Zaznamki

Glasba Wars

Alternativna imena: Glasba vojne, vojne Glasba

Online Game Music Wars - nova prosta MMORPG brskalnik igre z 2D pogledom iz podjetja Destiny razvoj. SaundSiti prebivalci boriti za svoje glasbene okuse, brani svoje stališče s pestmi. Vi preprosto izberite ustrezno kategorijo metal, rap, rock in glamurja, glede na njihove preference. Vaš lik - predstavnik glasbene skupine. Predvajanje glasbe Wars, ki jih lahko s prijavo v Facebook ali VKontakte. Da bi to naredili morate prijaviti v igri Music vojn, v katerih vas obvestim vse potrebne podatke (ime igre, email, geslo) na. Sistemske zahteve razlikujejo skromnost, saj mora računalnik izpolnjevati take enostavne parametre, kot so:

  • OS Windows
  • Processor ( Pentium )
  • 2 GB RAM-a
  • Card
  • Zvočna kartica
  • Internetna povezava
  • Običajno ne

Vsekakor je treba vgraditi Adobe F privezati predvajalnik 11. 4. Dragi milomany in samo zabava, odkrili to neverjetno igro! Vi ste samo čaka prijetno doživetje!

Registracija Potoval Glasba Wars bo omogočilo, da se v oknu znakov, kjer boste nadzor nad svoja dejanja. Da bi zaslužili denar, igre, opravljanje različnih nalog. Po branju službo, nadaljuje z izvedbo. Če uspešno soočanje - nagrada je zagotovljena! Njihovi prihranki morali porabiti za opremo. Vse, kar potrebujete, lahko kupite v posebni trgovini. V izbor so orožje, amuleti, hišni ljubljenčki in še več. Izbrani predmet, ki ga je treba premakniti vaš inventar v studio, ki se prikaže v meniju profilu.

Prav tako lahko kupite energijo (za sodelovanje v boju zahteva določeno količino njo), različne kartice (dala nekaj prednosti). Bodite pozorni na količino energije, ali zaradi njegovega kapitala in predstavljajo zvezde.

Cimerotič pomaga pridobiti izkušnje trije najboljši mojstri. So veliko smisla v zadevah umetnosti, tako da se lahko njihovi nasveti zelo dragoceno. Jih ne bi bilo veselo zavrže, je bolje poslušati.

Igraj spletne glasbene Wars potrebujete črpanje junak spretnosti. Občutek prepričani vase, lahko izzovete druge igralce in se pridružijo boju. Ni nujno, da imajo odlično glasbeno sluh, da dokaže svojo nedolžnost. Glasba Wars igra - ta odločitev nastala neponyatok uporabo tega argumenta kot fizične sile. Mimogrede, uporaba palicami, pestmi in drugi dodatki poudarjajo vaše namere. Bo ohranila močne, okretna Uporan igralce. Ne dovolite, da kdorkoli, da naložijo svoje mnenje! Se vam ne zdi, da imate ravno dovolj talenta, da splezajo glasbeni Olimp?

Lahko posnamete vaš junak, da sodelujejo na turnirju. Turnirji opravi samodejno. Prav tako bomo še videli pojavljajo dogodkov. Če želite, lahko skupaj s prijatelji, lahko ustvarite skupino - neke vrste klana. Obstaja ocena vaša skupina, v kateri se dogaja, da prvo vrstico, boste veljajo samo za ta prizadevanja.

Chat omogoča postavljanje vprašanj, da pripombe ali poda predloge. Ne zamudite priložnosti, da svoje pripombe na čustva, ki jih je neverjetno igranja povzročajo.

Music Wars igrati vas bodo spremljali prijetni glasbi. Poleg tega je na voljo, da poberem pesmi na radiu, je vaša država. Zvok ustvarja vzdušje, ki je sposoben dvigniti razpoloženje in pregnati žalosti, se zgleduje po sivih tednom.

Če želite, da se nenadoma, vabimo, da kupite rubini. To lahko storite s pomočjo množice realnih preko WebMoney. Zmagovalec rubini prejeli dodatnih funkcij, ki naredi igro bolj zanimivo.

Nato poznavalce! Zmagati spoštovanje v brezkompromisno SaundSiti! Izpolnila dolgoletno sanje zdaj brez težav, v virtualnem svetu - najboljši način odzvati na slavo! Srečno!

 

Game Music Wars registracijo