Zaznamki

Imperion

Alternativna imena: Imperion

Game Imperion je novo množično večigralsko spletno brskalnik temelji strategija, ki se nanaša na žanr znanstvene fantastike. Prostor bo pod vašim nadzorom, če igrate igro Imperion! Odpravite se na skrivnostnem prostranstva neomejenega prostora za zasužnjevanje novih planetov. Imperion Igra ponuja eno od treh dirk, s katerimi boste začeli pot k izgradnji njihovega vesoljskega imperija. Imperion igra je tako lepo, ker strategija ima veliko grafike in super igranja.

Pred igrati Imperion, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB.

Registracija Imperion ne bo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element «Igraj brezplačno";

.

2 Poimenujete svoj značaj;

3. Vnesite varno geslo in ga potrdite;

4. Vnesite e-poštni naslov;

5. Izberite "register".

Imperion igra je sci-fi strategije. Se boste borili za širitev svojega intergalaktično imperija in prevlado v vesolju. V Imperion spletu boste morali uporabiti strateške spretnosti, da bi prekinil odpor ostalih igralcev in nadzor vesoljskih. Imperion Igra vam ponuja planeta in začetno zalogo 3 virov - kristali, kovine, tritija (za Titans) ali devterija (drugih ras), v gradbenem sektorju in majhnih zmogljivosti elektrarne. Vabimo vas, da delo, na quests usposabljanja Imperion spletu. V prihodnje boste lahko za povečanje proizvodnje energije in surovin, proces, asteroidov in kometov, gradnjo različnih objektov, za oblikovanje vesoljske flote za boj z nasprotniki, kolonizirali planete igre Imperion. Imperion igra ponuja, da igrajo za eno od dirk: The Titans, Terran in Xena. Xena - je bojevit, sovražno rasa velikanov. V razvoju, ki temelji na genetskih raziskavah, in zmagovalno ni zvit ali tehnologije, in količina. Fleet Xenia Imperion spletu zgrajena vzporedno in veliko hitreje od drugih ras. Samo ta tekma lahko gradi strukturo "možgane", ki omogoča, da za stalno spremljanje planeta nasprotnika. Na kozmodroma nastanek igre Imperion so jim na voljo 40 flote, za razliko od drugih Njihova strateška igra Imperion preprost: napad - je najboljša obramba! Titans - je najstarejši in najmodrejši ljudje, zagovorniki igre Imperion. Imajo v lasti napredno tehnologijo, ima strog kodeks časti, tako da se prijateljski odnosi v dirko. Na Titans Imperion imajo spletu dve značilnosti: Planetary ščit in Portal. Lahko shranjevanje presežek energije v akumulatorju in se lahko uporabijo za druge vire. Titans boj s predstavniki rase le na ladjah "Le Corsaire" v igri Imperion, napadi so popolno presenečenje za sovražnika. Ta dirka se razvija za dolgo časa, ima nizko stopnjo gradnjo ladij in visoke cene raziskovalne bojne flote, ki se izravna z visoko tehnologijo in dobro zaščito v Imperion spletu. Terran - mlada dirka, ki zaostaja v tehnologiji in osvojil mesto v vesolju zaradi Titans igre Imperion. Ta dirka se prilagaja novim razmeram. V igri Imperion ni lokalna valuta, tako da boste sklene barter. V Imperion igro ne bo dolgčas, saj lahko igralci klepet na forumu ali preko v igri pošti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more