Zaznamki

Goodgame Cafe

Alternativna imena: Goodgame Cafe

Goodgame Cafe spletu - Igra temelji zabava prost brskalnik, ki simulira kulinarike in storitve za stranke, ki obiskujejo gostinske obrate. Ste postali dejanski lastnik kavarne, kjer bodo različni ljudje prišli z željo, da bi jedli in jedli gosto. Ampak ne mislim, da so vse vaše odgovornosti, da se zagotovi, da spremlja delo zavoda. Dejstvo je, poleg tega, da delujejo kot direktor, ste kuhar hkrati. To pomeni, da bo nadzor kuhanja tudi ležijo na ramena. Goodgame Cafe Igra je polna številnih elementov igre, kar je treba razumeti v okviru igranja. Glavne značilnosti: kuharska knjiga prisotnost razne sestavine za kuhanje, okrasitev priložnost cafe okraske na svoj način, uporabnikov storitev, izlete na trgu, bankete in še več. Dolgčas samo nimajo časa! Če menite, da vaše kuhanje elementi - pojdi naprej! Igra Cafe - to je kraj, kjer lahko zavedaš svojega poklica!

Pridružite igre Goodgame Cafe traja zelo malo časa. Morate vnesti vzdevek, ustvarite geslo in ga pošljite na e-poštni naslov. Imejte v mislih, da je registracija Goodgame Cafe samo po sebi pomeni, da se strinjate s pravili projekta. O potrebnih sistema lahko zahteve biti miren. Igra ni zahtevna do virov in morda boste tudi lahko uživali igranja s povprečno konfiguracijo računalnika. Pregled - Internet in sodoben brskalnik. Opraviti usposabljanje in začeti z vso silo, da igrajo Goodgame Cafe!

Tako boste lahko prepričani v vlogi vodje kavarni, pa da se bo ukvarjal s pomembnimi igralnih trenutkih. Torej, po rdečo puščico in vseh navodil, ki jih je mogoče hitro priti udobno in se počutite v novi vlogi kot riba v vodi. Za pripravo hrane, kar potrebujete recepte. Ustanovljen je bil za ta kuharska knjiga. Ga s klikom z miško, lahko najdete seznam programov in pripombah na njihovo pripravo. In če pred odprtjem knjige, kliknite na prazno ploščo, nato pa boste lahko pravo jed. Bodite pozorni, da je bilo vse prave sestavine, seznam, ki je, mimogrede, je podan na dnu vsakega recept je. Sestavine bodo shranjeni v hladilniku in ste nenehno morali napolniti svoje zaloge. Izdelki, kupljeni v trgovini. Da gredo v to, morate klikniti košaro s hrano v spodnjem desnem kotu zaslona. Ko boste odkrili, da je hladilnik poln, bo bolje prodati del izdelkov, ki niso pokvarili darilo. S klikom na gumb v obliki blagajno, ki jih prodajate, kaj imate v presežek.

Želite videti spodobno in institucija je naselijo v vašem okusu? Prosimo, uporabite poglavje "notranje". Kategorije, kot dekor, opreme in kakovosti Extensions bo pomagal preoblikovati kavarno. Narediti permutacije dovolj udobno. Konec koncev, ko začnete delaš to, ljudje in delavci izginejo iz prostorov. To je, da se pod nogami, ne bo nihče. Ko ste naredili želene spremembe, bodo preživljanje cafe uspešno nadaljuje. Treba je omeniti, da je dolgočasen kos pohištva ni nujno zavreči. Bo veliko pametneje, da ga prodajajo tistim, ki jo potrebujejo in dobili dobiček.

Igrajte igro na spletu Goodgame Cafe boste neprestano gledal Uvrstitve razkošje. Priljubljenost je odvisno od tega kazalca. Zato je bolje, da poskusite. Potem ko je malo verjetno, da bi vam veselje prazna cafe.

Game Cafe omogoča organizirati večere, imenovane banketov. To bodo morali naučiti, da sodelujejo z drugimi igralci. Solo potegnite tak dogodek nemogoče. Priprava potrebne za banket jedi lahkoten več kuharskih mojstrov. Lahko se pridružite že načrtovan nekdo pripravlja pojedino ali načrt, svoj datum in najti prijatelje. Hkrati dober znak za pristojbino za uspeh. Boste dobili določeno količino divjadi valute - kafeyningov. Tako da se trud ni zaman!

Koristen mesto v igri je na trgu. To je, kjer boste lahko spoznali druge igralce, klepet in celo prijatelje. Medtem ko vsakdo s prijateljskih odnosov, ki jih sam lahko povabite na obisk in se učijo iz izkušenj drugega lastnika kavarne. Verjemite mi, da bo zelo koristno! Dosežki drugih, bo velika spodbuda za vas osebno in naj podvojijo prizadevanja za vzpodbudila, da Preseči drugih.

Game Goodgame Café pripravili še eno prijetno presenečenje - kolo sreče. To je na trgu. Enkrat na dan, vam bodo dali prosto twist. Lahko zmagaš različne nagrade. Na primer, v koktajl češnja, pohištva, "poudarja", nove recepte, in celo zlato izkušnje.

Goodgame Cafe začetek igranje zdaj, v celoti uživati ​​v življenju in virtualno javnost to, kar mu je všeč. Naj vsa prizadevanja vam veliko sreče!

 

Registracija Goodgame Cafe