Zaznamki

Managore

Alternativna imena: Managore

Dark prostranstvih igre Managore čakajo tiste, ki se želijo boriti z močnimi nasprotniki. Zgradite svojo vojsko, uporabite odločno strategijo in izboljšanje sposobnosti vašega značaja, da postane prvak na vseh področjih!

Pred predvajanjem Managore, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri ne Managore bo veliko časa in enostaven:

1. Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Izberite "Registracija" in registracija Managore je konec.

Prvič začel igrati igro Managore, preden se je začela noro, nepredvidljivo in nevarno svet. Veliki ljudje bodo v vašem podjetju, potovati in iti v vse temne skrivnosti. Igrati v Managore, morajo biti pripravljeni na trd spopad, ki je odgovoren za dobavo izdelkov, spoznajo tehničnih raziskav in biti sposoben nevtralizirati tujce za kakršen koli namen: zlonamerno, požarov ali mirni.

Zdaj, ko imate toliko pomočnikov okoli Managore spletu , se bo vse izšlo: gospodarstvo bo delovalo, boste mogli izkoristiti zemljo. V brskalniku Managore spletu , ni delitev na dobre in slabe znakov. In ti ne bo treba hoditi tanka črta med junakom in razbojniki, da bi stvari delovale. Opravite čelni napad sovražniki v igri Managore, nakup essentials ali veste, s pomočjo taktike vohun vojaške podatke.

Ti si gospodar svoje premoženje, da zbirajo sredstva in gradbene strukture za podporo svojo naraščajočo vojsko. Igra ponuja igralcev Managore devetnajst različnih objektov, ki jih je mogoče graditi. Obstajajo tudi edinstvene osemnajst razširljiv enote, ki so na razpolago.

Svetovna Managore spletu je nevaren kraj, zato je smiselno, da se pridružijo ceh, ki ga Pomoč in podpora, če je to potrebno. Lahko se pridružijo ali ustvarite ceh s prijatelji ali najti prijatelje v igri Managore spletu in ustvarjanje zavezništev na ta način. Samo da je v cehovske, lahko doseže cilj ekipe in razvozlati temne gore. Vendar pa je treba, da ste doživeli igralci in cehi v celoti mora premakniti dovolj daleč v igri Managore. Vendar, ko ste prišli do temne gore, se boste soočili z zlonamerno zmaja Managore spletu .

Zanimivost tekme je sistem Managore junak proti junak bitke. Ampak, da se z prijatelji ali sovražniki priznana za svoje velike dosežke, imate sposobnosti za pospešitev vaš lik do maksimuma.

Zbrati vse sile z drugimi igralci v igri Managore in preizkusite svoje strateške spretnosti drug proti drugemu, lahko tudi zaslužijo slavo tako. Ostanite korak pred vaš nasprotnik, da se izkaže in postane prvak Managore spletu boj. Zberite artefakte in nato uporabite artefakte sistema, ki vam lahko pomaga, da k imajo bolj močno orožje in oklep.

Game Managore vam predstavlja bitko pameti in visokih tehnologij, ne samo PvP in [_35_ ] PVE bitk. Tisti, ki so na koncu prišli do pomembnih vrhov more izostriti občutek za vojaške in tehničnih strategij, še bolj učinkoviti od svojih mečev! Tako se igra Managore - je na spletu MMO fantazije, ki združuje najboljše lastnosti mest, blizu boja, raziskovalne skupine in druge igre, igranje vlog.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more