Zaznamki

Nightbanes

Alternativna imena: Nightbanes

Veselite ljubitelje družabne igre, saj so igre Nightbanes - to je še en Ideja o nemških razvijalcev, takoj po registraciji vas prepeljemo z neverjetno in razburljivi svet desktop igre s kartami. Lep dizajn, velik igranja, kot tudi vse družabne igre, to ni mogoče, ampak povzroči, navdih občudovanje in ne za dolgo časa. V Nightbanes spletu že zbrala veliko igralcev iz vseh koncev sveta, in ste v naglici, da se pridružijo vojski casino zabava!

Glavna točka igre je seveda, zmagal! Boste morali zbrati karte v roki. Se je udeležilo več kot 300 kartic, lahko gradijo krova. Tukaj potem bo začela sovražnosti z drugimi igralci, za vas, seveda, bi se bojuje na koncu le zmage!

Če želite začeti igro, kot tudi v mnogih drugih spletnih iger, registracija Nightbanes je obvezna. Na tej točki v igri, obstajata le dva voljo vmesnik oblikovalski jezik: nemški in angleški jezik, vsi načrti za prilagoditev v igro za druge, ruske, na primer, uporabniki, ki se še niso znani. Torej, izberite jezik, ki so ga vsaj nekoliko razumeti in zaupate svoji intuiciji. V bistvu, nadzor Igra je preprosta in intuitivna, da ga razumem, je precej preprosta.

1. Za registracijo kliknite na gumb na sredinski kostanjevo zaslona «Konto Erstellen».

.

2 Preden odprete prijavnico v zgornjem področju, ki se imenuje «Kontoname» bodo morali posneti svojo igro prijavo.

3. V naslednji vrstici, ki se imenuje "E-Adresse» bodo morali registrirati naslov vašega trenutnega e-poštni naslov.

4. V linijo "Password", kot si lahko uganiti, boste morali vnesti svoje edinstveno geslo za vstop v igro. Best of all, če je tako zanesljiv kot je mogoče, tako da lahko varno igrajo igro Nightbanes, brez strahu, da bodo napadalci lahko kramp svoj račun.

5. Če želite preveriti, sistem se lahko razširi, boste morali ustrezno frazo «Geschäftsbedingungen gelesen ...", s čimer potrjuje, da se strinja s pogoji storitve.

6. Če želite prejemati korespondenco iz upravljanja sistema, lahko postavite ptico pred "Erhalte Informationen", če se ne želi prejemati naše novice, pustite polje prazno.

7. Dokončanje in preverjanje vseh Pritisnite rdeči gumb «Konto Erstellen».

Med igro, boste morali izpolniti quests in predlaganih nalog. V Nightbanes lahko igrajo tri glavne kategorije kartic:

1. Ki imajo pri roki.

.

2 Ki lahko izboljša kartico.

3. So potrebni za izboljšanje krova.

Ta igra je prepričan, da se pritoži na vse ljubitelje družabnih iger. Zdaj za predvajanje vaše najljubše igre vam ne bi bilo treba čakati na prijatelje zbrati, morate samo, da gredo na spletno stran - tukaj ste čakali na stotine drugih navdušencev kot ste vi! Kar je pomembno, da igrajo Nightbanes prost, zakaj ne izkoristijo priložnost?

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more