Zaznamki

GetAmped 2

Alternativna imena: GetAmped 2

Game GetAmped 2 - brezplačna multiplayer vlogo igra arkadna igra s tridimenzionalno grafiko iz japonske družbe CyberStep, Inc Projekt bo opozoriti uporabnika, da igrajo dobrih starih 90s. Čakaš razburljivih bojev in razburljivo misijo. Vi se prevažajo v prihodnost, in sicer na 2120. To leto je zaznamovano z dejstvom, da so ljudje sposobni preseči galaksiji in priti v stik z inteligentna bitja, ki živijo na drugih planetih. Najprej morate opraviti program usposabljanja, ki bo pomagal osvojiti osnove igranja. Moram reči, da bi razumeli igranja ne bo težko, saj vmesnik je preprost in intuitiven. Vendar ne smemo zanemariti fazo usposabljanja, kot je GetAmped 2 spletu neločljivo povezana z različnimi odtenki, razumem, da je pogosto sama ne more narediti. Po uspešnem zaključku "testno vožnjo" GetAmped2 začeli igrati s polno močjo. Boste mirno roko, da se uniči veliko število sovražnikov, za opravljanje kompleksnih nalog, sodelujejo v vseh vrst bojev, in na koncu postane tako prepričani v svoje sposobnosti, da se ne bojite za boj proti težko šef, strašno je že ena od vrste. Med hardcore lahko branil resnico v verbalni dvoboe s trdovratnih člani reda. Tak premor ne bo samo počitek med popadki, ampak bo tudi dal priložnost, da zasije svojo inteligenco.

Igrate lahko GetAmped2 brezplačno, pod pogojem, da računalnik izpolnjuje naslednji seznam ustreznih parametrov

- OS Windows (2K/XP/Vista/7);

- Procesor Intel Pentium III 1. 2 GHz;

- DirectX 9 združljiva. 0 ali nad njo;

- 256 MB RAM;

- Internetna povezava od 128 kbps.

Pride v poštev, je mogoče s pomočjo Facebook, da se prijavijo na uradni spletni strani. GetAmped 2 Registracija traja le minuto. Morate vnesti naslednje podatke: ime, elektronski naslov, geslo in ime na forumu. Po prenosu igro, boste potopite v prijetnem vzdušju, ki ne želijo zapustiti, tudi po več urah igre.

GetAmped 2 se lahko igrajo na tri načine: turnir (single in ekipa bitke z do 8 ljudi na eni strani), Mission Defender (zgodba quests, boj proti drugimi liki, je ekipa dovoljene 4 osebe) in Ulični boji (Epska bitka, ki vključuje do 20 oseb, s tremi stopnjami zdravljenja in brez kakršnih koli omejitev). Seveda je bolje, da začnete malih in razočaran, da vidite, kako se igra konča, skoraj še preden se je začelo, ko rahlo takoj prevzel zapleteno ureditev. Torej, ste pripravljeni za neverjetno avanturo in vas seveda zanima s kom boriti. Pri tem je treba povedati, da bodo nasprotniki ne primanjkuje. Na poti boste srečali in kiborgi in zombiji, in vse vrste pošasti in veliko drugih zlih duhov. Zalogami orožja, da bi ubil množice, te vile bitja. Mimogrede, bi bilo orožje izbere primeren za junaka. Potem ko so vsi liki prepoznavne značilnosti, kar pomeni, da lahko imajo različne vrste orožja. In ne pozabite, da porabijo vso drhal, ki jih pripravijo na vrhuncu - strašno bitko s šefom.

Prijetno trenutek je junak prilagoditev. Morda ne boste mogli urediti kože in avatarjev. Poleg tega lahko delite svoje edinstvene kože z drugimi igralci. Ustvariti lik, podoben najljubšimi junaki iz risank in se zabavajte!

Treba je omeniti, da je projekt poleg zasvojenost igranja daje priložnost, da bi našli dober sogovornik. Doživite dvojno veselje, ki ima uspeh v igri, plus komunicirala preko v igri pošto in klepet s prijatelji. V poštenost je treba opozoriti, da divjadi GetAmped 2 razlikuje s številnimi funkcijami. Med njimi so izvirni zvočni dizajn in svetle slike in dinamičen razvoj parcele in različnih nalog. Vse to boste lahko občudovali le, če se pridružijo zabavno igralno skupnost. Ne izgubljajte še minuto zaman! Konec koncev, toliko zanimivih stvari naprej! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more