Zaznamki

EverQuest II

Alternativna imena: EverQuest II

EverQuest II Online - MMORPG z bitke velikih in epske zgodbe. Igralci bodo še enkrat uživajte presenetljivo Norrath, ki so se dogodki odvijali priljubljeno EverQuest. Ampak na nesreče spremenili do nerazpoznavnosti. Prebivalci se trudijo, da se prilagodijo na nove pogoje življenja in se nenehno prisiljeni boriti za svoj obstoj. Set ostudno pošasti žejni, ker si nepopravljive škode, poleg pojasnitev odnosa med akterji, obstaja pa tudi potreba po izvajanju quests za razvoj ni ustavil na kraju samem - z eno besedo, ni miru! Vaše delo na tem svetu, je zanimiva in raznolika. Gostje sami obstaja približno 8000! A bolj skrivnostne kraje, ki zahtevajo raziskave, velik izbor obrti, ki čakajo obrtnike, plus zanimiv dogodek, skupaj s svojimi tovariši. No, če boste postali član ceha, vas bo pretresen zaradi domišljije vojne med ekipama. Vse to in še mnogo več je smisel življenja za prebivalce čudovito virtualnosti. Pridružite e ver q uest 2 BREZPLAČNO! Na ta način boste odpravili dolgčas iz svojega prostega časa!

Je treba registrirati v igri EverQuest II. Prav tako poskrbite, da računalnik v skladu želeno konfiguracijo. Minimalne sistemske zahteve so:

- Operacijski sistem Windows 2000/XP;

- Procesor Pentium IV ali Athlon XP c 1 GHz;

- RAM 512 MB,

- Graphics ATI Radeon 9000 ali GeForce 4 (razen serije MX) c 64 MB video pomnilnika;

- DirectX združljiva zvočna kartica;

- 7 GB prostega prostora na trdem disku;

- Online najmanj 56 kbit / s.

EverQuest 2 registracija sam - preprost postopek. Z ustvarjanjem uporabniškega računa, Ti morajo izpolniti na naslednjih področjih: Ime igralca (ime postaje), geslo, potrditev gesla, e-poštni naslov, država, datum rojstva. Nato ustrezno potrditev, da je sprejetje sporazuma. Naročnina na zanimive novice - avtom. To je vse, zdaj lahko varno igrajo EverQuest 2, ker si uradni uporabnik.

Najprej ustvarite svoj lik. Igra EverQuest 2 nudi izbiro 24 vrst in 16 dirk. Vaš junak lahko popolnoma edinstven, bolj da nastavite njegov nastop v živo. Prav tako boste morali odločiti, kaj bi bilo to koristno narediti. Govorimo o tem poklicu. Izberete lahko trgovec, obrtnik, osebno se naučijo, da ustvarite različne predmete, in tako § Newbies bo preprosto dobili udobno in razumeti ključne točke. Tam je lep sistem namig. Poleg tega je vmesnik je enostavno dovolj, celo čajnik je vse jasno, ne da zaupanje uporabnik!

EverQuest II igra, kjer to ni potrebno, da je nedružaben in drugi akterji. Konec koncev, lahko delite z njimi dragocenih predmetov, med njimi, da bi našli podobno mislečih ljudi, skupaj zagonu iz različnih stvari. Vendar ne na silo! Nihče zanič v njihovi družbi, če ne želite. Igra ima mesto in eno samo podjetje. Torej, pomislite, da je to preprost nasvet. Poleg tega, da koristno, da si podporo, ne pozabite na spodobno obleko. Izbor orožja, oklep in različnih napitkov ugaja. Ampak to še ni vse. Če želite igrati EverQuest II, se morate naučiti tehnike bojevanja, naučiti čarobne uroke. Sesati vaš lik, da mu je nepremagljiv!

Premikanje skozi stopnje, se vam odkriva nove vidike igranja. Sčasoma online igra EverQuest 2 in ponuja priložnost, da pridobijo vzpenjati, in zgraditi svojo lastno hišo. Pojdi na gojiti sanje! Ne bojte se ovir, ki naletel na poti! Ne bi si mogli spopasti z različnimi tam škratje, orki, zmaji in kipi oživijo?

Če se boste odločili, da bi naročnino, ne za nedoločen čas odložiti. Po predvajanju odklon slast igre EverQuest II! Verjemite mi, da ne bo vam žal! Srečno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more