Zaznamki

Goodgame Gangster

Alternativna imena: Goodgame Gangster

Goodgame Gangster spletu - brezplačno brskalnik temelji strategija multiplayer socialna igra. To razburljivo ukrep iz podjetja Goodgame Studios z globoko premišljena parceli, visoko kakovost grafike, velik izbor akcijsko igro in cel kup različnih majhnih stvari, ki pomagajo učinkovito voditi nepozabne borbe. Začeli igrati Goodgame Gangster preprosto navaden vojak, boš postal izboljšati svojo uvrstitev, dokler, dokler jih sami ne bi postali enaki boter, kdo bo vodil svojo usodo prvi. Ampak, če je čas ukazoval še ni prišel, imajo dober znoj zvesto opravlja vse naloge, za vas vodja. In pustite življenje mafijske nevarno avanturo napolnjena z mehurčki, hkrati pa je zanimivo, z okusom prave sreče in svobodo delovanja. Tisti, ki moti, da se upoštevajo pravila resničnem življenju, in ki hrepeni permisivnost igre Goodgame Ganster gotovo morali poskusiti, saj nemirni kriminalci to, kar hočejo tukaj. Boste trgovanje na črnem trgu, povzroča dvoboju druge akterje, da se udeležijo grand gang vojn, zaslužijo zlato in ga porabili z užitkom za nakup predmetov iz ogromne smrtonosni arzenal. Daj no! Preverjanje Goodgame Gangster čakajo na vas in pripravljeni, da se odpre osupljiv kazensko svet v vsem svojem sijaju!

Ne skrbite, da ne more igrati Goodgame Gangster iz računalnika. Tudi če je vaš računalnik nima visokih nastavitvah, si še vedno lahko varno nadaljuje z igranjem, saj več kot skromen sistemske zahteve za igro so. Internet Plus počne - in da ste že teči po ulicah v igri s pištolo v roki! In kot, da ustvarite nov račun, ne bo veliko časa. Preverim v igri Goodgame Gangster dveh fazah. Najprej morate ustvariti lik, ki je, da izberete svoj videz, spol, ime in razred. Potem nadaljuje, da izpolnite področja, kot so e-poštni naslov, geslo in izberite želeno igro svet. Ob koncu registracije s pravili soglasja tiktaka in se premakniti iz svojih zlih dejanj.

Igralci združeni v družini, ki ga vodi botrov. Ko vstopite v klan, postanete vojak. Sčasoma lahko zaslužite navzgor. Naslednjih fazah svoje kariere bo rank Capo. Capo voljo za takšne ukrepe: uvedba napadi, registracija napad / obramba, žrtvovanje - plemenitih kovin. Potem si lahko zaslužil od botra za izboljšanje Consigliere. Ta naslov se ne da priložnosti, ki so bili pred vami, dodaja naslednje naloge: izgnati Capo in Soldier spuščanje Capo dvigniti Soldatov, vabi igralce, da se ukvarjajo z nakupom bonusov (Cash / EXP). Kako boste poiskati nastala v hierarhiji - vaše podjetje, glavna stvar - rezultat!

Bo igranje igre Goodgame Gangster ste se z uporabo različnih predmetov. Od teh vrst orožja na voljo: oklep, različne znamenitosti (taktična teleskopski, infrardeče in laserske teleskopske namerilne), dim, omamljanje granate, dinamit TnT, metanje noža, nemirov policija ščit in še več. Da bi pomagali vojaki in zagotovila medicinsko pomoč, ki vključuje obveze, tablete in druge dobrote. Obstaja nekaj koristnih stvari, kot maskirno plašč, prikrivanje in ostala tipala za merjenje. Poleg zadolževanja znak mora uporabiti svoje sile hrano, in sicer, kava, sok, korenje, rezanci, čokoladne tablice. Takšna raznolikost omogoča igranja bogata in privlačna.

Toda za uspeh v bitki ni dovolj, da zaloge na vseh omenjenih predmetih. Ker imajo znake določene lastnosti, nato pa povečati možnosti za zmago, je treba črpati teh parametrov. Najprej moramo biti pozorni na tri ključne značilnosti - Srečno, vztrajnost in značilnosti požarov. Konec za vsak razred je nekaj posebnega: za Gopnik - sila za prevarant - agility in taktika za - inteligence.

Mimogrede, razredi imajo same razlike med seboj. Ker Goodgame Gangster igra ponuja na začetku, da izbira med tremi razpoložljivimi razrede, morate vedeti, kdo je kdo. Torej tatovi so zelo zahrbtna in pogosto radi stavke nazaj, čeprav ne mislijo veliko o tem, kako so njihova dejanja iskreni. Poleg tega, da so popolnoma sposobni izognili sovražnik zadetkov. Trener, za razliko od roparjev napadu odraža slabo, ampak tako so sposobni izračunati svoj napad, da nasprotniki dobili največje število udarcev. Vendar pa so barabe odlikuje vztrajnost v bitki. Njihova vzdržljivost zavist vsakega. Tudi najbolj naporen boj proti njim ali karkoli. Izbirate lahko nekoga, ki je po vašem mnenju najbolj primeren in želi vyborot prvenstvo v tem krutem svetu! Zakaj ne bi postal vpliven boter?

Verjemi v svoj moči - in vse je res! Ne zamudite priložnosti, da pokažejo off! Srečno!

 

Registracija Goodgame Gangster