic in seveda vaših ljubimca. OhMyDollz Igra ponuja prostor, kjer lahko svobodno izražajo. Flirt kot nori in zapeljati moške v seriji z vsemi vrstami trikov!

OhMyDollz Igra ima tudi dobro razvit socialni skupnosti. Lahko klepet s prijatelji in se igral z njimi. Boste našli podobno mislečimi OhMyDollz spletu , ki se lahko izmenjujejo ideje o oblikovanje, moda in moške. Modne revije in različne nagrade narediti glamurozno življenje bolj razburljivo. Igra OhMyDollz spletu nikoli dolgočasno, saj se nenehno spreminja in je vedno nekaj novega, da vidim, izkušnje ali gredo po nakupih. Butiki igre OhMyDollz ponujajo široko paleto izdelkov, ki jih lahko uporabite, da okrasite svoj lutka ali stanovanje.

Načeloma glavne dejavnosti v OhMyDollz spletu ponavlja ves čas: spremenite videz vašega punčko, zapeljati ženske, okrasite hišo in obisk modne revije. Izpolnite svoje sanje in postati chrysalis igre OhMyDollz.

 

OhMyDollz spletu registracijo