Zaznamki

HoMM 6

Alternativna imena: HoMM 6

Heroes of Might and Magic 6 - računalnik pa temelji igra z elementi igranja vlog. Za sprostitev tej igri serije Heroes VI celotne serije Heroes of Might and Magic, je bil dosežen maksimalni napor. Game Heroes VI spremenilo več studii in razvijalcem programske opreme, vendar še vedno zadovoljen s svetom. Game 6 je HoMM fantazije strategije žanr. Torej, tukaj se boste srečali na junake fikcije.

V tem pregledu, igra Heroes 6, lahko poiščejo pomoč iz video posnetkov v igri, z namenom primarno referenco. Če pozitivna odločitev - za predvajanje, obiščite spletno stran in lahko prenesete Heroes of Might and Magic 6.

Igra Heroes of Might and Magic VI bo hitro postal vaš prijatelj dni. Oziroma večer kot popolna igra na dan, lahko precej hitro. Zgodba igro Heroes of Might and Magic 6, v primerjavi s prejšnjimi različicami, spremenila. Boste obiskali daljni preteklosti, na začetku vse te velike zgodovine. Vi - junak v pravem pomenu besede. Vaš lik - junak tekme, saj obstajajo bitja, ki vam služi. Boste zagotovili njihovo vrsto v igri.

Boste ostali nepoškodovani s svojo vojsko je nepremagljiv. Ko boste premagali iz igre, ki vstopa v gostilno, kjer ste najeli druge ljudi.

Vaša naloga v igri - da vzpostavijo svoje mesto, osvojiti drugo. Vaše mesto je lahko tudi zgrabi, zato ne pozabite, da ga spremljajo v času vaše odsotnosti. Vsako mesto je položen neko en vir. In to je najbolj pomemben element igre - vir. Tu viri vključujejo sedem vrst:

• Gold;

• Wood;

• Ore;

• Žveplo,

• kristalov.

Gold - denar vir. Lahko kupite ali najamete bitja in junake, kot tudi za obnovo stavb v mestu.

Les - dragocen gradbeni material.

Ore - Sredstva potrebna za izgradnjo mesta.

Žveplo - redki, potrebna za gradnjo nekaterih objektov.

Crystals - Podpora virov. Potrebni za podpis bitij na višjih ravneh in pridobiti artefakte.

Game Heroes 6 ima strateški načrt, da se pri bitki s sovražniki sprememb za boj. Hkrati pa ohranja teren, na katerem ste.

Ker je igra pa temelji, potem ima določene bojne poteze. To pomeni, da korak za korakom postopoma dosegli cilja.

Toda v Heroes 6 dovoljeno, ne samo, da igrajo s pištolo, z računalnikom, namesto sovražnika, ampak tudi, da se povežejo s prijatelji, in ne samo. Prav tako je mogoče, in v omrežju, in domačin en računalnik preprosto obrne.

Kot lahko vidite, igra je Heroes 6, kot da prosim svoje sedanje in prihodnje navijače.

Grafika v igri so že na najboljši ravni, v primerjavi z njegovim predhodnikom. Slika, ki smo videli predstavili v odlični kakovosti.

Glasbena spremljava, ni preveč daleč zadaj in lahko rečemo, da katerem se izvaja, da se ohrani okolico v igri.

To ni dovolj pomembna. Kakovost igre in njena igralnost lahko prosim, ne samo vam, ampak tudi vaši prijatelji. Mudi, da jih povabi, ko so sami, ne pozabite, da prenesete Heroes 6.

Dobro igraš! Se boste počutili resnično junak!

Hvala za vašo pozornost!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more