Zaznamki

Ninja Wars

Alternativna imena: Ninja Wars

Game Ninja Wars - združuje elemente MMO in RPG brskalnika igri z smešne bitja anime glavni vlogi. Potem ko je začel igrati Ninja Wars, boste ugotovili, da so njeni prebivalci kot nihče drug priljubljenih likov iz Naruto in Bleach. Medtem ko niste omejeni pri izbiri in poskušal igrati en znak, ga lahko spremenite v drugo. Kot ste pogled na povabilo za obisk, kot Renji ali Kiba, Vega ali Cikamaru? Prihajajo zanimive gostje, opravljanje misij različnih težavnostnih, daje vso možno pomoč prebivalcem okoli vas faerie uničiti umazana pošast pogumno vstopi v Napeti z drugimi igralci. Karkoli narediš, dal v tem poklicu, za dušo - in potem uspeh v vašem žepu. Ninja Wars spletni dogodki se odvijajo na prostornih lokacijah, zaslediti z roko. Talent poveljnika, je nemogoče, da ne bo priznal vse pisane pokrajine in osupljivo lepa. In kar je najpomembneje, da vse to razkošje Ninja Wars vam daje zastonj. Oceni velikodušnost razvijalcev, ki so delali na slavo, ustvariti prvotnega projekta.

Če želite igrati igro Ninja Wars Računalnik mora ustrezati najmanjšim sistemskim zahtevam. Igra ni kapriciozne tehnični parametri. Bo zadostovalo

  • Operacijski sistem Windows
  • Procesor Intel ena Core
  • 3. 0 Ghz
  • 1 Gb Ram
  • Mora biti nameščen Flash player

Če je vse v redu, bo igranja neprekinjeno, in ga potopite Opravila v Ninja vojne.

Ustvarite svoj račun za dostop do odličnega svetu anime. Vpišite uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Strinjam se s pravili igre in preverite Ninja Wars bo vam člana vabi smešno pustolovščina.

Online igre Ninja Wars ima pet vasi - požar, veter, voda, zemlja in strele. Začnete v eni od njih, in da vas vodi pot naprej odvisna od dejavnikov, kot so slog igre, vaše želje, teh prizadevanjih. Sčasoma, lahko dobite dostop do mesta Demons, Valhalla, Las Noches ali najti ječo Dungey. Kjerkoli že ste, niti zdrsnili povsod tam je kup delovnih mest, ki je izračunana na podlagi izkušenj delovanja. Ampak, če si želijo hoditi mirno uživajo v kontemplacijo izjemno lepoto pokrajine, poskrbi za turnejo za prikaz različnih znamenitosti in vzhodni animacije stavbo, ki je polna Ninja Wars spletu.

Seveda, morate valuto igro za nakup vašega junaka in da bo odezhku kdo ni všeč. Poleg tega zahteva, in oklep in orožje, pa vendar nihče ne bo dal zastonj. Zato se kopičijo zaslužili kamnov (redno igra valuta) in kupone (valuta povečalo hlad). Ninja Wars Igra vam daje priložnost, da bi te vrste valute neposredno metode igre. Vendar pa lahko uporabite zlato, kupil zares. Imetnikom zlatih Ninja Wars igrati nekoliko lažje. Boste dobili nekaj lepih prednosti.

Poleg glavne orožjem si ga lahko uporabite rokopise, napitkov, okrepitev kamne in številnih drugih elementov. Spoštljiv od vaših zalog, več možnosti za zmago. Uničiti zlo šefi, prakse v majhnih bitk, in kmalu bodo lahko brez strahu pred krepitvijo v areno, da sprejmem izziv vredni nasprotniki. Dokaži, da lahko odvrača celo najboljši!

Ninja War Online je veliko bolj zanimiv za vas, če si podporo zvestih ljubljenčka. Bolj kot boste poskrbeli za to, večja bo donosnost. Srčkan živali čutijo svojo ljubezen in pripravljen na vse, samo da bi vam pomagal.

Vsak lik v igri ima osnovne značilnosti tovrstnih napadov, ključavnic, hitrost, vzdržljivost. Ti parametri se bo izboljšalo. Toda poleg teh jih je 10 spretnosti, brez črpanja, ki jih ne bodo mogli napredovati. Nenehno izboljševati svoje sposobnosti, kot sta veter tehnologije, opreme Ninja Tehnika požara strele tehnologije, vode tehnologije, tehnologije Earth Tech pečata, Body Tech, Tech Illusion in medicinske tehnologije. Vztrajati - in bo zagotovo lahko zadeti vse svoje hlad!

Ta igra bo vzbudila pozitivna čustva! Prepričajte se sami! Bodite zadovoljni s smešnimi anime znakov!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more