Zaznamki

Legend of Martial Arts

Alternativna imena: Legend of Martial Arts

Game Legend Of Martial Arts - Free odjemalec MMORPG, lokalizacija izvirni igri od Perfect World Entertainment. LOMA igra, ki je v prvi vrsti namenjen za prijazen in komičen. Tu ne boste našli običajno brutalnost spletnih iger: samo pravljica in zabavno z grafiko v stilu anime. Ne tako pogosto videti takšno obliko - in resnica je, da vsi ne morejo vdreti v virtualnem svetu. Tako tvegan projekt se že lahko imenujemo.

Pojdi na sistemske zahteve igre Legend of Martial Arts, v kateri lahko igrate na vsakem sodobnem računalniku ni zahtevna. Za bo minimalna konfiguracija dovolj procesor z urni frekvenci 1. 5 GHz, 512 MB RAM, na ravni VGA nVidia GeForce 4 Ti4200 ali Radeon 8500, kapaciteto 64 MB in 2 GB prostega prostora na trdem disku. Igra podpira samo operacijske sisteme Windows - morda le to lahko postane problem.

Vpis v Loma spletu je zelo preprosta. Vse, kar morate storiti - pojdite na uradni strani in vnesite svoje uporabniško ime (za vstop v igro in na mestu), vzdevek, geslo in e-poštni naslov. V Legend of Martial Arts prijavo služi za aktiviranje računa, tako da vnesete svoj trenutni naslov. Ostaja le namestiti odjemalca Legend of Martial Arts prenos je primerna za vas, se lahko na uradni spletni strani isto igro je.

Na začetku Loma na spletu, si ustvarite svoj lik. V tem primeru smo se odločili, da ne bodo preveč naložiti: morate izbrati enega od dirk, spol, obraz in lase z značajem.

Race so le dve osebi in reka, obstajajo razlike med njimi, razen zunanjih znakov ni mogoče najti tukaj. Ko je dosegel deseto stopnjo, lahko postanejo tako bojevnik ali čarovnik. Potem, ob trideseti ravni že za vsakega od teh razredov, bo izbrala podrazred. In specializacija šestdeseta ravni. Tako se igra začne enaka za vse, ampak na koncu se odpre 8 igro razredov - tako da ne bo dolgčas.

Vmesnik Legend of Martial Arts Online je enostavna in intuitivna, zamenjali vodstvo, je skoraj nemogoče. Mislim, da veliko ljudi to prednost, menijo, saj pogosto na razvoj vtičnice v igrah gre veliko časa. Že v začetnih stopnjah zabavno igro nam ustreza: dal igralcem neke vrste hišnih živali, ki lahko Nenavadno, ki se zmanjša za seboj, da se razmnožujejo z najboljšimi lastnostmi. Hodi svoje male živali, v svetu iger na srečo, verjamejo, da je kje. Kot je za gostje, vse običajno: vzeti službo, izvajanje in pobegnil. Če želite prihraniti čas, celo dal avtopilota, ki močno poenostavlja igro res, vendar v nekaterih primerih ne deluje pravilno. Kot osnovne sposobnosti značaja, lahko izberete različne borilne veščine. Skupaj LOMA online igra polna z okoli 20 bojnih disciplin, ki jih morate naučiti.

Opozoriti je treba, da igra premišljen sistem izobraževanja med drugim igralcem. To pomeni, da si lahko prijatelj z učenci, da bi mu pomagal v zameno za izkušnje. Tako je možno, da igrajo v skupini in razvijajo hitreje. Igra ima številne druge socialne komponente: lahko ustvarite bratstvo, klan, in seveda, lahko se poročita in začeti družino. Vse to naredi igro bolj raznolika v komunikaciji in, kar je najpomembneje, zabava. Na splošno velja, celo vtis, da je igra osredotočena na vse vrste socialnega zabave namesto neskončne črpanje in boj pošasti. LOMA online igra zasnovana za široko občinstvo, tako da je verjetno nekdo ni zasvojen. Igra ima veliko strip, ki ne more pritegniti k sebi. Ampak komedija, kot se pogosto dogaja, besede ne morejo opisati.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more