Zaznamki

Garbage Garaža

Alternativna imena: Garbage Garaža

Game Garbage Garaža je brskalnik, ki temelji na spletu igra, ki vam bo omogočilo, da na izzive lastnik odlagališč. Torej ste se odločili, da odprete svoj smetišče. Ampak, seveda, v tej garaži Garbage Garaža spletu , tako kot v resničnem življenju, morate začeti majhen, in od samega začetka. Boste razstaviti avtomobilov, ki bo dostavljena na vaš smetišče trgovine z avtomobilskimi deli in dosledno razširiti svoje premoženje. Odkrijte fascinanten svet igri Garbage Garaža spletu .

Pred predvajanjem Garbage Garaža, preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2 GHz, 1 GB spomina, grafična kartica - 128MB.

Registracija Garbage Garaža v igri vam ne bo vzelo veliko časa in enostaven:

1.                   Na glavni strani izberite postavko "registracija";

. 2                   Vpišite ime značaja;

3.                   Vnesite varno geslo,

4.                   Vnesite veljaven elektronski naslov;

5.                   Izberite "Registracija" in Garbage registracija Garaža je končana.

Game Garbage Garaža počutiš lastno odlagališče lastnika. Tam, v veliko različnih rezervnih delov, lahko igralci ustvarijo svoje smetišče, ampak eden od najbolj privlačnih destinacij Garbage Garaža spletu je razširitev odlagališča in nastavitve. Igralci lahko gradijo različne stavb in objektov, zaradi česar so edinstveni na odlagališču. Igralci lahko povabite tudi svoje prijatelje, da preizkusijo svoje deponije Garbage Garaža spletu in izmenjave nasvetov za povečanje.

Na začetku svojega potovanja, da boste imeli majhno dvorišče in razstaviti poceni avtomobilov. Glede na vaše sposobnosti upravljanja, lahko igrajo igro in smeti Garaža oblikovati uspešno poslovanje, in na koncu, bi lahko pritegnili več kupcev. Več strank pomeni, da ste sposobni, da bi pritegnili več strank in bi več denarja z razstavljanjem druge vrste vozil, kot so čolni in helikopterji v igro Garbage garaži.

Lahko ostanki iz avtomobilov, helikopterjev in druge opreme, ki se pretvori v denar po prodaji svojih različnih strank. Igra Garbage Garaža ponuja veliko zanimivih funkcij, poleg posodobitev in razširitev svojega sranja, imate veliko drugih možnosti: vzpenjanje od ravni, na ravni, nato pa so vozila, ki bodo prispele na vašem odlagališče, bo postala bolj in bolj eksotično. Deli, ki vam bo omogočilo, ne samo, da bi povečali svojo trgovino, ampak bo tudi vam omogočajo, da ustvarite svoje avtomobile Garbage Garaža spletu . Zgradite svoj avto iz različnih delov, in jo uporabite za udeležbo na tekmovanjih.

Seveda, igra sama Garbage Garaža v celoti vrti okrog odlagališč. Tukaj boste igrati in Garbage Garaža zajebavam z napravo, s čimer se povečuje svojo kariero začel kot mehanik specialist.

Morda celo mogli zgraditi svoj avto iz čipov, ki jih lahko shranite igro v smeti garaži. Lahko opremite svoj avtomobil z veliko različnimi predmeti, zaradi česar je eden od najhitrejših voženj v igro Garbage Garaža spletu . Potem si lahko svoj avto in voziti neverjetno, kot tudi tekmujejo z drugimi igralci v edinstveni PvP , kjer je najboljši avto igra Garbage Garaža zmaga.

Game Garbage Garaža je edinstven MMO strategija, ki traja žanr praktično nedotaknjena v spletnem prostoru. Vnesite tej edinstveni igri svetovno Garbage Garaža spletu in upravlja svojo lastno odlagališče, ustvarite edinstven avto in tekmujejo z drugimi igralci iz vsega sveta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more