Zaznamki

Heroes of Might and Magic V

Alternativna imena: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - računalnik strateška igra. Kot vse prejšnje izdaje serije igralnih Heroes of Might and Magic, Heroes V igro je posodobljena različica potezna iger. Igre Heroes of Might and Magic V, ki ga je razvilo ruskega podjetja, in Francozi objavi. Ni nadaljevanje kot novo zgodbo z novimi liki. Ne pa nekaj idej, kopirani iz igre Heroes of Might and Magic 4.

Igra Heroes 5 play, seveda, nič ne stane, vendar boste morali za prenos Heroes of Might and Magic 5. Ampak na splošno, preden začnete igrati, je priporočljivo, da se seznanijo z organizacijo igre s tega pregleda in video nadzora na internetu.

V Heroes V uporabljajo v nekaterih parametrih, kot v tretjem in četrtem iger. Vendar se stvari premikajo v povsem novo vesolje z novimi ozemlji, respectively kartice. Na splošno je naloga igre enaka kot v predhodnih delih.

Igra HoMM 5 spremenilo načelo razvoja znakov. Junak ima le trinajst spretnosti. Kot je v tretjem delu Heroes of Might and Magic, Heroes Game 5 junak ne more umreti v boju, in kjer bi moral biti tam njegova vojska pošasti, tako da v skladu s tem, in obratno. Hero šele s smrtjo vseh njegovih bojevnikov zapustil igro in v gostilni, kjer lahko dobite.

Največ junaki in bitja pripadajo nekaterih frakcij. Njihovo v Heroes 5. šest do osem dodatki postane naročite Postopek, Academy of Magic, Forest zavezništva, Pekla, nekropole in Lige senc.

Seveda ne, če so vsi znaki brez orožja - magije. Ta sistem je podobno igro Heroes of Might and Magic 3. poleg tega pa z uporabo magije junak izgubi mana - energija za magijo.

Potujete z namenom osvajanja mest. Dovoljen eno mesto na dan. Za vse frakcij našli le nekaj različnih struktur, kot tudi vsi podobni drug drugemu. Najpomembneje pa je, v vseh mestih v igri je

• House starešin;

• Forge;

• Tržna;

• Skladišče;

• Tavern;

• Mages Guild;

• Fort;

• Citadel;

• Grad;

• ladjedelnico;

• Stanovanja bitja.

House starešin - za dnevni dobiček v višini 500 zlata.

Forge - nakup avtomobila za bitko.

Trg - za izmenjavo in prenos sredstev in artefakte.

Skladišče - za en sam vir.

Tavern - podpis za znake in dobili druge informacije.

Mages Guild - za študij magije.

Fort - okrepiti mesto, kot posledica citadele.

Citadel - za zaščito mesta.

Grad - zaščititi mesto.

Shipyard - za gradnjo ladij.

Stanovanja bitja - za podpis bitij.

Za gradnjo, ki je potreben, da pozorno gledati. Tako na splošno in lokacije nasprotnikov.

Igra Heroes of Might and Magic 5 v celoti posodobljen na tridimenzionalne grafike. Tudi nove načine "Duel" in "Duel 3 na 3".

Upam, da ste že iskali kje prenos Heroes 5. Po tekmi Heroes 5 je treba omeniti. Ni čudno, da osveži in postane več uporabnikov.

Boj proti njihovi prijatelji ali proti računalniku. Podoživite fantazijski svet junakov. Boš igral dobro! Hvala za vašo pozornost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more