Zaznamki

novi svet

Alternativna imena:

New World je tipična igra MMO. Tu je grafika ena najboljših med podobnimi igrami. Cilj igre je raziskati precej obsežen svet, poln različnih čudes, kjer so bili zlobneži in zli duhovi. Pred igranjem New World boste lahko izbrali videz lika, ki ga boste med igro še izboljšali.

Igra se začne s tem, ko ste preživeli brodolom na otoku, izgubljenem v vodah oceana, imenovanem Eternum. Na otoku je veliko čudežev, na njem je čarovnija in ne samo.

Razreda znakov v običajnem smislu ni in je določeno z uporabljenim orožjem, kar v igri ni tako redko. Na voljo je vse, od helebard do mušket in lokov, na izbiro bo veliko. Vse to lahko kombinirate z oklepom skoraj v poljubnem vrstnem redu. Razvijalci vas ne silijo v uporabo lahkega oklepa, če ste lokostrelec, lahko uporabite celo težki oklep ali obratno, oboroženi z dvoročnim mečem, nosite lahek oklep. Ko se uporablja izbrano orožje, se odprejo bonusi ustreznega razreda.

V igri so tri frakcije in ko dosežete zahtevano raven, lahko izberete, kateri se želite pridružiti.

  1. Marauderji so brezkompromisni bojevniki, ki se za vse zanašajo na moč.
  2. Zaveza fanatikov, ki si prizadevajo očistiti otok korupcije v imenu pravice.
  3. Sindikat je skrivnostna frakcija, ki ni brez zvitosti. Pritiskanje in zabadanje v hrbet je zanje običajna stvar.

Če frakcija nadzoruje ozemlje, to olajša proces igranja na tem območju za vse svoje člane. Izkušenj, pridobljenih v bitkah, bo več. Poleg tega je zbiranje virov izboljšano, predmete pa je nekoliko lažje ustvariti. Tudi boj proti umazaniji ne bo tako težak. Poleg pripadnosti določeni frakciji se lahko igralci združujejo v klane in nadzorujejo mesta, določajo zakone v njih in celo določajo davke.

Vse naloge v igri lahko v grobem razdelimo v štiri razrede.

  • Glavne in stranske naloge zgodbe, katerih dokončanje vam bo omogočilo, da dobite predvsem redke in uporabne predmete.
  • Frakcijski, ko jih dokončate, je mogoče pridobiti posebno valuto in kupiti dobro orožje in druge stvari v frakcijski trgovini.
  • Urban - bo prinesel veliko izkušenj in vam dodatno omogočil, da si pridobite ugled na območju, kjer se nahaja mesto.
  • Ekspedicije so najtežje, ker jih izvaja skupina igralcev in so na voljo šele, ko dosežejo določeno raven.

Craft v igri ni povsem običajen. Ni vam treba iskati ločenih receptov za vsak edinstven predmet v oddaljenih kotih zemljevida. Tukaj so predmeti iste vrste ustvarjeni po enem samem receptu. Tisto, kar naredi predmete edinstvene, so uporabljeni materiali in njihova kombinacija. Ustvarite lahko predmet katerega koli razreda, od preprostega do legendarnega. Seveda bo težje dobiti komponente za ustvarjanje bolj edinstvenih stvari in orožja. Izdelani predmeti imajo lahko zahteve glede ravni znakov za njihovo nadaljnjo uporabo.

razvijalcev je poskrbelo za ustvarjanje preobleke. Če želite narediti lik resnično edinstven, boste morali porabiti valuto v igri ali celo pravi denar, da mu date nenavaden videz.

Brezplačno prenesite New World na PC, na žalost ne bo delovalo. Lahko pa igro kupite na igrišču Steam ali na uradni spletni strani. Odkrijte skrivnosti otoka, polnega čarovnije, zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more