Zaznamki

Big Farm

Alternativna imena: Goodgame Big Farm, Big Farm Big Farm

Big Farm - to je zanimiva brskalnik, ki temelji multiplayer igra o kmetiji. Podjetje Goodgame Studios je ustvaril zanimivo zgodbo in barvita igranja, ki skrbi za interese igralce. Goodgame Big Farm - to je priložnost, da se naučijo, kako naj vodijo svoje kmetijstvo, da postane najboljši kmet v letu, kot tudi zabavo prenesti čas. Mislim, da vsak drugi uporabnik bo moral okus Game Big Farm. Poleg tega, kot igrača vleči koli računalnika, saj je večina nepretenciozno sistemskih zahtev: Vsak brskalnik, dostopnost do interneta, in, seveda, računalnik.

pred grand sejanje polja in zbiranje jajc, kar potrebujete za začetek, da ustvarite račun. Če želite narediti to zahteva registracija v igri Big Farm. S tem stavkom, kot vedno, ali mislite, da boste morali vnesti veliko informacij, slik in kode z potrditve po pošti... No!!! Big registracija Farm - ta trenutek proces, ki je potreben, da izpolni vse tri vrstice:

  Uporabnik
 • Imya (login)
 • Adres e pochty
 • Parol

Ostalos kliknite"igrajo enkrat"in lahko takoj igrati v Big Farm!

Zamislite si močvirsko polje, cvetočih vrtov, lubenica, melona Bashtaev, corrals domačih živali in ptic, močne združuje in traktorji, mlini na veter, hangarje... - In to je vse tvoje, da ste lastnik sreče!!! Ulov? Potem gremo naprej, saj je v tej industriji ne vsede. Farm zelo donosen posel -, ampak tudi zahteva delo.

Kako uporabne igra Big Farm:

Dlya Najprej morate naučiti vsaj nekaj osnov.

 1. lastništvo zemljišč, in s tem lastništva aktivami
 2. Obschenie partnerji, restavracije, transakcije, ki imajo torgov
 3. Uchastie gostje in dokončanje quests in tako razviti logiko, duševno deyatelnost
 4. Obuchenie finančne pismenosti in torgovli
 5. Uchastie tekmovanja, naročila in druge redne aktsiyah
 6. Sotrudnichestvo in interakcija z drugimi igrokami
To bo pomagalo luštna punca z imenom Tessa Townsend. To pove, da je podjetje, ki ga je podedoval od starega strica George. Na žalost, v letih svoj ​​davek, in stric ne more podpreti gospodarstvo v redu. Zdaj imate priložnost, da postane uspešnih kmetom donosen posel. Za gojenje potrebujejo sredstva. Denar je mogoče zaslužiti na več načinov:

 • Opravljanje različnih nalog, za katere boste dobili točk in podarki
 • Dostigat novo raven, za katero je provizija poluchish
 • Mozhno zaslužiti denar dnevni igraya
 • Suschestvuyut določene naloge po tem, da lahko dobite zoloto
 • Nu in v najslabšem primeru lahko vedno nakup zlata v trgovini na mestu igry

Chtoby kmetija cvetel in ustvarjanje dohodka, ki jih je treba takoj sejati polja, zalivanje, uničevanje škodljivcev in plevela, žetvijo, obdelujejo jo in prodajo izdelkov. Da bi to naredili, boste morali kupiti opremo za kmetijsko obdelavo - traktorji, sevalok, kombajni. Za izgradnjo namakalnih sistemov, da imajo dober pridelek. Zgradite hangarji skladišča, mlini in čist za predelavo in skladiščenje proizvodov. In seveda, najem delavcev, saj ti si tisti ne spopadanje z dnevno delovno obremenitev. Enako velja za vzrejo domačih živali in ptic. Moramo jim krmo čisto, seno, kupi najboljšo hrano, zbiranje jajc. Treba je zgraditi corrals, kmetije, separatorji, molzni sistemi, oprema in tudi zaposliti ljudi.

Tu je še en problem - sklepanje pogodb z restavracije, kavarne in distribucijskih točk, da predloži svoje sveže in kakovosti mesa, mleka ter sadja in zelenjave. Paziti je treba, in o blagovni menjavi s partnerji na trgu, kot tudi nakup novih rastlinskih sort in pasem prašičev, krave, race, kokoši in zajce. Kaj še lahko pričakovali, ko igrate v Big Farm, tako da je podaljšanje njihovega premoženja, nakup novih zemljišč.

Torej, v teku igre boste dobili sposobnosti upravljanja osebja,agronom, finančnik, se naučijo, kako uspešno trgovino in poslujejo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more