Zaznamki

Metal War Online

Alternativna imena: Metal War Online

Online igre Metal War Online - zasedanjema online igra odjemalec, ki prevaža igralce na globalnem spopadu v Sci- Nastavitev fi. Ta svet prihodnosti, v kateri dogodki divja vojna v viru na terenu, ki je potreben za noben drug namen, kot za ustvarjanje umetno kri. To lahko presenetijo in vprašati, zakaj jo potrebujemo? Dejstvo, da ima sintetična kri posebne lastnosti in zelo različne kakovosti, kot naravni. Vse se je začelo z neopaznem lokalni spor med dvema korporacij. Ampak spopad med dvema Titans, od katerih nihče ni hotel zamuditi okusen zalogaj, ki bo kmalu ušla izpod nadzora. Vojaški dogodki, kot je požar, z zastrašujočo hitrostjo širijo po vsem svetu, hkrati vključuje številne udeležence. Plačanec organizacija posredovala in stanje se je poslabšalo skrajnosti. Nihče ne ve, kaj je rezultat tega masovnega zakola, vendar pa ima pravico, da sodeluje kdorkoli.

Za igranje igre Metal War Online , morate prenesti in namestiti odjemalca. Če želite to narediti, mora računalnik izpolnjevati naslednje minimalne sistemske zahteve:

- Nameščen operacijski sistem Windows 7 / Vista / XP SP3,

- Procesor Intel Core 2 ali AMD Athlon X2 64 3 Duo. 0 GHz

- Card 512 MB NVIDIA GeForce 9500GT / ATI Radeon HD 3450

- 2 GB RAM in 4 GB prostega prostora na trdem disku.

Prenos stranko pred Metal War Online registracijo. Ustvarite račun takole: vpisani e-mail, geslo (ponovno), vzdevek in znake iz slike. Pridružite se v igri Metal War Online - to je zahteva vrsta za povabilo za vstop v igro. Ker igra Metal War Online zdaj pa zaprti preskus alfa, boste prejeli e-poštno pismo o tem in dobimo želeni dostop .

Ti bodo prvič v metropolitanskih območjih Avstralije, in če se bo boj svojo pot. Morajo izbrati stran, na katero boste pridružijo. Ampak to ne pomeni, da moramo zaobljubo o zvestobi in strukture ni mogoče spremeniti. Vi lahko Metal War Online igrajo v sestavo Globalno Resource omrežja ali Morgan Industries. Prvi je poslovna organizacija novega tipa. Izključna pravica do rudnikov redkih sort actinolites v Avstraliji - adut, in njegovega donosa organizacija želi nihče. Drugi - vodilni proizvajalec kovin, sestavljenih in sintetičnih materialov. Ta multinacionalka, katerega zgodovina sega v leto 1903. Obseg proizvodnje in uspešne raziskovalne in razvojne člani organizacije vzbudil zaupanje, da imajo vso pravico, da imajo dragocen vir. Kdo ve, morda pa ne bi srečanju med njimi, če ne bi bila razvita v letu 2005, ki ga profesor Beloyartseva "modre krvi". Toda kaj se je zgodilo, kar se je zgodilo. In zdaj za koristne lastnosti priljubljen nadomestek za človeške krvi, veliko pogumnih mož pripravljen izzvati vsakogar. In če se strinjate, da prerezal vrat svojih sovražnikov, in da uveljavljajo svoje pravice?

Igraj Metal War Online Ti bodo s tehniko štiri razrede. Specializirani za strojni inteligenci, napadanje, topništva in popravila. Oklepnih napad vozil (BSHM) pomenijo veliko vojaško moč. So močno oboroženi in sposobna uničiti vse na svoji poti. Shuttle Engineering Support (CLASS), ima veliko funkcij. Ta popravila na bojišču in namestitev minskih polj ter ustvarjanja elektromagnetnih motenj. Najmanjše boj izvidniška vozila (BRM) se soočajo s tako službo kot inteligenco, uspešno spopadanje s čimerkoli, zaradi visoke in okretnost. Mobilne topniški kompleksi (IAC), nasprotno, večina jih je ogromno. So mogli odpraviti strukturo tal in povzročitve škode, tudi iz velike razdalje. Vse to bo pripomoglo bojne enote niso zmagali bitko in doseči želeno.

Game zemljevid Metal War Online do dveh - "Osnovna v puščavi« in »Australian city" ;. V teh vojnih območjih in aktualnih dogodkov, ki se odvijajo virtualno vojno. Igralci lahko ujeti sapo v posebnih hangarjih. Zasnovane so tako, da bi bilo, če perekentovatsya med bitke, bojnih vozil in popraviti za nakup opreme za izboljšanje.

Če je vaše srce hrepeni avanturo in prihodnost vabi njegova neraziskana, MWO igra - točno tisto, kar potrebujete! Razvijalci so skušali preprečiti Uporabniki so razočarani in obljubil hitro zadovoljiti z novimi deli igranja. Pridružite se zdaj! Uspešno in zabavno igro!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more