Zaznamki

KlanZ

Alternativna imena: KlanZ

KlanZ Online - strategija trgovanja kartica razvil v stripovskem stilu. Kot je bilo načrtovano, ki jih razvijalci iger zgodbo - zgodbo enega od metropole. Prireditve se gibljejo na ulicah. Vsak novinec igralec postane vodja ekipe, ki vključuje osem borcev kartic. Da bi pridobili verodostojnost v svetu iger na srečo so večkrat sodelujejo v bitki, mislijo s svojimi dejanji, če želite izvedeti, kako, da poberem kartico. KlanZ igrati - tako sodelujejo v boju za oblast v mestu, kaže na zmago številne turnirje, sijaj v ogrevanih bitkah, presenetljive ljudi s svojo lepo zbirko kartic. Med igranjem boste vedno poskrbeli za dolivanje krova . In moram reči, da bodo te nove kartice, ki se neprestano pojavljajo, tako da se ta proces bo zabavno. Da bi dosegli velik uspeh, so uporabniki pogosto združeni v klanov. Če boste našli dobre zaveznike, se lahko dvignejo na slavo hitreje. Ne izgubljajte trenutek, čas, porabljen s spletnega KlanZ obljublja, da bo zelo zanimivo!

Vse, kar potrebujete za igranje - dostop do interneta, sodoben brskalnik in konfiguracijo povprečje računalnika. Sistemske zahteve so precej skromna, ena bo idialno računalnik z naslednjimi parametri:

- Operacijski sistem Windows / 2000 / XP / Vista × 32 / Seven

- Procesor Intel Pentium ΙΙΙ 800 Mc

- 64 MB grafična kartica;

- 256 MB RAM-a.

Dostop do projekta, ki ga bodo dobili, ko se boste peljali registracijo KlanZ. Si precej hitro ustvarite račun. Ker je treba izpolniti nekaj področjih: uporabniško ime, e-poštni naslov in geslo. Sporazum uporabnik privzeto, tako da bi bilo bolje, da vnaprej prebrati pravila.

Tako, da bi lahko uspešno igral naj bi KlanZ ukvarjati z vsemi njenimi elementi. Vsak igralec izbere prvo podobo. Lahko bi si moški ali ženska - to je, kot ti je všeč. Za boj proti uporabi kartice, ki imajo določene značilnosti, in sicer moč, poškodbe sposobnosti, stopnjo bonusa, edinstvenost. Pade na mizo štirih naključnih kart. Boj sama bo tudi sestavljen iz štirih krogov, če nekdo ne zmaga prej. Ti, kot tekmeca, bo imela zalogo življenja in energije. Energija vpliva na napad kartice. Na znesek, ki ostane v življenju rezerv je odvisna zmaga. Torej, najprej so igralci imeli 4 kartice, 12 življenj in 12 energije. In bolj napasti več možnosti, da povzročijo škodo na nasprotnika.

Game Klanz uporabnikom ponuja 5 formate. Ta turnir Arpad (na voljo na ravni 10, ki je potekal vsak dan na stadionu) Gildiynye War (traja celih 5 tednov), mini turnirji (z igralci sami ustvarili), drafta (majhen turnir, pred katerim se igralci pokažejo ojačevalci, nato razstavijo kartice ) Siledy (od 24 kartic, mora igralec izbrati 8).

Še vedno je tako pomemben čas kot dogodki. Da lahko zmagajo kartico in funtov. KlanZ Igra prinaša vašo pozornost dogodke v igri imenovane opozicije, Valor, ubranost. Poleg vsega tega bogato paleto igranja nalog. Na primer, si lahko na takšne naloge, kot je dnevno, tedensko, loterije, naslove, itd itd Poleg tega se boste lahko odpravili na trg in trgovino kupiti vse, kar potrebujete.

Verjemite, da vstop v gaming community, da boste pozabili, da je dolgčas. Ta igra s kartami je tako zajema poklic, da boste znova in znova, da se vrnejo k njej. Privabi svoje talente pogasiti svoje ambicije, osvojiti vodilno vlogo in se počutim zares srečen človek!

 

KlanZ spletu registracijo