Zaznamki

FireStorm

Alternativna imena: FireStorm

FireStorm igra - zanimivo spletno strelec, ki zahteva uporabo taktike. Izdelati balistiki, visoko pogon, sodoben sistem PvP dajejo uporabnikom občutek za realnost. In sposobnost, da preklopite načinov iz 1. in 3. osebo iger vam omogočajo, da izberete slog, ki je primerna za vašo osebnost. Tukaj boste mogli nadzorovati parcelo, ki uživajo zanimive dogodivščine. FireStorm online igra ima veliko prednosti, ki jo loči med podobnimi projekti. Jedrnati enostaven vmesnik, prvotna odločitev MMO-lokalizacija vsestranskost zveni impresivno velikosti kartic v različnih krajih in na dostopen arzenalu - vse to in še veliko drugih prednosti, lahko osvoji tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Če želite, si lahko prenesete in namestite igro stranko, ampak registracija je potrebno v igri viharje anyway. Ta preprost postopek, ki se je tako kot vse v ta projekt zasnovan tako, da bi pritegnili, namesto da odbijajo igralce. Vpišite vaš e-poštni naslov (aka Prijava) in ustvarite geslo - to je vse, ki od vas zahteva, da se registrirajo viharje. No, ta igra je bila pravilno deluje, ne pozabite, da se prepričajte, da vaš računalnik izpolnjuje minimalne sistemske zahteve, tako da

- Nameščen OS Windows XP SP 3 in kasneje;

- CPU Intel Core 2 Duo 1. 8. GHz ali podobno AMD

- Grafična kartica, ki podpira DirectX 9c;

- Vsaj 1024 MB RAM-a;

- 2 GB prostora na trdem disku;

- Nastavite Microsoft. NET 3. 5. SP1 Framework.

Prenesi igro, lahko igrate popolnoma brezplačno viharje. Tudi tu je svoboda delovanja. Lahko posnamete boke sovražnik, uničiti sovražne borce in se dogovorite za resnično sabotaže. FireStorm ogromne zemljevidi na spletu vam omogočajo, da sodelujejo v bitki naenkrat 64 igralcev. Preden vam zdi, kot da živi slike množičnih bitk. No, kjer boste našli najboljši način za dvig adrenalina v krvi?

Izberite, kako želite, da vaš lik igrati viharje. Štiri različna razreda. To Inženir napad, ostrostrelec in Medic. Hero pravilno razvijati, sodeluje v različnih bitkah in sledite zanimivo poslanstvo. Vse to prinaša izkušnje in vam omogoča, da raste. Na delovanje in videz bojne vplivajo na uspešno izvedbo vsake naloge. Konec koncev, ne bo nihče vzeti zakonske nagrade! Krvavijo vaš junak in obdarjen z edinstvenimi sposobnostmi. Treba je omeniti, da ima igra talent drevo, ki se lahko obrnejo navaden vojak v super heroj.

Lepo, da izbira orožje je zelo širok. Tu lahko najdete skoraj vse vrste sodobnih vojaških orožja. Poleg tega je sistem modulov vam omogoča, da spremeni katero koli orožje. Vzemite si čas, da nastavite bombomet ali lasersko vid. Konec koncev, bo veliko bolj verjetno, da zmaga.

Postati najboljši med najboljšimi! Bodite ustrezen položaj v igri lestvici. Dokazati zavidam vse svoje sposobnosti. Tekmujejo za zdravje in imajo veselje dobili dragocene nagrade!

Pomemben element je timska igra. Saj pravijo, da je varnost v številkah. Torej, pridružite klan, lahko dosežemo veliko več. Poleg sebe, ne morete sodelovati v klan vojn, vendar z zanesljivimi pridruženih - ravno prav! Našli svoje prijatelje in ustvariti skupnost, v kateri za igranje igre na spletu FireStorm je zabavno in prijetno.

Če imate kakršnakoli vprašanja, vas prosimo, da se obrnete skupino za podporo. Tukaj so odgovori na vse, kar vas zanima. Obiščite rusko igro strežnik - in boste razumeli zakaj je tako priljubljen? Poskusi na svojo lastno posebno doživetje. Naj vas vse lepo oblikovana!

 

FireStorm registracija igro