Zaznamki

Legends of Kung Fu

Alternativna imena: Legends of Kung Fu

Legends of Kung Fu spletne igre - prost odjemalec fantastično igro, ki so namenjeni v duhu kitajske fino romantiko. To je svet, v katerem je vaš status določena s sposobnostjo, da bi obvladali starodavne borilne veščine. Spoštovanje prebivalcev sveta je odvisna od sposobnosti, da dokaže svoje sposobnosti. Ker vsakdo želi izboljšati svoje borilne veščine, igra Legends of Kung Fu nudi usposabljanje na različnih šol, ki učijo osnov borilnih veščin. Poleg tega se vam ni treba, da vstopijo in ostanejo do konca le eden od osmih šolah. Obstaja možnost, da uporabijo vse šole hkrati. Glavna stvar, ki vam je uspelo, da bi obvladali tehnike interakcije in se naučili, kako jih uporabiti v situacijah, ki zahtevajo. Kako hitro boste izvedeli, stavke, bloki in feints je odvisno od vaše stopnje talent in iznajdljivost. Vsakdo, ki prihaja z žejo po slavnih gneča srce ima možnosti za uspeh! Naslednji, ki ga pričakujejo velike stvari!

Če želite prenesti brez težav Legends of Kung Fu, preverite vnaprej v skladu z računalnikom minimalne sistemske zahteve: OS Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Pentium4 procesor 2. 4GHz ali enakovredno; GeForce6600 128MB grafično kartico ali enakovredno, 1 GB RAM, prostora na trdem diske10 GB, internetna povezava vsaj 1 Mb / s. Preden si prenesete odjemalca, morate Legends of registracijo Kung Fu. Ustvarite račun ni težko. Morate izpolniti nekaj polj: uporabniško ime, geslo ponovno vnesite geslo. Prav tako preverite v igri zahteva, da potrdi svoje soglasje k projektu. Kvadrat, odgovoren za prijavo na e-novice, klopov je privzeta nastavitev. Ker se predpostavlja, da nihče ne bi motilo, da vedno in povsod dobro.

Igrajo igro Legends of Kung Fu boste začeli z usposabljanjem v eni izmed šol. Potem pa lahko dodate znanje in drugih šol, ob upoštevanju dejstva, da prodajni in so izbrani tudi območja. Obstajajo takšne šole kot straže življenje, beračev, Wudang, znanstvenikov, Tan, blažen, Emei, Shaolin. Po drugi strani pa vsaka od njih vsebuje tri slogov. V celoti, lahko vlak več kot 10.000 naprav. Če bi le ste bili sposobni, da vse prebaviti!

Poleg dejstva, da bo znak izboljšali svoje borilne veščine, da izberejo in poklic. Na to vprašanje še vedno demokratična. Razdeljen poklici, štirje tipi:

- Rudarstvo poklic (kmet, ribič, rudar itd )

- Obrt (Kovaške, krojač, kuhar, itd )

- "Kulturni" (glasbenik, kaligraf, itd )

- "City" (vedeževalka, berača).

Če ste že izbrali poklic iz neznanega razloga ni bilo všeč, da se lahko spremenijo brez težav.

Treba je omeniti, da so v Legends of Kung Fu spletne znakov obdarjen z možnostjo uporabe energije Qi, da napadejo sovražnika na daljavo (brezkontaktni bitko), uporaba orožja, kot tudi sposobnost, da se zaščitijo, brez vaše prisotnosti (umetna inteligenca). Na voljo orožja, lahko rečemo, da je razpon res impresiven arsenal. Zakaj so tam samo! In doge in meči, in nauchaki in meča in verige, in še veliko več. Poleg tega je mogoče nadgraditi obstoječe orožje. Iz vsega tega sledi, da je možnost, da znaki skoraj neomejene! Potruditi za izravnavo in kmalu bo žel sadove svojega dela!

Bo Legends igri Kung Fu boste uživali odlične razvili različne sisteme. Konec koncev, PvP, ter gospodarski in socialni sistem natančno premišljena in uravnotežena. Plus veliko različnih quests za razumevanje mehanike v igri, medtem ko zaslužek dragocene stvari. Spopadi v igri ena-na-ena med malimi skupinami in maso. Vse to boste morali iti! Ampak ne za nič, da ste honanje svoje sposobnosti v posebnih šolah! Družabno življenje daje uporabnikom veselje do komuniciranja med seboj, možnost izmenjave daril in smešno poroko, tudi če ste srečni, da sestal s svojo polovico. Ekonomija obsega transakcij in trgovinskih odnosov. Igra valuta je znašel srebro ali trdno srebro. Vendar pa lahko kupite za pravim zlatom. Njegova uporaba daje nekaj prednosti.

Začetek Legends of Kung Fu igral zdaj! Zakaj mu tako razburljivo doživetje za kasneje? Prožnosti, storylines in diverzifikaciji bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. Bodite največ življenja! Uživajte v igri!

 

Legends of Kung Fu spletno registracijo