Zaznamki

Življenje Po vojni

Alternativna imena: Življenje Po vojni, življenje po vojni

Living Po vojni Igra - Akcijski Strategija z elementi [ _1_] MMO in RTS. Dogodki razpletati v temno prihodnost, ko so človeštvo po jedrski vojni prisilno razdeli na različnih frakcij. Boste morali boriti za svojo domovino kot del tistih, ki niso ravnodušni do tega. Kako so se stvari v resnici zgodilo? Nekdo je mutiral in je še vedno ostal na svojem planetu. Drugi poletel v vesolje in tam našli zatočišče. Vrača po 200 letih, so ljudje šli iz vesoljske ladje "Tomorrow" in se čudil na metamorfozo, ki se je zgodil med svojo odsotnostjo. Predstavnik nove rase Nak - gensko spremenjena ljudi. In morda ljudje z enakim videzom in bi lahko našli skupni jezik z njimi, vendar pa obstaja še tretja intervenirala narod - Shamak. Ti brezobzirni ustvarjanje gostovali povsod in si prizadevati, da zasužnji druge prebivalce nesrečnega planeta. Je opozicija, v teku so vsa razpoložljiva sredstva. Se pojavi na ozadju ruševin. Da, zemlja ne bo nikoli podoben njenemu nekdanjemu sebe, pa vendar njena usoda je v vaših rokah!

Pridružite se v igri L . . W . prevzame igralce v prihodnost in kako bo to vplivalo odvisno od prizadevanj, ki se uporabljajo. Prepričajte se, da sistemske zahteve ne bo uspelo. Vaš računalnik mora izpolnjevati naslednje parametre:

  • OS Windows XP / Vista / 7
  • Procesor Core 2 Duo 2. 5 Ghz
  • 2 Video Core 2 Duo . 5 Ghz
  • HDD 4 GB
  • 1 GB RAM

L . . W . Registracija je sam po sebi dovoljenje, v katerem lahko vnesete:

    1. Prijava
    2. Geslo

Naprej, sledite čarovniku za namestitev igro, morate prenesti in namestiti odjemalca.

Game L . . W . Online - Želja za preživetje v svetu, po kataklizmi. Toda, vaša naloga je, ne samo, da zaščitijo sebe, ampak tudi za dosego uspeha. Ponuja neskončne bitke za vire, epske racije in vznemirljiva hkrati nevarnih misij, kot tudi naloge skupina različnih zahtevnosti. Prevzemite nadzor nad čete, gradijo tehnika pomagati svojemu frakcije za zmago moči v novem svetu. Več o tem, da združi svoje borilne veščine, tako da predstavljajo resnično smrtonosno mešanico. Izberite katero smer želite iti. L . . W . lahko igrate kot bojevnika, duh ali psionics. Razviti vaš lik na bojišču je bil nepremagljiv!

Poglejmo razrede, predstavniki, ki jih najdemo v vsakem delčku. Torej, bojevnik - zagovornik sodelavci, pripravljeni stati do zadnje kaplje krvi. Težki oklep ga cenijo v kritičnih trenutkih, in obvladovanje avtomatsko puško in dvoročno meč, da sovražniki trepetajo. Ghosts neusmiljeni, skrivnostne, z edinstvenimi talente. V boju, se bojijo, odprt konflikt, ampak zaradi svoje glavno orožje - triki in zvit manevre - sovražnik lahko povzročijo veliko škodo. Psionics - redkost, vendar je veliko vrednost za sestavo katerekoli vojske. Ta obdarovannye odločitve, ki lahko vplivajo na moč misli. Njihova arsenal je napolnjena z kletve učinkovitimi, poleg bojišču lahko uniči sovražnike ostre ognja, zmrzali ali električnimi šoki, ki jih povzročajo volje.

Igraj L . . W . Saj ni samo boj z umetno inteligenco ali uničenje brez glave cilje. Tukaj lahko tekmujejo z drugimi igralci. Pokažite svoje taktike, saj plot L . . W . o nline je, da to storijo.

Hitro Sedi v vašem tank ali helikopter in začnete igrati igro, L . . W . Upravljajo tako kopenske in zračne enote. Za vse, kar prihaja, je vedno priložnost, da pokažejo svojo nadarjenost na polno!

L . . W . Igra ponuja, da se pridružijo ceh in se boriti z roko v roki s podobno mislečimi ljudmi. Verjamem, da je občutek za njeno podporo, lahko dokaže, kdo je res mojster Zemlje. Pripravite se na težko preizkušnjo, bodite potrpežljivi in ​​se premakniti naprej na svetlejšo prihodnost! Naj sreča obide svojo stran!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more