Zaznamki

Učenci: Osvoboditev

Alternativna imena:

Disciples: Liberation ni običajna igra za to serijo. Bolje ga je dojemati kot ločen izdelek, potem se bo zdelo precej zanimivo in zasvoji. Tisti, ki so v tej igri čakali na nadaljevanje vrste v istem slogu, so morda nekoliko razočarani. Pred igranjem Disciples: Liberation si lahko preberete kratek opis igre.

To je isti domišljijski svet, ki ga mnogi tako ljubijo, ki ga bomo raziskovali na poti. Igra ima zanimivo zgodbo, vendar so spremembe in tukaj ne morete izbrati lika na začetku igre, kot v prejšnjih delih. Kljub temu je zgodba zanimiva, glavna junakinja je precej karizmatična in njena usoda igralca ne bo pustila ravnodušnega. Najbolj se je spremenilo igranje. Gibanje po igrišču zdaj bolj spominja na igre RPG, vendar je bojni sistem ostal na potezi. Očitno so se razvijalci odločili, da bi takšna nenavadna kombinacija lahko pritegnila igralce.

Na srečo niso pozabili na razvoj gradu, vendar so ta postopek nekoliko poenostavili. Je pa v gradu dovolj objektov, ki jih je mogoče vsako izboljšati in tako izbrati pot razvoja. V začetni fazi igre nimamo možnosti izbrati razreda glavnega junaka, kasneje pa, ko bomo dosegli določen napredek v zgodbi, bo takšna priložnost.

  1. Warlord - njegova močna stran je boj na blizu, poleg tega lahko okrepi zaveznike.
  2. Prednosti
  3. Hexblade so bližnje in magične spretnosti.
  4. Videc lahko napada od daleč in zdravi zaveznike.
  5. Čarovnica, tako kot Videc, lahko napada od daleč, vendar namesto da zdravi prijazne enote, lahko pošilja škodo in s tem oslabi sovražnike.

Kateri razred izbrati, je odvisno od vašega sloga igranja.

Avianna, tako se imenuje glavna junakinja igre, ne potuje sama. Zaveznike lahko izberete po svojih željah.

Na voljo štiri dirke

  • Vilini
  • Ljudje
  • Nemrtvi
  • Demoni

Ni omejitev glede tega, katere zaveznike uporabiti v igri. Kombinirajte jih po svojih željah.

zaveznikov je razdeljenih na elitne in navadne. Med bitko lahko nadzirate elitne, navadne opravljajo določeno funkcijo (na primer enkrat na zavoj napadejo naključnega sovražnika ali okrepijo naključnega zaveznika). Če želite zmagati ali izgubiti, morate uničiti elitne sovražnike ali izgubiti vse elitne zaveznike. Normalnih sovražnikov, tako kot zaveznikov, ni mogoče napadati.

Raven katerega koli od vaših borcev ne sme preseči ravni Avianne. Razvoj junakinje je precej raznolik in omogoča izbiro, kaj naj razvija. Zavezniki z naraščajočimi ravnmi samo izboljšajo zmogljivost. Število zaveznikov, ki spremljajo glavno junakinjo, je odvisno od njene vodstvene sposobnosti. Vredno je biti pozoren na razvoj te veščine.

Položaj zaveznikov pred bitko igra pomembno vlogo. Bojišče je razdeljeno na celice. Poleg tega lahko na različnih lokacijah obstajajo ovire ali celice, ki imajo nekaj učinkov, ki jih lahko uporabite v svojo korist. Naučite se zgraditi strategijo napada in obrambe. Glavnega junaka in elitne zaveznike boste lahko oborožili z orožjem ustreznega razreda. Predmete, ki jih najdete med prehodom igre in raziskovanjem sveta, lahko uporabite ali poškropite, če jih ne potrebujete. Pri škropljenju dobite potrebna sredstva.

Disciples: Liberation brezplačno prenesite na osebni računalnik, na žalost ne bo delovalo. Igro lahko kupite na igrišču Steam ali na uradni spletni strani. Pojdite na pustolovščino z Avanno zdaj!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more