Zaznamki

Svetovna Forsaken

Alternativna imena: WORLD zapustil, forseken SVET, SVET forseyken, forseken

Game Forsaken World - ta MMORPG (masivno multiplayer online igro z ohranjanjem značilnosti, ki jih je mogoče razviti), ki ga je studio, ki je znana po vsem svetu ustvarila - Beijing Perfect World. Forsaken Svetovna Igra je postala tako priljubljena in zunaj Azije, ob koncu leta 2011 pojavil v rusko različico igre.

Za začetek igranje igre Forsaken svet brez

1) Download igre Forsaken Svetovni

2), da se registrirajo

3) namestite igro na računalniku

4) Zaženite igro in ustvarite svoj lik

Forsaken Svetovna registracija je samo polnjenje nekaj področij, kot so uporabniško ime, geslo, e-poštni naslov in nekatere osebne podatke.

Ko boste videli vsaj galerija ali video igre, boste zagotovo želeli, da začnete igrati Forsaken svet prenesti odjemalca in se potopite v ta svet domišljije.

Po prijavi boste morali prenesti Forsaken

S pritiskom na

- Uporaba torrent odjemalec (v dovolj širokem kanalu bo približno 20 minut)

- Komuniciranje neposredno prenesti, morate počakati približno 1. 05:00.

Game Forsaken zahteva namestitev na vašem računalniku

Velikost datoteke igre 3. 6GB, ki pomeni kakovost in bogastvo parcele grafiko, tako da boste morali preveriti sistemske zahteve in razpoložljivega prostora na računalniku!

Ira FW zajame zelo prvih sekund v igri za sodobno grafiko v katerem vse podrobnosti delal na majhne podrobnosti. Forsaken World Online omogoča različne fantastični lokacij za obisk, potovanje, ki opravljajo različne naloge, boste lov pošastne pošasti sprejeti različne nevarne ječe, se boriti z drugimi igralci na istih prizoriščih in dvobojih.

Forsaken World Online Igra je sestavljena iz petih dirkah: vesperiany, frangory, Škrati, ljudeh in Vilini.

Od vseh bitij na tem svetu Frangory so zelo pogumni in pogumni. V tej dirki, ne ženska populacija, samo moški. Njihova telesa so iz kamna, so trd kot jeklene duh, pogum v srca kurjenje. V vseh bitkah frangory vedno v ospredju, pri čemer je bilo v breme prsi. Poleg svojih odličnih bojnih veščin, so odlični kovači. Vendar pa, ne da bi gledali na svoje moči, miroljubni ljudje frangorov dovolj.

Medtem ko je človeška rasa je zelo militantni, nasilen in ima sposobnost za organiziranje in prilagodijo družbi. Ljudje v prvi vrsti prizadevati, da se zagotovi, da vedo, vesolje, so zelo pametno in razvit vsestranski. Predstavniki te dirke pogumnih bojevnikov in pogumnih nevarnih morilcev, tudi vplivnih čarovniki in duhovniki so zelo pametno. V bitki, bodo vedno močan sovražnik in zanesljiv zaveznik močne sovražnike in zanesljivi zavezniki.

Najbolj skrivnosten dirka bo vesperiany. So lepi kot angeli, za ljubezen, sposobni velikih žrtev, pa vendar dovolj močan in nevaren. Z ljudmi, vesperiany praktično ne razumeta, živijo zaprti in ne vstopajo v zavezništva. Ampak skupaj ta čudovita dirka v živo združene in hrani le skupaj.

Race Dwarfs - najstarejši in najbolj tehnološko napredno skupino bitij v boju za poraz divja morje ni enostavno. Rast palčki ni prišel, vendar so zelo čokat in težki. njihova glavna dejavnost - kovaštva in rudarstvo. Magic palčki prezirajo in ne razumejo, in če ga ne razumejo in ga ne priznavajo.

Vilini - da predstavniki pete rafiniranega in prefinjeno dirki vse, samo ne dotikajte, da je povsem enako neverjetno in čudovito. Ljubijo naravo in so pripravljeni na vse dal na vse možne načine, tudi če moram uporabiti orožje.

Tudi v Forsaken svetu obstajajo razredi: Warrior, zagovornika, vampir morilec, Bard, Vrač, duhovnik in puščice.

V bitki, vojaki so generali voditi čete. Zagovorniki prevzeti breme, varuje vse zaveznike. Vampirji so nedosegljiva in prebrisan. Ta bitja so sposobni potrkala nasprotnika zmeden med bitko. Morilec se lahko skriva v senci in v najbolj nepričakovanem trenutku stavke prvi. Čarovniki so sosobnostyami upravljanje divje elemente, in pretvorbo naravnih pojavov v stavkah. Duhovniki lahko ozdravi in ​​oživljati padle junake v bitki. Puščice imajo izostren vid in so sposobni, da bi ubil sovražnika iz razdalje. Upajmo, da bo igra res vam prinašajo veselje in vam bo igral Forsaken svet s hvaležnostjo.