Zaznamki

Heroes of Might and Magic V

Alternativna imena: HoMM 5

Heroes of Might and Magic 5 - računalnik strateška igra. Kot vse prejšnje izdaje serije igralnih Heroes of Might and Magic, Heroes V igro je posodobljena različica potezna iger. Igre Heroes of Might and Magic V, ki ga je razvilo ruskega podjetja, in Francozi objavi. Ni nadaljevanje kot novo zgodbo z novimi liki. Ne pa nekaj idej, kopirani iz igre Heroes of Might and Magic 4.

Igra Heroes 5 play, seveda, nič ne stane, vendar boste morali za prenos Heroes of Might and Magic 5. Ampak na splošno, preden začnete igrati, je priporočljivo, da se seznanijo z organizacijo igre s tega pregleda in video nadzora na internetu.

V Heroes V uporabljajo v nekaterih parametrih, kot v tretjem in četrtem iger. Vendar se stvari premikajo v povsem novo vesolje z novimi ozemlji, respectively kartice. Na splošno je naloga igre enaka kot v predhodnih delih.

Igra HoMM 5 spremenilo načelo razvoja znakov. Junak ima le trinajst spretnosti. Kot je v tretjem delu Heroes of Might and Magic, Heroes Game 5 junak ne more umreti v boju, in kjer bi moral biti tam njegova vojska pošasti, tako da v skladu s tem, in obratno. Hero šele s smrtjo vseh njegovih bojevnikov zapustil igro in v gostilni, kjer lahko dobite.

Največ junaki in bitja pripadajo nekaterih frakcij. Njihovo v Heroes 5. šest do osem dodatki postane naročite Postopek, Academy of Magic, Forest zavezništva, Pekla, nekropole in Lige senc.

Seveda ne, če so vsi znaki brez orožja - magije. Ta sistem je podobno igro Heroes of Might and Magic 3. poleg tega pa z uporabo magije junak izgubi mana - energija za magijo.

Potujete z namenom osvajanja mest. Dovoljen eno mesto na dan. Za vse frakcij našli le nekaj različnih struktur, kot tudi vsi podobni drug drugemu. Najpomembneje pa je, v vseh mestih v igri je

• House starešin;

• Forge;

• Tržna;

• Skladišče;

• Tavern;

• Mages Guild;

• Fort;

• Citadel;

• Grad;

• ladjedelnico;

• Stanovanja bitja.

House starešin - za dnevni dobiček v višini 500 zlata.

Forge - nakup avtomobila za bitko.

Trg - za izmenjavo in prenos sredstev in artefakte.

Skladišče - za en sam vir.

Tavern - podpis za znake in dobili druge informacije.

Mages Guild - za študij magije.

Fort - okrepiti mesto, kot posledica citadele.

Citadel - za zaščito mesta.

Grad - zaščititi mesto.

Shipyard - za gradnjo ladij.

Stanovanja bitja - za podpis bitij.

Za gradnjo, ki je potreben, da pozorno gledati. Tako na splošno in lokacije nasprotnikov.

Igra Heroes of Might and Magic 5 v celoti posodobljen na tridimenzionalne grafike. Tudi nove načine "Duel" in "Duel 3 na 3".

Upam, da ste že iskali kje prenos Heroes 5. Po tekmi Heroes 5 je treba omeniti. Ni čudno, da osveži in postane več uporabnikov.

Boj proti njihovi prijatelji ali proti računalniku. Podoživite fantazijski svet junakov. Boš igral dobro! Hvala za vašo pozornost.

 

Heroes of Might and Magic V