Zaznamki

Srednjeveška Online

Alternativna imena: Medieval

Medieval Online igra - fantastično strategije multiplayer stranka, ki se razvije v preteklosti zavito v legendo. Vi se prevažajo v XII stoletju in sodelujejo v bojih, katerih cilj je, da zajame čim več zemljišč srednjeveško kraljestvo, kjer se šele polegel krvave križarske vojne. Morda bogastva prišli ni preveč pametno, slabi državnih internecine vojne. Dejansko, namesto da bi vljudno deliti moč in delati skupaj za razumevanje gospodarstva moči, zaradi česar je močan in nepremagljiv. Ampak vsakdo misli zase. Torej ti in dobili v okolje, tako sebični osebe imajo vso pravico, da zaniha vaše pravice in poskusite, da sprejme kos iz več. Seveda, mnogi ne sam doseči. Konec koncev, najbolj pomembna razporeditev zemlje pojavi med nasilnimi klan vojn. Tako da si za zaveznike - in še več! Morda ne boste mogli dokazati, da si zaslužijo, da je vladar!

Za igranje igre Medieval Online , boste potrebovali internetno povezavo in računalnik z naslednjo konfiguracijo: OS Windows 7 Windows [ _1_] Vista , Windows XP ; 1,4 GHz procesor, grafična kartica z 128 MB, 512 MB RAM in 100 MB trdega diska. Naložite bo Medieval se po ustvarite svoj račun. Medieval Online registracija je zelo preprost: vpišite uporabniško ime, geslo in menda premišljena e-poštni naslov. Ko se igra začne, boste morali ustvariti glavni lik.

Znaki, da vam bo uspelo, da spadajo v dve kategoriji: glavni lik in plačanci. Izberete lahko, kaj bi bil vaš voditelj, kaj šele ekipa najemnikov oblikovanih postopno in lahko sprejme bojevniki z različnimi specialitetami. Na splošno v srednjeveških Online tri razrede. Med seboj se razlikujejo ne le znanje in značaj, ampak tudi orožje. Torej cuirassiers raje nosijo težka oklep in ščit, ki jim pomaga, da se ne bojte tesen spopad s sovražnikom. Poleg tega so odporna in za katero koli ekipo so prvi zagovorniki. Marinci tako se ne bojijo boj blizu, kot lahko imajo različne vrste orožja. Čeprav je njihova obramba je šibkejša kot pri moških v rokah, vendar je njihova vztrajnost in moč z več kot nadomestilo za to. Ampak tretji razred, puščice, bi nenavezanost koristi le od daleč. Uporabljajo loki, samostreli in kopja. Medtem ko počne zelo spretno. Torej, kljub zelo slaboten obrambe, lahko povzročijo škodo na sovražniku dobesedno nepopravljive. Dragi poveljniki, ne pozabite, da zbira ekipo za prihajajočo boja, se morate prepričati, da so različne vojaki začel svojo sestavo. Na ta način si lahko zagotovi vaš uspeh!

Mimogrede, če vaš glavni lik pripada nekaj razredov in izbere to svojevrsten razred specializacije, to ne pomeni, da bodo druge specializacije trajno zaprta. Spremeniti poklic in poskusite svojo roko na popolnoma drugačne more biti prva izbira. Vendar pa bi vas opozoriti, da ne skoči iz ene specializacije v drugo, ni res obvlada nobenega od njih. Konec koncev, kot pravijo dva zajčka ni imel časa, in če še niste izčrpali potencial istega poklica, je najbolje, da ne bo hitenja na sekundo. Samo doslednost in temeljitost koncu dal želenega rezultata. Torej je pametno, če želite osvojiti to kraljestvo!

Game Medieval odpira vrtoglavo perspektive in če ste skrbno črpali skozi dve veji razvoja - in sicer Arts so poveljnik in vojaške zadeve -, da lahko resnično postane nepremagljiv. In pametno oblikovana snela 16 plačanci bo resnično podporo v tej neusmiljeni vojni. Ne pozabite, da je lik razdeljen na več vrst, in izboljšati njihovo potrebo naenkrat. Torej, morate biti pozorni na naslednje parametre:

- Osnovni parametri (oklep, zdravje, energija);

- Fizikalne lastnosti (trdnost, agility, vzdržljivost)

- Duševne lastnosti (pogum, inteligenco, natančnost);

- Specifikacija (hitrost napad, hitrost gibanja, karte, Done).

Bo Victory, ki čakajo na vas, prinese izkušnje in očala, kar je najpomembneje - naučiti, da jih uporabite pametno. Tudi, ko ste začeli Medieval igro, morate shraniti v igri valuti. Denar je potreben ne le za nakup opreme, ampak tudi za plačilo plač plačance. V nasprotnem primeru, ki bi želeli tvegati zavoljo svojega življenja ambicij, vendar še vedno brezplačna. Zagotovijo vse potrebne vojake. Poskusi, da čas, da jih takoj, ko so na voljo zagotovijo z novo orožje - in bodo pripravljeni, da gredo za vas na robu sveta.

Poleg tega igrajo Medieval Online je treba paziti na opremo. Ko je opazil, da orožje potrebuje popravilo, se to vprašanje ne odloži za nedoločen čas. Sicer na splošno izgubili pravo stvar.

Game Medieval 2 zanimiva in napolnjena z veliko podrobnosti, vendar z enako enostaven za upravljanje. Glavni meni je sestavljen iz teh oddelkov so vojašnice, informacij o značaju, razvoj drevesa, skladišče in nahrbtnik, timsko drevo trgu zaposlovanja, trgovina, stranke. Boste vedno na mestu, kar je zelo priročno, saj kaos ne prispeva k uresničevanju načrtov.

Game Medieval zagotovo vam veliko prijetnih trenutkov in bo postal nepogrešljiv del vašega prostega časa! Poskusite - in se prepričajte sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more