Zaznamki

Nindou

Alternativna imena: Nindou

Nindou - online spletna igra, v kateri si lahko sami preizkusite v vlogi skrivnostne orientalske ninja. Kdo od nas ni želel iti po poti usposabljanja ninja storiti veliko stvari neopaženo. Ninja pride in gre, kot je skrivnostno, kot je skrivnostna in njegova šola, zaradi česar je zelo malo vemo o njih. Game Nindou vam daje priložnost, da sami preizkusite kot ninja in poskušali doseči najvišjo stopnjo usposobljenosti -, da bi obvladali. Zanimivi posebni učinki, zanimiva glasba in ne samo čakajo na vas. Za pridružiti šolski ninja, morate iti skozi preprost registracijo. Prijavo na uradni spletni strani Nindou spletu , lahko najdete vse, kar koristne informacije za sebe. To bo pomagalo začetnikom razumeti vse odtenke v igri.

Game ne bo vam povzročajo težave, saj se ga ustvarjalci igre dobro razvit. Vendar registracija na dotik. V Nindou registriranih ne bo veliko časa, je povsem standardna in je sestavljen iz treh področij: ime, e-poštnim naslovom in geslom. Preostali počakati na potrditev in lahko začnete z igro.

Je igra, razvita na podlagi Ren Dou Feng Yun 3 in je brezplačen brskalnik, ki temelji na spletu Flash igre. To pomeni, da ni vezana na določen računalnik, lahko greš v igro z vsemi razpoložljivimi najbližji računalnik s pisanjem e-naslov in geslo.

Če želite igrajo Nindou je treba pripraviti za težave. Ker je igra zasnovana za uporabo logičnega mišljenja. Kot igra napreduje, boste morali zbrati različne stvari, ne samo za razvoj, ampak tudi za zaslužek. Proschityvaya različne tehnike požarov ter zbiranje posebne postavke, boste dobili prednost pred sovražnikom. Dejansko je v Nindou igrajo na spletu lahko igrate s svojimi prijatelji, in s tem prednost, kar potrebujete. Natečaji, ocene, konkurenca - vse to lahko občutite le takrat, ko se bo dirka začela s sovražnikom.

Če iščete kaj igrati, igra Crazy Ninja bo najboljša možnost. Dobra grafika vam veliko zabave in svetle barve, za dolgo časa, da zapusti igro v tvoji glavi, in morda bo postala vaša najljubša družina igro. Delo svojo pot ninja, boste morali še naprej razvijati in okrepiti svoj položaj. Uporaba stotine predmetov v igri, morda ne boste mogli razviti svoje sposobnosti, sodelovanje v boju s sovražnikom.

Vendar, da bi se pridružili bitki in raste, morate biti usposobljeni. Ko začnete igro, boste morali iti malo usposabljanja, po katerem se boste lahko brez težav prilagodijo igro.

Ne pozabite Ninja - so gospodarji svoje obrti. Če želite, da bi dosegli najvišjo točko Zen, morate vlagati največje trdih vse svoje sile v bitko. To se bori, da vam pomagajo razviti in zaslužili ugled. Če Nindou igrajo redno igrati, na koncu boste dosegli prestižno raven Master. Samo mojster izpopolnil njegovo telo, se naučili uporabljati narave za vaše prednosti in se lahko skrije celo pred množico.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more