Zaznamki

Lineage 2 Essence

Alternativna imena:

Lineage 2 Essense iz vesolja Lineage. Kar se tiče grafike in ne le podobno Lineage 2 Classic. Toda med njima je bistvena razlika. Tako kot v drugih igrah v seriji je glavna naloga nenehno izboljševati svoj lik z opravljanjem misij, bojevanjem z drugimi igralci, izpolnjevanjem nalog in sodelovanjem v dogodkih, kot je obleganje gradu.

Igranje Lineage 2 Essense je veliko lažje v primerjavi s klasično različico igre in prav to so si zamislili razvijalci sami. Razume se, da občinstvo, ki mu je igra namenjena, nima veliko prostega časa. Založnik je razmišljal in posebej izdal različico igre za takšne ljudi. Igra ima samodejno nadgradnjo. Medtem ko ste v službi, vaš lik živi svoje življenje in si prisluži točke izkušenj brez vašega sodelovanja. Toda še vedno morate redno posvečati čas igri, da razvijete lik, kot želite. Poleg tega je igra znatno zmanjšala količino izkušenj, potrebnih za dvig ravni, zaradi tega boste napredovali veliko hitreje.

Preden brezplačno prenesete Lineage 2 Essense, se morate odločiti, kateri razred boste izbrali. Spodaj si lahko preberete o obstoječih razredih znakov. Igra ima veliko razredov. Na kratko, obstaja sedem ras in vsaka od njih ima svoje razrede in se razvijajo na drevesni način. Ko dosežete določeno raven, imate na izbiro več razredov. Po nekaj ravneh znova izberite med ponujenimi možnostmi itd. Na internetu je veliko videoposnetkov, ki vam bodo pomagali narediti pravo izbiro. Priporočamo, da se z njimi seznanite.

Lineage 2 Essence Races:

  • Silf
  • Kamael
  • Ljudje
  • Elf
  • Temni vilin
  • Orc
  • Gnome

Značaj vsake rase lahko postane zelo močan bojevnik, vse je odvisno od vas.

Prisoten sistem

Karma. Podeli se, ko ubijete drugega igralnega lika, ki ne more dvoboja. Če je karma negativna, bodo uporabljene nekatere kazni za uspešnost. Pranje karme je veliko hitrejše v primerjavi s klasično različico igre, zato je to le začasna nevšečnost.

Lineage 2Essense bo s svojo atmosfero in čudovito glasbeno spremljavo razveselil ljubitelje fantazije. Ker je igra namenjena predvsem ljudem, ki ji ne bodo mogli vsak dan posvetiti veliko ur, skupinskih nalog v njej tako rekoč ni. Drugače pa je vse v redu, veliko je ječ, nalog in PvP. Poleg tega je vdor na grad tedensko za vsakogar. Obstajajo tudi množice pošasti, demonov, zmajev in še marsikaj.

Tradicionalno na voljo sistem za nadgradnjo orožja in oklepa, s katerim lahko znatno povečate zahtevane parametre katerega koli predmeta. Pri kakršnih koli spremembah bodite pozorni na možnost uspeha. Če je prenizka, je verjetno bolje, da ne tvegate, saj se lahko v primeru neuspeha vsaka stvar pokvari. Obstaja veliko zbirk predmetov opreme in orožja. Vsak lahko sestavi komplet po svojih željah, se znebi nepotrebnih predmetov s prodajo in odkupi manjkajoče od drugih igralcev. Za to obstaja trg v igri z igralno valuto.

V igri boste imeli veliko dela, če vam bodo všeč tovrstne igre. Takoj lahko začnete igrati tako, da namestite Lineage 2 Essence na osebni računalnik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more