Zaznamki

HoMM 4

Alternativna imena: Junaki moči in čarovnije 4

Heroes of Might and Magic 4 - računalniške igre v žanru pa temelji strateška. Game Heroes IV predstavljen kot fantazije igranje vlog, kot četrti del serije igre Heroes of Might and Magic. Razvijalci so vložili v to igro dovolj moči in dušo. In končno dobila večji del predstavljena prej. Osveženo ne samo grafika, ampak geymp.

Tako se igra Heroes IV je vredna pozornosti ne le navijači, ampak tudi začetniki.

Ko si zrel, da začnete igro Heroes 4 play, vam svetujemo, da pogledati na internet video igre pregledi HoMM 4 in skrbno prebrati ta pregled. Tu je torej v tem lahko hitenje Download Heroes of Might and Magic 4. , da bi se kmalu začela.

V igri Heroes 4 zgodba ni veliko v primerjavi s prvim delom spremenila. Prav tako se potuje po vsem svetu in osvojiti mesto. Prehaja vso pot na zemljevidu avanture, dokler, dokler ne boste pridružili bitki. Boj prinaša znake, bitka na zaslonu. Toda, ko sem prišel v mesto, je povsem nov mestni zaslon. Liki bo tridimenzionalno, vendar po vsem, še vedno ostal v dvodimenzionalni. Ampak to ni pomembno, in zemljišče.

Ugaja tudi 4 Heroes updatu tako so vključeni vsi znaki v bitki in jih ubili. In s tem se izkaže, da lahko junak premikate po zemljevidu brez vojske in vojska brez svojih junakov.

Seveda ne brez sredstev, v vsakem mestu lahko dobite določen vir in tako izboljšala učinkovitost.

In kje narediti brez enega od svojih glavnih orožij - čarovnije. Navsezadnje je celotna sila magijo. Igra Heroes of Might and Magic IV ima pet šol

• Magic postopku;

• Chaos Magic;

• Magic življenje;

• Magic smrti;

• The Magic of Nature.

Magic Kat - bistveno vplivajo na um čarovnijo. Razvit za izboljšanje umetnost urok bitki. Glavni modre barve.

Chaos Magick - uroki za bitk zagotavljajo močan škodo na sovražniku. Ima združenja z oranžno barvo.

Magic Life - osnova za celjenje in magije proti smrti. Za glavna barva vijolična.

Death Magic - na podlagi urokov, oživljanje mrtvih. Ima povezavo z črno.

Magic of Nature - tam, da pomaga spodbuditi predstaiteley dirke Naravo. Zelena jedro.

Kljub temu je ločen frakcije - Power. Stranka, ki ne uporablja čarovnijo.

Zdaj si lahko tudi napitkov.

Je v igri Heroes of Might and Magic 4 možnost novega procesa gradbenih objektov. So še vedno omejeno število dan junakov.

Na splošno velja, da ne skrbite, na prvi Vse je enostavno, zapleteno postopoma. In vsi osnovni parametri so v igri se boste naučili, kot posledica aktivnega igranja.

Heroes 4. Igra z izboljšano grafiko. Zdaj prenos vaše slike z bolj jasnimi in svetlih slik. Glasbena spremljava je v najboljši formi in podpreti konkurenčne razpoloženje. Ta vrsta igre bodo navdušili in vaši tovariši. Ker lahko igrajo kot računalnik, ter z živim nasprotnikom na drugi strani žice.

Ne izgubljajte časa in pohiti na spletno stran, da bi prenos Heroes 4. in se počutim kot polnopravni junaka igre. Srečno igranja! Hvala za vašo pozornost.

 

Junaki moči in čarovnije 4