Zaznamki

Casus Belli

Alternativna imena: Casus Belli

Casus Belli na spletu - nov od britanske družbe Infinitios, ki združuje vse najboljše lastnosti brezplačnih iger internetnih. Izvajajo v fantastični vesoljsko strategijo žanr omogoča igralcem, da boj s tujimi bitji

Deeds moških v tem kratkem seji strelec premakne žeja po osvojitvi ni vesolje, in potrebo po zaščiti svoj planet pred tujci krutih antiki. Postal rob vprašanje, ali bo človeštvo preživelo in ali splošni braniti Zemljo. Tujci so upali, da bodo ljudje bežijo ne gledam nazaj, zaradi česar z nov planet, kot pravijo mlačna. Namesto tega pa so naleteli na odpor. Nihče ne misli, da zapusti svoje najljubše bivališče. Zavozlani grozljivo vojno. Vendar pa predstavniki človeške rase ni vse slabo. Pridejo na pomoč informatorjev, s katerimi so osebo za uspešen napad na zloglasni lovci. Informatorji - tujec inteligence, povezani s kategorijo povsem drugačen od krvoločnih agresorje. Ti so prispevali k napredku tehničnega razvoja zemljanov. Zdaj je mogoče proizvajati vesoljsko vozilo morda ne slabše od onih, ki so vajeni uporabo sovražnike. Skozi te ljudi ne more upreti tujcev pod enakimi pogoji. Toda kdo bo zmagal - to vprašanje ostaja odprto.

Začel igrati Casus Belli boste pomagali človeštvo preživeti in zaščito pred napadi, ki so prišli iz galaksij obrekovalce. Glavna stvar verjeti v srečen konec in združevanjem moči z zanesljivo ekipo, da gredo naprej na svetlejšo prihodnost.

Vi šele potreba, da se registrirajo v igri Casus Belli. Toda preden si ustvarite račun, se prepričajte, da vaš računalnik ustreza to konfiguracijo:

  • OS Windows 98/ME/2000/XP/Vista × 32/Seven
  • Procesor Intel Pentium ΙΙΙ 1 GHz
  • Card 32 MB
  • 128 MB RAM

Če je vse v redu, Casus Belli, lahko igrate brez namestitve odjemalca iz katerega koli brskalnika voljo. Lahko uporabite Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, itd § Casus Belli registrirati - to je stvar minut. Vnesite e-poštni naslov in ustvarite geslo. Pogoji samodejno sprejeti. To je vse posel! Dobrodošli na poligonu!

Preden greste na vaš prvi ladji v bitki, se morate naučiti osnov upravljanja in udobno smer medzvezdni prostor. Odvisnik gre v vesolje na preprost ladji na Kitajskem. Ampak zaslužek izkušnje in kreditov, boste dobili priložnost, da imajo trdne konstrukti za gašenje

Skupaj vrste vozil, v igri šest

  • Corvette
  • Frigate
  • Destroyer
  • Cruiser
  • Battlecruiser
  • Bojne ladje

Sčasoma vam bo na voljo za ustvarjanje celotno zbirko različnih modelov, saj je garaža postavi sedem ladij. Ampak ne mislim, da je dajanje vesoljsko ladjo v svojem skladišču, s dušni mir boste pozabi. Ne, to ni bilo konec. Ladje, ki zahteva nenehne izboljšave, sicer prideš ven iz zanič konkurenta. Pravkar si preprosto ne more vzdrževati nikakršnega resnega boja. Črpanje tehniko, si skupaj s seboj razvijajo. Online igre Casus Belli ponuja hoja verige čine in postal spoštovana osebnost. Zagon preprosto kadet, je možno, da bo na koncu biti flote admiral. Gre za to! Zaslužil medalje ogreje srce. Nekaj ​​je, da si prizadevajo za!

Čeprav je država, v kateri ste naredili red za ladje (Amerika, Rusija, Ukrajina, Kitajska), mora biti opremljena z dostojanstven način. Koristijo raznoliko arzenal tukaj in izberite nekaj. Imate dostop do raket, Ray puške, mine, torpedi, školjk in še več. Boj za zmago, lahko uporabite dva načina fotografiranja. Obvladati streljanje na vodi cilj, kakor tudi zaseg in hrambo cilje.

Igrajte igro na spletu Casus Belli potreba po izbrani poti razvoja. Kdor pa boste postali, da se sama spopasti s cilji nemogoče. To je predvsem ekipa igra. In glavna funkcija v PvP - boj "ekipo za ekipo." Usklajeno delovanje, plus podpora za informatorjev - in zmaga v žepu! Med bitko, da se uniči vaše ladje, ne skrbite, če morda za ekipo kot celoto še ni izgubljeno, in pogled na njen končni triumf lahko kot opazovalka.

Casus Belli igre čaka na vaša dejanja! Uživajte spektakularen vesoljsko avanturo! Spremeniti usodo pustoši planet, dokazati, nepovabljeni gostje, ki imajo vso pravico do življenja na Zemlji! Uživajte v igri!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more