Zaznamki

Alternativna imena: Moj fantastičen park

Moja Fantastic Park - brezplačna spletna igra, ki simulira zabaviščni park. Predstavljajte si, svetla, lepa, polna smeha in veselega Vriska prostoru, kjer ljudje prihajajo za pobeg od vsakdanjih težav. Vsakdo kdaj obiskali kraj, kot je ta, in verjetno več kot enkrat. Si morda mislite, da igra Moj Fantastic Park ponuja virtualni obisk Parkiraj in se pelji na gugalnici. Ne, če želite, da sami ali da zamahu poskusite - prosim. Vendar pa uporabniki te izredne igre načrtuje daljnosežne in veličasten. Ko vklopite tu ne kot obiskovalec, in vlogi režiserja! Morate ustvariti svoj zabaviščni park in potem, kaj zabavno bo, koliko jih bo, in kaj lahko pritegne občinstvo - odvisna samo od sebe. Postanejo bolj prizadevati, da bi, bolj privlačna tvoja kreacija za ljudi. Ampak, da bi pritegnili otroke, odrasle in tudi starejših - to je vaš glavni cilj. Kaj zadovoljstvo, da se na vas, čeprav lepa in polna sijajnih idej projekta ne bo priljubljen, ampak ozemlje svoje premoženje bo zapuščen in potrt?

Pridružite se v igri My Fantastic Park - vrata v svet zabave in dobre volje. Polnjenje v nekaj področjih, boste dobili položaj direktorja in začeti svoje prve naloge. Moj registracija Fantastic Park zahteva naslednje podatke: ime, geslo, e-poštnega strežnika. Poleg tega boste morali prebrati pravila in se strinjam s pogoji in politiko zasebnosti. Sedaj lahko uživate igranje v brskalniku, tudi če vaš računalnik ne izpolnjuje visoke in sistemske parametre.

Zagon igrati igre na spletu moj Fantastic parka, boste našli na zapuščenem območju parka. Potem tukaj bo razširila svojo dejavnost. Prvi dve poravnani atrakcija - in to mesto ni tako žalostno. Podaljšanje enega od njih - in prvi obiskovalci ozremo nazaj z obrestmi na novi čudež, da ste. Nato pod strogim nadzorom vse gre kot po maslu. Delitev parka na cone. Določitev različnih znamenitosti, ki segajo od majhnih in konča ravni. Streljanju šotor, dinamometer, otroško igrišče, lutkovno gledališče - vse to je šele začetek. Sčasoma boste in oldtimer in soba, ki izkrivljajo ogledala, in čarovnik in Space Shuttle in valjčni Coasters in grozljivke cesti in dirkališču. Zakaj ne pravi raj? In lastnik vsega - vi.

Poskusi, da počastil Dominion vaše območje. Na primer, vam daje 200 enot peščeni progi. Seveda pa je treba uporabiti v korist, in sicer pravico, da določijo skladbo za obiskovalce znamenitosti. Ne pozabite, da namestite več kioskih, ki jih bo zagotovo v povpraševanju. Ne pozabite, da vam to ne zaradi sebe in za ljudi. Vaš uspeh vymerivaetsya točno, kako se lahko veliko ljudi zanima. Kot veste, ljudje tako razvajeni zdaj in prednosti civilizacije, tako da so vsi služijo najbolj spektakularen!

My Game Zabaviščni park nerazvit, tako da so prizadevanja vlagajo nazaj stokrat. Konec koncev, obiskovalci ne samo tja v krdelo, in plačilo za užitek park dolar je, da gredo v žepu. Dobiček vas naredi samozavest in dobro spodbudo za izboljšanje njihovih potomcev.

Za predvajanje Moja Fantastic Park morate najprej nahraniti. Kot bi bilo graditi in razvijati vožnja? Viri so razdeljeni v štiri glavne vrste:

- Gradbeni materiali (kamen, kovina, barve);

- Deli (stroji, motorji, elektronika)

- Ideja (ustvarjalne ideje, načrti, raziskave);

- Nature (naravni materiali, rastline).

Ko igro Zabaviščni park zahteva surovin, tako da obstajajo načini za njegovo proizvodnjo. Kako lahko pridemo v redu? Da, zelo različni, zbiranje surovin obiskovalcev levo, poskuša uganiti prave kartice, določenimi ojačevalci, ki se lahko skrivajo v nizih surovin, izpolnjujejo naloge in višjo raven v zameno za darila, dvigni materialov med čiščenjem ovir, kot kamenja in korenin, igrajo Wheel of Fortune. Poleg tega obstaja možnost kupiti premium valuto (rombi), ki se izmenjujejo za surovine.

Start My Fantastic Park igrati prav zdaj, in spoznali, da je ta interes nabito poln elementi igre. Vam nikoli ne bo dolgčas! Zaskrbljenost zaradi povečanja dejavnik zabave znamenitosti očaral tako, da čas hitro mine. Upjers Družba je storil vse za vaš užitek! Torej, mudi enako skrbnostjo, da oceni ustvarjalce!