Zaznamki

NHL 09

Alternativna imena: NHL 09

Procesor: 1. 3 GHz

RAM: 256 MB (XP) / 512 MB (Vista)

Video: 64 MB

Trdi disk: 3. 1GB

NHL 09 - najkasneje takrat, ko del popularne serije športne hokejske simulatorju, razvite za osebne računalnike. Izberite svojo najljubšo ekipo iz katerega koli od razpoložljivih svetovnih prvenstev, vključno z NHL '09, Ruski Super League, finski SM-ligi, Švedska Elitserien in konkurenčnega AHL kmetije klubom in reprezentancam tekmovanjih in veliko različnih turnirjih, prvenstvih in tekmovanjih. Med številnimi načini igre imajo možnost, da igrajo eno igro ali preživijo celo sezono, upravljanje svojo najljubšo ekipo. In če se vam zdi malo, nato pa igra NHL 09 vam bo dala možnost, da se počutijo kot trener ene od ekip v ligi in z nič tradicijo ustvariti velik klub, ki ustvarjajo kombinacijo igralcev, ki so podpisale obetavne mlade, ki sodelujejo v transakciji, prenos in celo sodelujejo pri razvoju infrastrukture klub. Igraj NHL 09 je lahko v ekipi, in v načinu za enega igralca, ki ustvarja svojega varovanca in ga pošljete na enega izmed ekip lige, in dokončanje namestitve trenerjev za vsako tekmo, bi lahko izboljšali svoje tehnične in taktične lastnosti kratki poti od obetavnih novinca za svetovni hokejski zvezdnik.

Uprava

Običajno za celotno serijo športno simulacijo hokejske lige NHL 09, je postal spremembe vrednosti in uporaba minimalnih sprememb grafičnega motorja. NHL 09, ampak imam veliko več kot situacijske spremembe in novi video od gola praznovanja pa je bil bistveno spremenjen upravljanja igre, optimiziran za delovanje brez gamepad. Igraj NHL 09 na različne načine, z uporabo različnih metod nadzora. Enostavno vrsta nadzora je idealen za uporabo na običajni tipkovnici, vendar je veliko priložnosti slinil in druge tehnične elemente točko odvzema. Strokovno vrsta upravljanja ima širok spekter nastavitev in različnih zahtevnih elementov, vključno vrže zamujenih lažnih gugalnico in možganske kapi elementov. Vendar pa uporabite ta način delovanja Tipkovnica je praktično nemogoče v NHL 09 Igra je na regulatorju bo zahtevalo dodatne ure na tehnikah, ki obvlada.

Težavnostne

Začnite svojo pot v svetu visoke hokejski tekmi NHL 09 se nam bo ponudila z najlažjih težavnostne stopnje, ko se kontrola Igralec lahko zmanjša na le treh tipk in puščicami, in katerih cilj je v določenem kotu računalnik bo prevzel. Višja kot je vaša spretnost bo rasla, bo lažje bo postalo igrati tudi z najmočnejšim tekmecem in ohranitev športnega duha in stopnjo težavnosti širi vodstveno ekipo dvigniti. NHL 09 igra, ki je v zvezi s tem široko paleto možnosti. V vodstveno ekipo, ki jih lahko naredite sami par trojni napad in obrambo, da izberete najbolj uspešne kombinacije značilnosti večinskimi in manjšinskimi, izberite taktike za vsako raven, pri čemer se upoštevajo posamezne značilnosti vsakega igralca, čeprav je možno, da se ji zaupajo vse virtualnih pomočnikov. Vse v igri 5 težavnostnih stopenj, na katerih vaš nasprotnik igrice, hitrost in natančnost orodje bo rasla, in s tem se bodo vaši igralci pokažejo napake v igri. Ob vsem tem pa lahko dodatne težave, da ročni cilj, medtem ko je plošček strel ali samozaposlene imajo premiki igranje enot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more