Zaznamki

Nova Raider

Alternativna imena: Nova Raider

Nova Raider spletu - brskalnik, ki temelji multiplayer igra vlog je fantastično brezplačno modela. Trenutni dogodki MMORPG razvijejo v realnem času. Zamislite si sebe v vlogi velikih galaksij napačno pilota, ki zbeži od raid ennemy v upanju, da pobegniti in našli svoj dom planet kdaj koli prej. Kako pa bi morala biti prijetna vrnitev v objemu maternem planeta in občutek, da si končno našel svoj dom. Ampak tako dolgo, kot ste ravnovesje v breztežnosti v svojo vesoljsko ladjo in pred veliko nevarnih pustolovščin, ki morajo iti skozi. Kjerkoli si ohranil tečaj, ne deluje s pirati pobeg srečanja in grozno pošasti. Ampak do zob oboroženi, si nadvse prizadeva, da bi izboljšali svoje ladje in s podporo ljudi, kot si ti in Wanderers, boste dobili vse možnosti, da varno pridejo do svojega cilja. In pustite, da se daje neverjetno dragocena, potem pa se dvakrat cenim, da je to edinstvena sreča doma!

Če želite igrati igro, morate Nova Raider računalnik povprečno konfiguracijo in internetno povezavo. Ustvarjalci so poskušali, da bo projekt na voljo uporabnikom, tako bistveno precenjena sistemske zahteve. Vse, kar je potrebno, da se v virtualnem vesolju - ta Nova Raider rekord. Poleg tega, postopek je dokaj preprost. Pridružite se v igri Nova Raider zahteva polnjenje področja, kot so uporabniško ime, elektronski naslov, geslo in izbiro strežnika. Zavedati se morate, da se odpre račun, s čimer potrjuje sprejetje sporazuma uporabnika.

Torej, kako igrati Nova Raider, je treba ladjo, bo vaše izbire še na začetku. Torej, so vam na voljo naslednje vrste prostorskih enot: Balanced (planet), R Pomagatelj (Končano), Tank (obramba), podpore (zdravilno), Trader (trgovina). Vsaka ladja svoje posebne sposobnosti, ki se ujemajo z destinacijo. Pomislite, kaj boste uživali delaš in izberite želeno možnost.

Nova Raider online igra omogoča različne variacije izvedljivih ukrepov. In boste začne brutalen boj in brani pred nadležen pošasti in opravljajo trgovske posle, in zbiranje dragocenih virov, in sodelovati v posebnih operacijah, in poskusite, da ne zamudite pomembnih dogodkov. Prireditve so različne dejavnosti. Na primer, noč čarovnic, božič, itd § Facebook uporabnikom na voljo, da prispevajo k operaciji z imenom "New Star Raider". In koliko gostje kuhano igre Nova Raider! Prihajajoči zadruga naloga ni nemogoča soschitat. Ključ do uspeha - sodelovanje z drugimi akterji. Po skupna prizadevanja zahtevajo ne samo prihod misije, ampak showdown z vsemogočen šefi. Ekipa igra je najboljša v tem nepredvidljivem svetu.

Uporabniki lahko izkoristijo priložnost za nakup zvezda v banki v nizu. S tem nakupom boste imeli številne nagrade, ki sam po sebi poenostavlja težke naloge.

Igra ima veliko možnosti za zaslužiti. Vzpostavili bomo eno od najbolj koristnih primerov. Včasih se zgodi v vesolju razpok in skozi čas portalov enosmerno prodrejo vse pošasti, in črvi. In za ubijanje črva, ko dobiš pet zvezdic. Pustolovščina nevarna, vendar donosno!

Ker ste se zavezujejo, Nova Raider igrati, morate nenehno spremljati stanje ladje. Dejansko izboljšanje možnosti za zmago povečanje. Vsak vesoljsko plovilo ima CPU. Izboljšuje proizvodnje in podporo škoda brnenje. Prav tako obstajajo kazalci uvorotlivosti (koliko rakete usmerjene v vas mimo), natančnost (udarce, ki bodo dobili do točke) in kritična možnost (možnost kontaktnega kritične stavke). Kritično stavke pa kažejo, da je sovražnik dobil dvakrat toliko škode kot na običajnih posnetkov.

Dal igralcem spodbudo, obstaja cel sistem vrstah in ocen. In samo od sebe, je odvisno od tega, kaj mesto bo zasedla. Ustvarjalci skrbi za vaše udobje. Mini-map in svetovni zemljevid sveta je dobro premišljena in jasen. Prehod iz ene v drugo ni problem.

Spoštovani igralci, če imate dolge potegne EVA in neobvladljiva želja, da vodijo aktiven način življenja ne dopušča, da še vedno sedi - ta igra je prepričan, da vaš okus! Poskusite sami! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more