Zaznamki

ConquerX2

Alternativna imena: ConquerX2

ConquerX2 igro je brskalnik, ki temelji na spletu igra, v kateri boste razširiti svoj imperij v vesolju. V tej igri boste morali ustvariti močan floto.

Game registracija ConquerX2 pod silo vsakega uporabnika. Za uspešno registracijo morate izpolniti naslednje zahteve:

1) Dajte nam vaš e-poštni naslov in uporabniško ime.

2) Napišite svoj vzdevek in geslo.

Za igranje morate ConquerX2 tako, da pridobijo moč in vpliv. Če želite to narediti, morate najprej razviti dobro infrastrukturo in veliko surovin.

Tako da boste morali zbrati različne mineralov in kristalov, kakor tudi za izgradnjo stavbe, gradnjo vesoljske ladje, da se vključijo in zaposlovanje vojakov. Učinkovita proizvodnja vira je prvi korak na svoj imperij.

Če želite razširiti svoje meje v ConquerX2 morate igrati napadajo druge planete, in zaradi tega si Bude postane uspešna.

Za to boste morali poslati svoje Zvezdne flote boj proti drugim igralcem.

Sčasoma se bo vaša vojska ConquerX2 na spletu postala bolj in bolj, ampak ob istem času, lahko hitro izgubijo svoje borce, ko so prečkali galaksijo. Razvijalci igre so vedno delajo za optimizacijo flote upravljanja premoženja. Tako da je znanost - fikcija igre ConquerX2, na primer, ima alarm, ki vas opozori ob določenem času.

Seveda, morate braniti svoj planet pred napadi sovražnika. V nasprotnem primeru vse svoje storitve, neopazna in se boste hitro izgubili.

V igri ConquerX2 imajo veliko obrambnih stolpov in drugih objektov. Poleg tega vam bo v igri več deset quests, ki jih pošljete na najbolj oddaljenem delu galaksije. Tako boste izboljšali svoj značaj in svoje čete.

Game ConquerX2 spletu lahko seznanijo se s takšnimi sredstvi

1. Populacija je zelo pomembno vir. Tako Glavni rast je povečanje prebivalstva.

.

2 Crystal uporablja za veliko deli proizvodnja (še posebej [deli _30_] motor plovilo ) in različne in strukture obrambnimi stolpi .

3. Gas Uporablja se tudi za različnih industrijah , ampak njegova najpomembnejša uporaba - to za storitve notranjost sistemi plovil med potovanjih. Marine transportno plovilo , kot so plovila napadom zahteva več plin , ker laser topovi , da uporablja marincev, ki delajo plin . Gas zahteva tudi v velikih količinah upravljati več igrišča.

4. Marinci so upoštevani tudi pomemben vir, saj so zadnja linija obrambe našega planeta.

Tudi ko je nebo prevladujejo zmago floto bitko, planet ne more biti zasedena, če marinci na terenu niso bili depresivni.

Prijava na spletno igro ConquerX2 brezplačno s svojimi prijatelji.

Nadaljuje se boj v prostor brskalnik igre X ConquerX2! Postal najmočnejši vladar vesolja in raziskovanje futuristične tehnologije

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more