Zaznamki

Heroji Might and Magic 3

Alternativna imena: Heroji Might and Magic 3

Heroes of Might and Magic 3 - računalnik pa temelji igra z elementi igranja vlog. Ta igra je strategija kult fantazije. Objavljena kot tretji del serije igre Heroes of Might and Magic, v letu 2000. Tukaj si boste počutili resnično junak, s čimer ta prizadevanja in uporabo znanja. Prav tako, da vam pomaga bo vse vrste igralnih možnosti, da izboljša različne značilnosti. Če želite igrati Heroes III so bili načrtovani za dopolnitev nadaljevanje zgodbe. Če ste ljubitelj te serije iger, boste videli spremembe na igro Heroes III.

Kaj bi vi igrate igro HoMM3, da načeloma vsaka računalniške igre, morate prenesti Heroes of Might and Magic 3 na mestu. Toda pred tem, vam svetujemo, da se seznanijo z igro, brskanje pokaže v internetnih video o pregledu igro, in končati branju tega pregleda.

Tretje Heroes igralnost podobna prvih dveh delih igre. Boste igrali več likov, Heroes - vojaški poveljniki različnih mitskih bitij. Game Heroes 3 je dvodimenzionalna igra svetu, oziroma strateške karte.

Lahko igrajo igro iz dveh delov: strateškega - tava na glavni kartici v igri, da bi prevzeli predmetov taktično - preizkušen na različnih zemljevidu sovražnosti. To pomeni, da tudi če pridete na strateški zemljevid in nato na poti sovražnikov, ki vstopijo v bitki, ki jo samodejno vložila bitki na taktični karti. Ona ima nekaj v skupnih prostorih, na katero izpolnjeni.

V herojev 3, da se osredotočite na razvoj njegovega značaja. Lahko dosegli izboljšave na več načinov: z zmagami v bitkah, ko je odkritje virov ali artefakte. Glavna stvar za vas je mesto s stavbami. Mesta nimate možnost spremeniti, vendar lahko ustvarite nove strukture.

Tudi v igro Heroes of Might and Magic 3 je pomembno za pridobivanje virov. V vsakem mestu lahko proizvajajo le eden od vrste virov: zlato, les, rude, živo srebro, žveplo, kristali in biseri.

V igri Heroes of Might and Magic III Imate veliko vrst orožja. Toda glavni čarovnija. Obstajajo vse vrste skupin uroke, vendar vsaka s svojimi značilnostmi: urok - blagoslov, prekletstvo, napad in podporo. Na podlagi štirih šol magije, posvečenih elementov - vode, ogenj, zrak in zemljo.

V Heroes 3 Boste igrajo svoje individualne lastnosti, ki ustrezajo neko posebnost:

Bistveno •;

• Po spretnosti;

• Z uroki;

• prinašalca viri;

• ostrostrelci;

• Čarovniki;

• Hitrost;

• Fire Magic.

V glavnem - eden zagotavlja bitje hitrosti.

Glede sposobnosti - ponavljanje enega od sekundarnih spretnosti.

Po obdobjih - s povečano močjo v urok povečuje.

Prinašalec sredstev - vsak dan prinaša dodatna sredstva.

Ostrostrelci - samo Gelu.

Magicians - samo za junaka Dragon.

Hitrost - samo Sir Mullen.

Fire Magic - za junakinje Hadrijan.

Na splošno je igra Heroes 3 je utrpela spremembe v razporedu. To je postal veliko boljši.

Torej, mudi se za prenos Heroes 3. Uspešno boste igrali!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more