Zaznamki

Crystal Saga

Alternativna imena: Crystal Saga

Game Crystal Saga je brskalnik MMORPG igra. Ne gre samo zate odprla neomejeno virtualni svet, ampak tudi dokazati natančno in fascinantno zgodbo. Gamers CS Igra lahko sodelujejo v enem od številnih dnevnih aktivnosti in tekmovanj. Lahko izberete eno od petih razredov, nato boju s pošastmi, in morda želeli, da bi našli zaklad, ali imate hišnega ljubljenčka.

Pred igranjem Crystal Saga , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, RAM -1GB Grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Crystal Saga ne bo trajalo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « podpis do »; [ _17_]

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Napišite svoj datum rojstva;

6. izberite « Submit " in Crystal [_3_ ] Saga registracija je končana.

Crystal Saga spletu vam daje priložnost, da razišče svet zakladov, poglej za dragocene predmete in sprejemanje življenja monstrovv klepet s prijatelji. V Crystal Saga bo zelo zanimivo igrati, kajti igra je velik hit na Kitajskem, saj daje priložnost, da se učijo kitajsko kulturo in zgodovino.

Grafično je igra, ki temelji na Crystal Saga pisane anime slog, iz narave, in pošasti in zaključna opremo. Do neke mere lahko igro pritegnili večino igralcev do 25 let. V smislu igranja Crystal Saga spletu je zanimiva in razburljiva .

Takoj po prijavi, igralci postali študentje, da dobite hiter črpanja izkušenj za njihovo plačilo. Po končani nekatere pomembne korake Crystal Saga spletu , igra se bo začel raziskovati ječe in se boriti. Opozoriti je treba, da so vsi gostje tesno povezana z glavno zgodbo CS igri. Na primer, če želite prenesti dnevni gostje, kot so blaženega Bath, na primer, bi morali upoštevati pravila igre Crystal Saga spletu , da konča quests. Kot večina prostih azijskih igrah, igre Crystal Saga vključuje pa tudi samodejno izračuna trajektorije sistema, v katerem potrebujejo igralci, samo kliknite ciljno NPC do vašega cilja. CS Igra dobro ujema z okoljem, zlasti fantasy sekvence (zemljevidi) z udeležbo vaših junakov.

Vsak razred ima nekatere sposobnosti (Bright Stream, Shadow, Triple udarec), boste lahko izvedeli, da igrajo igro Crystal Saga je privlačno. Ne moreš skrbeti, če napaka pri izbiri datuma v razvoj znanj in spretnosti. Ti bodo imeli priložnost, da se ponastavijo spretnost točk v bližnji prihodnosti CS igre. Po prejemu novih spretnosti lahko uporabite miško povlečete v orodno vrstico za hitri dostop, in svoje spretnosti bo na dnu zaslona za hiter dostop. Ko se boriš s pošastmi, bo vaš napad avtomatično uporabi v igri Crystal Saga. Vi lahko postavite režo spretnost karkoli napad, ki ga privzeto.

Eden od najbolj kul lastnosti igre Crystal Saga - priložnost za vse znake, da ima par kril v bitki. Ti krila lahko posodobite in uporabiti za nadaljnje izboljšanje učinkovitosti junaka.

Če ste hudo ranjenih ali mrtvih v Crystal Saga spletu , imate dve možnosti: da se ponovno rodili na kraju samem (kristale) ali sami oživiti v najbližjem mestu brezplačno.

V brskalniku MMORPG Igra Crystal Saga spletu obiščete edinstven svet. Odpreti in raziskati široko paleto izdelkov in orožja. Sosedne skupine in uničiti barbare in divje zveri, ki so prejeli opremo in slavo. Ko ste ukrotiti ljubljenčki na voljo, bodo pomagali v boju igri Crystal Saga.

 

Crystal Saga spletu registracijo