Zaznamki

Command & Conquer

Alternativna imena: Command & Conquer
Command & Conquer Online

- fantastično multiplayer strategija spletna igra z elementi MMO. To je vesolje, kjer boj za vre najbolj dragoceno energijo - Tatsid, da je ukradel drzne mutante sedežu GDI. Zdaj dvema frakcijama, ki skupaj ne zelo usklajeni, prisiljena delati skupaj za zmago od nesrečne Tatsid pozabljena. V veliki piramidi v središču sveta zahrbtni pošasti skril tega vira in se trudijo, da ne bo izpustil obstojnih igralcev. Ampak, ker energija Tatsida spodbuja vojaško tehnologijo, prebivalci Command & Conquer Online pripravljeni, da gredo naprej, samo da bi ga dobil. Izberite kateri strani bo igral Command & Conquer in si prizadevati osvojiti svetovno nadvlado. Varnostni svet globalno ali na bratovščine NOD lahko pridružite. Ampak, kljub dejstvu, v katerih boste sestavljajo, ne pa od poti, ki vodi do svojega cilja - da se premaknete iz predmestja v središče sveta, kot da se kopičijo več sredstev in pridobijo vpliv v ostri virtualnem prostoru.

Command & Conquer Igra bo na voljo za vas, ko ustvarite račun na uradni spletni strani. Registracija Command & Conquer zahteva naslednja področja:

 • E-pošta
 • Geslo (ponovno)
 • Ime igralca
 • Rojstni dan
 • Država
 • Jezik

Tukaj si lahko naročnino na zanimive novice. Prav tako se morate strinjati s pravili in politiko zasebnosti. Seveda, si lahko brezplačno prenesete Command & Conquer. Toda, če je zaželeno. Pravzaprav je igra deluje v redu, brez namestitve odjemalca. Glavna stvar - sodoben brskalnik, ki podpira HTML5. Poleg tega obstaja določena seznam minimalnih sistemskih zahtev za igro. Do igranja ni vozičkom, mora računalnik izpolnjevati naslednje parametre:

 • OS Windows XP / Vista ( Service Pack 1), 32-bit
 • Dual-core procesor ( Core 2 Duo 2,4 GHz ali Athlon [_2_ ] X 2 2,7 GHz)
 • Združljiv z DirectX 10. 1zvukovaya map
 • Grafična kartica z 512 MB pomnilnika je združljiv z DirectX 10. 1
 • RAM 2 GB trdi disk 20 GB

Igraj Command & Conquer začnete majhen. Nekje na obrobju vam bo dodelila 6 hektarjev zemljišč, ki se lahko uporablja za izgradnjo baze podatkov. Lahko sodelujejo v prvih 6 dneh postavitev pomembnih objektov, brez skrbi, da bodo vaše pobude uniči, ne da bi morali priti močnejši. Na novinec nihče ne more napasti. Tako tiho, si prizadeva izboljšati svoje premoženje, in nato lahko razmišljajo o napredovanju bližje centru. Do takrat, ko ozemlje prelijete vašo zaščitno kupolo, morate biti pripravljeni za obrambo in napad. Res je, da lahko prvi napad samo pozabili. Samo z razvojem bo odprl dostop do hujših bitk. Tako da boste na koncu preselijo v boju proti postojankah, ampak na koncu brez strahu pred izziv druge akterje. Če lahko premagati sovražnika osnove, bo igra C & C prosim velik dobiček v obliki uporabnih virov. Prav zaradi osvajanja razširiti svoje zemlje. Ampak, če se boste odločili za napad, in to ne uspe, imejte v mislih, da je tveganje za izgubo njihovega težko pridobil dober.

Kateri viri predlaga uporabo Command & Conquer zastonj? Ta Tiberius za postavitev zgradb na podlagi njihovih kristalov za izboljšanje za izgradnjo enote za obrambo in napad, električno energijo, ki se uporabljajo v vojni, in gradbenih posojil v zameno za Tiberija in kristalov. Command & Conquer tudi igrajo na spletu, boste kopičijo točk raziskave, vodenje in oskrbo. Vse, kar je potrebno za namene, kot so raziskave novih enot in struktur za izboljšanje bojne sile, sposobnosti za proizvodnjo napad. Vendar pa je v igri in posebno valuto, imenovano sredstva, ki jih je potrebno porabiti pravi denar. Imetniki sredstev, imajo pravico do napadov ena za drugo. Tako so nasprotniki nimajo časa, da si opomore, da ustrezno odražajo pogosto ponavljajoče se napade. Vendar pa nekaj, kar bi moralo biti! Lahko premagati sovražnika osnove in uživajo sadove svojega dela. In to je samo en primer prednosti donatorskih sredstev. Ta igra valuta bo odprlo veliko priložnosti in res se boste močnejši. Poleg tega bo razvojni proces veliko hitreje.

Command & Conquer online igra vas ne omejuje pri izbiri nasprotnike. Lahko se celo tekmovati s člani svojih iste frakcije. Tukaj je v redu. Če vam ni udaril nekoga, pojdi na ofenzivo in pokazati, kaj so sposobni. Če želite zmagati, boste morali naučiti, da se upoštevajo različne dejavnike. Prispeva k uspehu dobro razvito strategijo, taktiko, zvit, uspešni namestitvi vojaških enot predvidevanja v dajanje stavb na njenem ozemlju, in še več. Samo tisti, ki navaditi vse združiti bodo mogli priti na srce sveta, za prevlado in uživajte svoj pomen.

Kar se tiče zavezništev, Command & Conquer spletna igra omogoča, da se združijo ne le z izvirno frakcije, temveč tudi z igralci nasprotni strani. Skupaj lahko naredimo še veliko več. Naredite enake brezobzirni pošasti tresti od strahu in drugimi igralci spoštujejo svojo zvezo! Izšlo pri njegovi prijatelji vrtoglavo podvigi! Recimo, da ste dovolj srečni, da se zavedaš, zasnovane načrte!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more