Zaznamki

Mesto Steam

Alternativna imena: Parograd

Game Mesto z dne Parni je brezplačna spletna igra, v kateri boste lahko raziskati svet, tehnologijah uničevanja . V COS Igra vam bo predstavila možnost izbire med štirimi razredi: Archer, čarovnik, channelers in nadzornik. Boste igrali igro Mesto z dne Parni in biti sposoben sodelovati na svoje na eno od devetih dirkah! Strategija vam bo dala priložnost, da prenese veliko quests, boj grozne pošasti, in mesto vam bo dala veliko potovanja in pustolovščine!

Pred igranjem Mesto z dne Parni , preverite, ali vaš računalnik izpolnjuje sistemske zahteve, tako kot so: frekvenca procesorja - 2GHz, 1GB RAM, grafična kartica - 128MB. Pridružite se v igri Mesto z dne Parni ne bo trajalo veliko svojega časa in enostaven:

1. Na glavni strani, izberite element « Ustvari računa »; [ _23_]

. 2 Vpišite uporabniško ime,

3. Vnesite varno geslo in ga ponovi

4. Prosimo, vnesite veljaven e-mail;

5. Napišite svoj datum rojstva;

6. izberite « Submit " in Mesto [ _3_] z dne Parni registracija je končana.

COS igra - to MMORPG Strategija brskalnik. Boste začeli svojo pot okoli Nexus , kjer so centri ječe in nalog. City of Steam online события pride v skrivnostni svet z zapleteno in bogato zgodovino. Svet je v veliki nevarnosti. Izberete lahko znak od 10 dirk (Orke, ljudi, škratov, škrati, s predhodnim dirkah prve tri od njih) in štiri razrede, tako da Mesto z dne Parni bo igral nikoli ne bo dolgčas! Razredi so namenjeni znanih arhetipov, je tudi skrbnik, čarovniki, specialist blizu čarovnika elementarni puščice za gibal in duhovnika.

Čarovniki - ti junaki so bes elementov, ki so sposobni usmerjati na sovražnike Parograd iger. Raznolikost ledu, ognja in strele jim omogoči, da uporabi širok spekter taktičnih možnosti.

Arrows - ti junaki imajo določene cilje, svoje sposobnosti - točnost, imajo tudi različne zmogljivosti v ognjene podpore Mesto z dne Parni spletu .

Keepers - to tisočletni dediči borilnih veščin, so skrbniki prvo obrambno linijo v igri nasprotnikov Mesto z dne Parni [_1_ ].

Channeler - junaki, ki se premikajo mehanizem, da bi svoje zaveznike v boju proti harmonijo kaznovati nevredno jemlje sijaj in obnoviti svojo vero v Mesto z dne [ _2_] Parni spletu .

Hedlendery - ljudje so pragmatični, ki se ukvarjajo v zemljiško industriji.

Avena - ljudje prvotno iz Republike Avenos odgovorno, izobraženi, ki imajo raje patriarhalni družbi COS igra.

Osteny - da religiozni ljudje, njihova kultura vse bolj razpeta med cerkvijo in kralja.

Stoigmari - to so ljudje, ki so znani po svojih borilnih veščin, delo v COS igri.

DRAUG - junaki, ki ljubosumno ohranitev svojega bogastva in vpliva plemiških hiš, ki jih ne marajo, da zapustijo svoje stare zapuščine.

Klanih - to plemiči, ki iščejo bogastvo in slavo v bitki, in visoka družba in vlada uporablja poveličevati svoje stare domove v Mesto z dne [ _3_] Parni spletu .

Škratov - zelene polti bitja, najhitrejši, najbolj zvit in najmanjši v igri Mesto z dne Parni .

Hobbes - je disciplinirano ljudje z dolgoletno vojaško tradicijo.

Orki - to je najmočnejši znakov COS igre.

Mesto z dne Parni spletu je zanimiv in podroben opis sveta v stilu Steampunk. Grafike, na drugi strani pa je nekoliko Surovi po sodobnih standardih. Poleg tega so nastavitve igre Mesto z dne Parni precej omejena, saj lahko izberete le barvo las in pričesko možnosti, in tudi predmete, kot so očala in klobuke za znake. Tip orožja in obleke se zdi, da temelji na vaši izbiri razreda in rase v igri Mesto z dne Parni , tako medtem ko, kot strelca uporabljate samo ščit in pištolo, drugi pa so na voljo le dve pištoli.

Jasno je, da Parograd je igra, v razvoj in veliko se lahko spremenijo, na primer, ko ustvarite prilagoditev znakov.

 

Mesto registracijo Steam